שרשור עם גילויים לא רצוניים

And7

New member
לא ברור איך ויקינגס ניצחו את המשחק?

Last Play: J.Hanson extra point is Aborted, Center-D.Muhlbach, Holder-N.Harris. למה בוטלה הבעיטה של ה extra point?

עכשיו בדיוק הראו את המהלך

ב-METV. דטרויט פשוט לא הצליחו להניח את הכדור לבעיטה והבועט הרים אותו וישר התנפלו עליו. לא ייאמן שדברים כאלה קורים.

צודק רשף. אמנם לא אצלי זה

צריך להופיע אבל צודק. לא שמתי לב ובטח AND7 לא מכיר את הכללים. בקיצור AND7- אם יש רמיזה על תוצאת המשחק, יש לשים ספוילר בכותרת לפחות ל-48 שעות מסופו וזאת לטובת המקליטים.

Reshefgarcia

New member
../images/Emo58.gifאמממ...דטרויט-מיניסוטה

נכון,זה לא באשמתך,אבל צריך להופיע התראת ספוילר על כל השירשור,וכן,גם בהודעה שלך,כיוון שאתה מסביר בדיוק,אבל בדיוק מה קרה במהלך שסיים את המשחק,ולכן...ספויילר...

../images/Emo58.gif שוב - צודק ../images/Emo58.gif

ושוב סליחה. אבל, אתה יודע מה- במקרה הזה זה לא נראה לי שזה חמור כל כך כי זה לא משחק ששודר בטלוויזיה ולא נראה לי שמישהו יראה אותו מוקלט. לפחות לא בארץ. אולי איזה אוהד שגר בארצות הברית.

And7

New member
דבר ראשון לא ידעתי ואני מצטער

וגם המשחק לא שודר בארץ? איך תקליט אותו :)

Yo-man

New member
אין בעיה רק ש...

יש לנו גם קוראים מארה"ב. מפתיע אבל יש כמה
ולמען מתן האפשרות למשתתפים בפורום לבחור מתי לקבל את הידיעות (לבד ב-NFL.COM, בתוכניות סיכום המחזור או פה), וכדי שלא יתקלו במידע בלי להיות מוכנים, ומתוך נימוס, אנחנו מנסים לסמן הודעות שיכולות לגלות משהו. אם ההודעה היתה מגלה משהו קריטי יותר הייתי מוחק אותה, לא מכעס אלא לטובת הכלל. אבל עכשיו אתה יודע ואני בטוח שזו לא תהיה בעיה לעבוד לפי הכלל הזה.

למעלה