שרשור על ספרי וסרטי סטיבן קינג -

nikeman

New member
שרשור על ספרי וסרטי סטיבן קינג -

תציינו סרטים שקראתם וסרטים שראיתם כמובן מפרי היצירה של סטיבן קינג. אני למשל ראיתי את הגרין מייל , לנגולירס, זה , ומיזרי. קראתי הרבה מאוד ספרים : בית קברות לחיות , הבית השחור, המרזה, סערת המאה, סלמס לוט, הרגולטורים, הניצוץ , לוכד החלומות, ועוד כאלו שאני לא זוכר. מה אתם ראיתם/קראתם ועל מה ממליצים ?

DoctorSatan

New member
../images/Emo132.gif

אני קראתי גרין מייל, זה, לוכד החלומות, עונות מתחלפות, בית כברות לחיות, דברים שצריך, הניצוץ, המשליטים, החצי האפל. בקרוב אני מתכוון לקרוא את קוג'ו ו"מתוך הקדילאק". אני ממליץ על גרין מייל ו"זה", שני הספרים הכי טובים לדעתי. סרטים ראיתי את בית כברות לחיות, לוכד החלומות, חלון סודי, הניצוץ, מיזרי,החצי האפל, חומות של תקווה (מתוך הספר עונות מתחלפות), אני והחבר'ה ( אותו ספר), גרין מייל. הסרטים המומלצים שלי הם הניצוץ, גריןם מייל וחומות של תקווה וגם בית כברות לחיות.

אנזימים

New member
באמת??

חח מזה אני לא בעניינים
איזה ספרים שלו תורגמו לעברית?

elenwee

New member
אני התחלתי לקרוא ספר שלו...

"הקמע" שהוא כתב עם עוד מישהו... למישהו יש סרטים שלו להמליץ?

eMiFrEaK

New member
אמממ... אם כבר מדברים על הגאון...

אז אני פנאטית שלו.. ח זה התחיל די מזמן ובינתיים אין לזה סוף חחח אז מהאוסף שקראתי..גרין מייל, זה , מיזרי,בית קברות לחיות,הניצוץ, לוכד החלומות,העמדה, עונות מתחלפות, הקמיע, החצי האפל, נדודי שינה, דספריישן, רוז מאדר... וכמובןןןןןןןן.. אני ממליצה ב-ח-ו-ם על סאגת המגדל האפל (האקדוחן, שליפת השלושה, ארצות השממה.. ולאחרונה סיימתי את המכשף והבדולח..) חחחח..די הרבה.. בקשר לסרטים, אני חייבת לציין שכל סרט הרס את הספר.. לפי דעתי לפחות...=\ ראיתי הרבה מאוד סרטים שנעשו על הספרים שלו.. אמ.. ממה שאני זוכרת...בית קברות, גרין מייל, הניצוץ, חלון סודי, הסהרורים, ילדי התירס, לוכד החלומות... וכו,.. =)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אוחח...סטיבן קינג ../images/Emo13.gif

ממליצה על גרין מייל במיוחד!! ראיתי את בית קברות לחיות, זה, לבבות באטלנטיס, היום שאחרי מחר... וכרגע קוראת את לוכד החלומות בתקווה לסיים בקרוב

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אה נזכרתי שגם ניסיתי לקרוא

את Apt pupil באנגלית שנה שעברה. ללא הצלחה. לא משך אותי משום מה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo12.gif

אני רשמתי את זה? מסתבר שכן
לא, אין קשר

orian13

New member
"זה" מאת סטיפן קינג../images/Emo151.gif

מישהו קרא את הספר המדובר? אני כרגע בעמוד 61. זה ספר עם כמעט 1000 עמודים. בנתיים מה שקראתי הפחיד אותי נורא!!! זה ספר מצמרר אני ממליצה עליו בחום לאוהבי ספרי האימה!

DoctorSatan

New member
גרין מייל ספר מעולה וגם זה

בא לי לקרוא את העמדה אבל יש בו יותר עמודים משני הספרים האלה יחד...

eMiFrEaK

New member
תאמת...

לקח לי די הרבה זמן לקרוא אותו חחח התחלתי ואז התייאשתי באמצע... ואחרי שנתיים התחלתי שוב וסיימתי... הספר מומלץ.. הוא מאוד מעניין אבל הייתי אומרת שהוא קצת ארוך מדי חח... למרות שיש לו גירסה מקוצרת!!

למעלה