שרשור על סיכום שנת תשמ"ח במוסיקה הישראלית 1987/8

feldman89

Well-known member
יש לי הרגשה שעוד פחות תאהבי את הבחירות שלי בשנים הבאות... אבל אין מה לעשות.. . אני חושב שתשמ"ט 1988/9 אתן תיקו בין שלמה, אדם ובועז שרעבי עם נטייה לבחור בבועז באלבום מדהים במיוחד. הנה זמר ענק בועז שלא מקבל אהבה על השירים שהוציא. בזמרות? תשמ"ט קשה מבחינת כמויות זמרות והכל פתוח
שיר השנה בוודאות אני יודע אצלי מהו בתשמ"ט.

ady18

Well-known member
יש לי הרגשה שעוד פחות תאהבי את הבחירות שלי בשנים הבאות... אבל אין מה לעשות.. . אני חושב שתשמ"ט 1988/9 אתן תיקו בין שלמה, אדם ובועז שרעבי עם נטייה לבחור בבועז באלבום מדהים במיוחד. הנה זמר ענק בועז שלא מקבל אהבה על השירים שהוציא. בזמרות? תשמ"ט קשה מבחינת כמויות זמרות והכל פתוח
שיר השנה בוודאות אני יודע אצלי מהו בתשמ"ט.
אני בבועז מי אמר שאני נגדו קודם כול שנים הראשונות היה לי קצת קשה קצת איתו בנוף ב פחות בשונה אני מהשנים האחרונות יותר קשה לי איתו בועז לא עשה לי דבר.

feldman89

Well-known member
יעל, אני אשמח אם גם את תעשי שרשור מיוחד על כל שנה. אבל מושקע ויסודי!!!! כן?
לא אמרתי שאת נגד בועז שרעבי אבל הקהל הישראלי לא תמיד הבין או קיבל את השירים. אף פעם הוא לא היה כוכב המצעדים ורוב השירים שלו גדלו עם הזמן ובאופן טבעי.

feldman89

Well-known member
ואני נותן לך הצצה לשיעורי בית

הנה מצעד להיט בראש השנתי תשמ"ט 1988/9 ששודר

נבחרי השנה של להיט בראש תשמ"ט:
זמר השנה: דני רובס
זמרת השנה: ריטה
להקת השנה: משינה

feldman89

Well-known member
והקליפ של "שירה של ירמה" מפי דפנה דקל הוא גם נפלא! אוהב את השיר הזה יותר מאשר את "הצילו" שהוא שיר מעולה

feldman89

Well-known member
הקליפים של סי היימן בשנת תשמ"ט הם מאד מיוחדים ומאד מוצלחים- זמרת רוק משובחת

אוברייטד ולא ממש התחברתי: ליליה. בלי לפגוע היא קצת גימיק עבורי. לא ממש מת עליה מבחינה ווקאלית וההיא אף פעם לא היתה הכוס קפה שלי
אנדרייטד: אדם, שלווה ברטי, אסתר שמיר ובאותה השנה גם אבי טולדנו ויגאל בשן הוציאו אלבומים כושלים מבחינת הצלחה מסחרית ושירים נשכחים וחבל....

למעלה