שרשור על התוכנית של אתמול

טיפטיפי

New member
קלטתם את הגינס של יאיר?

לבש גינס כחול במקום מכנס שחור!! הייתכן?? השלב הבא - חולצה בצבע אחר!!!!!

redude

New member
הקטע של השתוק ... עם הבובה

זה מועתקקק !!)@#) זה חברים שלי המציאו .. מעתיקנים .. אבל היה חייה נקרעתי מצחוק

shal m

New member
שאלה על התוכנית של אתמול

מישהו זוכר איזה שיר הראל מויאל שר אתמול במחרוזת של שירי אהוד מנור?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifוהצחוק של לינור אברג'יל פשוט

קורע
איזה צחוק מצחיק...היא צחקה וכל הקהל יחד איתה, כולל יאיר

טיפטיפי

New member
הפינה עם הבובה מזעזע!!

ממש לא מצחיק וגם מבייש תוכנית בפריים טיים - ועוד של יאיר!!!!!! למה אי אפשר לקחת את אדיר מילר עד שיחזור עם התוכנית שלו- אם יחזור

לוּבּה

New member
חח גם אני שמתי לב לזה!

והוא זז מצחיק
. ממש יפה לו ג'ינס. ולינור אברג'יל שתהיה בריאה... יש לה צחוק של מטומטמת
. אבל ראיתי חלקים מההצגה איתה וזה דווקא נראה ממש יפה.

אז ככה....

קודם כל אני לא מבינה מה אתן כל כך מתלהבות... הוא לובש הרבה ג'ינס. דבר שני, מי שאמר שהקטע של שחר ושוקי עם השתוק זה חברים שלו המציאו לא יודע על מה הוא מדבר כי שחר ושוקי זה מופע שרץ כבר 10 שנים בערך (ואת זה אני יודעת כי הייתי בהופעה שלהם בערך בגיל 7). למי ששאל, השיר ששר הראל מויאל (והרשו לי להקיא... בגללו, לא בגלל השיר) נקרא ברית עולם והוא הולחן ובוצע בעיקר ע"י מתי כספי. בסה"כ הייתה תוכנית טובה, כרגיל, אבל קצת הפריע לי העובדה שהוא לא הפסיק לפלרטט עם לינור אברג'יל, ברמה כזאת שאני במקום אישתו הייתי נעלבת.

טיפטיפי

New member
אני גם חושבת שהוא קצת הגזים..../images/Emo2.gif

הפלרטוט עם אברג'יל היה קצת מעבר לנורמות הרייטינג המקובלות... זה לא חדש שהוא מפלרטט עם דוגמניות - אבל ככה? כמו שאמרת מישמישונת -אבל אני לא הייתי נעלבת - הייתי שולחת אותו לישון עם תמיר ועינת שרוף.... למרות שזה יאיר והוא הורססססס!!! נ.ב- פעם ראשונה שהוא מופיע בתוכנית האירוח הזו עם גינס כחול,אבל באירועים תקשורתיים הוא אכן מופיע עם גינס.

merav228

New member
הפסיקו או החליפו

הפינה עם הבובה ממש ממש משעממת ומשאירה טעם רע לעבודה יפה! אנא יאיר קח לתשומת ליבך

למעלה