שרשור ערב/בוקר טוב
/

אביחי 33

New member
שרשור ערב/בוקר טוב../images/Emo29.gif/../images/Emo42.gif

וואי רק עכשיו חזרתי אני וחברים יצאנו, אני עיייף רצח! מחר אני לא אכנס לפורום עד מאוחר כי אני עובד! שיהיה לכם חג עצמאות שמח

eynav16

New member
לילה טוב אביחי../images/Emo9.gif

אני זזה לישון גם כן.. ולכל מי שיראה בבוקר שיהיה בוקר טוב... ומקווה שנהנתם בהופעות וכל מה שלא עשיתם

בוקררררררררררררר

עינב מאמי תודה על הכתבה!!!! אני חזרתי מוקדם אתמוללל חזרתי ב12 וחציייייייי הייתה עייפה רצחחחחחח!!! חבל ניראה לי הפסדתי מזה צחוקים ובלאגניםםםםםם

TOUSH

New member
בוקר-טוב../images/Emo42.gif

וואי חזרתי הבייתה ב 6:30 בבוקר וקמתי עכשיו הזוי
...היה כיף ברמות מטורפות
אז מה אתם עושים היום
אני ככל הניראה יוצאת לים עם חברות,כי יש לי מתכונת יום שישי וחייבת לחרוש אז אין הרבה זמן לבלות

זיוו2

New member
ערבבב../images/Emo20.gif

ואיי איזהה כיף היהה אתמול בהופעה היוו מלא מלא אנשים אני הייתי בעננים חחח וקראו לי מלא אני הרגשתי סלבס כי דודים שלי וחברות שלי קראו לי וירדתי מהבמהה וילדים שאני לא מכירה בכלל קראו לי חחח
ואחר כך נסענו במונית לאיזה מקום אחר שהיו בו חגיגות והנהג מונית היה מזה מפחיד חשבתי הוא הולך לאנוס אותנו!! אחר כך באתי הבייתה עם חברות ואכלנו על האש ממה שנשאר מכל מי שהיה אצלנו יאמיי
ווהיום שוב בבוקר הלכתי לעשות על האש אצל דודים שלי ועכשיו חזרתי היההה כיףף רצחח!! כל הדודים שלי ואיי איזה מהממת היית אתמול בהופעהה דודים שי המפגרים האלה אפשר חתימה חחחח
והיהה כיףף רצחחחחחח

זיוו2

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

תחברי למסן
יש לי תמונה להראות לך של מישהו

זיוו2

New member
יודעת מה ..../images/Emo20.gif

אני ישים תתמונה פה שתיראו את הכיעור בהתגלמותו תיראו זה האמצעי עם האדום זה המאהב שלי שאוהב אותי חחחחח עכשיו את מבינה למה אמרתי שהוא מכוער בעעעעעע הוא כל היום חופר לי באייסיקיו

זיוו2

New member
לאא הוא ממש מכוער!!../images/Emo20.gif

רק אחרי שתראי אותו במציאות תביני חחח הוא נמוך כזה והוא חש מזה כוסון חח הוא חימצן תשיער שלו בעע ואיי אני חייבת לראות לך תמונה של שתי תאומים מזה שווים אני רק יחפשש שאיזה אחד מהםם היה דלוק עליי פעם

למעלה