שרשור על ספרי וסרטי סטיבן קינג -

eMiFrEaK

New member
ובקשר לגרין מייל....

אם יש פה מישהו שלא ראה את הסרט... אז אני ממש ממליצה לקרוא קודם את הספר ורק אח"כ לראות את הסרט...כי לדעתי למרות שהסרט ממש ממש טוב.. הוא עדיין לא מגיע לרמה של הספר..

boolbool boy

New member
בטח שכן!

סתם מחורבן לראות את הסרט ואחר כך לקרוא ת'ספר... זה חסר טעם...

boolbool boy

New member
חברה!! תלמדו לשרשר בבקשה!

לא יודעים אם אתם מדברים על "זה" או "גרין מייל"

sum 418

New member
"זה"

חברה אני קראתי את "זה" החופש...אחד מהספרים שיותר אהבתי ממה שקראתי עד היום...ספר מדהייים!!!! מצמרר!! ולא אכפת לי שהוא ארוך..סיימתי אותו באיזה 3 שבועות, וכמו כן קראתי את "העמדה" שהוא אפילו יותר ארוך אבל המלצה...אל תראו את הסרט!!! הוא הורס מאוד!

boolbool boy

New member
אני...

ראיתי את: מיזרי, הניצוץ, בית קברות לחיות וזה. קראתי: גרין מייל (קורא עכשיו), מיזרי, הניצוץ, בית קברות לחיות, דספריישן, האקדוחן והחצי האפל..

sum 418

New member
../images/Emo26.gif

אני קראתי את: העמדה,עונות מתחלפות,מיזרי,זה,הניצוץ,דברים שצריך,בית כברות לחיות שעשועים,ועכשיו אני קורא את "דספריישן". ראיתי את: מיזרי,זה,דברים שצריך,בית כברות לחיות,אני והחברה,חומות של תקווה....ויש לי עוד על המחשב את הסרטים האלה שאני צריך לראות: גרין מייל,העמדה,הנרדף,הניצוץ. האא וד"א!!! אני בן 13....חחח תעשו טובה ואל תחשבו שאני קטן מדי בשביל הספרים..תאמינו לי..

boolbool boy

New member
גבר.....

אני בן 12....

DAN1EL

New member
ככה:

אני ראיתי את: ילדי התירס
מעולה (הראשון) גרין מייל - אחלה סרט. קצת קיטשי. לוכד החלומות (לא ראיתי עד הסוף. זה היה כל כך גרוע שזה כבר הגיע לרמות שזה מעליב את השכל אז הפסקתי באמצע) בית קברות לחיות - די טיפשי יש לציין. זה - המיני סדרה הניצוץ ויש עוד הרבה, אני לא זוכר כרגע. מהספרים שלו קראתי רק את "רזה", וקצת מ"המשליטים".

hanaorb9999

New member
יום שבת ב20:20 MGM קארי

סרט ישן וטוב של המלך של האימה שלא יצא בdvd וגם בקלטות קשה מאד להשיג אותו לכן מומלץ ביותר להכין את הוידאו........ וחוץ מזה שבוע טוב והפחיד לכולם!!!!!

hanaorb9999

New member
ובהמשך לשרשור..........

קראתי את : זה, הניצוץ, העמדה, דברים שצריך, לוכד החלומות (הספר טוב) שק של עצמות (פחות אהבתי), גרין מייל, ומשחקים של גרארד כאשר אני מחזיק ברשותי את דברים שצרי, זה, גרין מייל, והעמדה על המדף מולי..... סרטים שראיתי: חלון סודי, לוכד החלומות (חצי שעה בלחץ זה סרט עלוב) גרין מייל, חומות של תקווה, העמדה, זה, הניצוץ (הסרט והמיני סדרה) לבבות אטלנטיס (סרט לא מוכר ומעולה שלו), והגרמלינס (לא זוכר תשם זה מיניסדרה ישנה מאד עם ההוא שמשחק את מקגוור), בית כברות לחיות שעשועים, החצי האפל (הסרט והמיני סדרה),ילדי התירס, יורקת אש 1+2 (עדיף לבתר על השני כי הוא פשוט בושה ליוצר דגול כמו סטיבן קינג), מיזרי וSalems Lot (מיני סדרה חדשה שהוקרנה לא מזמן בארה"ב הוקלטה לי ע"י קרוב משפחה ונשלחה לי בדואר). סטוח שחכתי המון

milkshakit

New member
יורקת האש 2

על מה זה? ראיתי את הראשון רק.. ולפי מה שאמרת הוא לא מומלץ..

למעלה