שרשור- על משמעותן של "מדרגות"

sagiberg

New member
שרשור- על משמעותן של "מדרגות"

להלן ציטוט:"המדרגות האלה הן בדיוק כמו הפס האין סופי, ואני לעולם לא אגיע לשם" -מי יודע מאיפה לקוח ? באילו סיפורים נוספים יש מדרגות והאם יש להן משמעות ?

maore

New member
לא יודעת מאיפה הציטוט

בעיקר קופץ לי הסרט של היצ'קוק על המדרגות. יש את המדרגות בהארי פוטר שמשנות את מיקומן. חוץ מזה ממש לא מאיר אצלי שום דבר.

Athaclena

New member
מדרגות יש הרבה

יש שיר על מדרגות בספר When we were very young של A. A. Milne, על המדרגה האמצעית אאל"ט. ויש קטע עם מדרגות בphantom tolbooth, בו מיילו עולה במדרגות אינסופיות ופוגש חצי ילד באמצע הדרך. והציטוט לא נשמע לי מוכר.

sagiberg

New member
בדיוק משם../images/Emo140.gif בגירסא העברית

הנקראת המגדל הפורח באויר

Athaclena

New member
אוי! אז לא זיהיתי בגלל השפה השונה..

לא ציפיתי שline יתורגם לפס - לא עדיף קו? ובאנגלית: This is just like the line that goes on forever, and I'll never get there וגם נזכרתי פתאום שיש מדרגות שעולות למגדל עצמו. פחות שמתי לב אליהן כנראה... בכל מקרה, אני שמחה שיכולתי לעזור, גם אם זה היה בטעות. אני שונאת את זה כשתקוע לי קטע מספר בראש ואני לא יודעת מהיכן הוא לקוח...

Mנטה

New member
כריסטופר רובין כמובן

בסצינת הפתיחה של פו הדוב נושא את פו הדוב ביד אחת בעוד פו נחבט במדרגות.. אחחח

einat57

New member
התמונה שאני זוכרת

כשסינדרלה רצה מהר בחצות חזרה הביתה והנעל שלה נותרת על המדרגות. לא יודעת אם זה מופיע בטקסט, אבל הציור הזה נחרת בזכרוני.

maore

New member
ואלה../images/Emo70.gif

איך לא חשבתי על זה.... יכול להיות שזה באמת מהגרסה הדיסנית. יש גם את היפהפיה הנמה עולה לצריח במדרגות מתפתלות.

למעלה