ערב טוב
הראו רק את דני ונועם מאז שחזריוני
מישהו שם את מלאני?
נשמע שלא.יוני
מישהו שם את מלאני?
אם לכולם יש 2 קולות ולה קול אחדדני אמר שכולם מועמדים להדחה. כנראה כל שם שנאמר עומד להדחה.
מי שם את מלאני? כנראה שאחי שם אותה והיא שמה את אחי
מה? למה דווקא את דני?הדר העמידה את דני. הייתי בטוחה שהיא תעמיד את אור ומיכל בליינד.
יוסי, הדר, פרידה ונועם העמידו את דני
לא יודעת אם אתם חושבים שזאת הדר שיריהיא טענה מפורשות שהסיבה שלא שירתה קשורה בפציעה? או רק סיפרה על הפציעה ולכן הסקנו מכך שיש קשר? כי היא נולדה באוקטובר 1999, סטטיסטית קיבלה צו ראשון 2015-2016. חגגה 18 באוקטובר 2017, נפצעה אחרי שנה ב-2018. למה לא התגייסה עד הפציעה?
אגב אם אני זוכר נכון שהיא טענה בפרקים שכיסא הגלגלים היה בגיל 16-17 (אם לא זכרתי נכון המומחים יתקנו) - אז ייתכן ששיקרה לכאורה, אולי כדי שנחשוב שיש קשר, כי בכתבה של אלמוג בוקר משנת 2019 כשהדר בת 20, נאמר שהפציעה התרחשה "לפני שנה", הייתה יכולה להיות עד אז כבר שנה פלוס בצבא
אגב, לפי אותה כתבה, ב-2019 כשהוא מספר על הפציעה שהתרחשה "לפני שנה", היא כבר אחרי שיקום, יודעת ללכת, מתפקדת, משוקמת. לא ברור איפה נכנס בציר הזמן שנתיים כיסא גלגלים..
(סוויסה שומע? )
צפה בקובץ המצורף 116201
אם זאת לא הדר שירי אז קבלו ביטול על כל מה שכתבתילא יודעת אם אתם חושבים שזאת הדר שירי
אני מכירה את הילדה מהכתבה וזאת לא היא
אבל אולי לא הבנתי אותכם נכון
הדר אמרה שיש לה בעייה בעצמות ספציפית בגב וגם אמא שלה סובלת מאותה מחלה.אם זאת לא הדר שירי אז קבלו ביטול על כל מה שכתבתי
גם בריקוד ממש אפשר להבחיןרואים גם לפי ההליכה שלה שיש משהו בגב
אלמוג דיבר על הבת שלולא יודעת אם אתם חושבים שזאת הדר שירי
אני מכירה את הילדה מהכתבה וזאת לא היא
אבל אולי לא הבנתי אותכם נכון
היא טענה מפורשות שהסיבה שלא שירתה קשורה בפציעה? או רק סיפרה על הפציעה ולכן הסקנו מכך שיש קשר? כי היא נולדה באוקטובר 1999, סטטיסטית קיבלה צו ראשון 2015-2016. חגגה 18 באוקטובר 2017, נפצעה אחרי שנה ב-2018. למה לא התגייסה עד הפציעה?
אגב אם אני זוכר נכון שהיא טענה בפרקים שכיסא הגלגלים היה בגיל 16-17 (אם לא זכרתי נכון המומחים יתקנו) - אז ייתכן ששיקרה לכאורה, אולי כדי שנחשוב שיש קשר, כי בכתבה של אלמוג בוקר משנת 2019 כשהדר בת 20, נאמר שהפציעה התרחשה "לפני שנה", הייתה יכולה להיות עד אז כבר שנה פלוס בצבא
אגב, לפי אותה כתבה, ב-2019 כשהוא מספר על הפציעה שהתרחשה "לפני שנה", היא כבר אחרי שיקום, יודעת ללכת, מתפקדת, משוקמת. לא ברור איפה נכנס בציר הזמן שנתיים כיסא גלגלים..
(סוויסה שומע? )
צפה בקובץ המצורף 116201
אתקןזאת לא הדר שירי בכלל..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.