ערב טוב
בוטוקסהדר תמיד בפרצוף פוקר פייס מהבוקר עד הערב….אין לה שום הבעה בפנים
לא רק הפרצוף, גם ההתבטאות שלה מונוטונית - דיבור מהיר ושקט עד בליעת מילים, אותו טוןהדר תמיד בפרצוף פוקר פייס מהבוקר עד הערב….אין לה שום הבעה בפנים
היא למעשה אנדרואידלא רק הפרצוף, גם ההתבטאות שלה מונוטונית - דיבור מהיר ושקט עד בליעת מילים, אותו טון
בלייד ראנר..כן, אין בה רגש. מלפססת בדיבור כנראה גם בגלל שפתי האבוב המוזרקות..בכל מקרה, לא מעניינת כך שלא ברור לי למה המצלמות לרוב עליה והיא מככבת בסקרים. רק בגלל גוף יפה?היא למעשה אנדרואיד
כמו בסרט של רידלי סקוט שמו פרח מזכרוני
כי יש בה סגירות, נראה לי מיגננותלא רק הפרצוף, גם ההתבטאות שלה מונוטונית - דיבור מהיר ושקט עד בליעת מילים, אותו טון
אבל הלבישו את גאיה ג'וקריש מצב כל אחד שמנצח בדו קרב זוכה בכמות הצבעות לזוג שלו בהדחה?
זה לא נועד בשביל פרידה-הדראין לי כוח לסיפור בין פרידה להדר עד סוף העונה. לא מעניין
תתכונני, הן ישארו אחרונות על הספה בגמראין לי כוח לסיפור בין פרידה להדר עד סוף העונה. לא מעניין
אני בספק... אי אפשר לשלול את עידן, עם כל האהבה שלי לפרידהתתכונני, הן ישארו אחרונות על הספה בגמר
אני אצביע לפרידה אבל אין לי בעיה שעידן יזכה..אני בספק... אי אפשר לשלול את עידן, עם כל האהבה שלי לפרידה
בגמר אני מצביעה רק לו, המיליון ילך ללוחם שתרם למדינה שלנו
והוא יכול להיות צבוע ומתנשא עד מחר, הוא עדיין עדיף על שאר הליצנים בבית
משהו אתאני בספק... אי אפשר לשלול את עידן, עם כל האהבה שלי לפרידה
בגמר אני מצביעה רק לו, המיליון ילך ללוחם שתרם למדינה שלנו
והוא יכול להיות צבוע ומתנשא עד מחר, הוא עדיין עדיף על שאר הליצנים בבית
לדעתי פרידה ועידן. עידן זוכהתתכונני, הן ישארו אחרונות על הספה בגמר
ככה גם היה טליה-בראין לי כוח לסיפור בין פרידה להדר עד סוף העונה. לא מעניין
כן, אין לי כוח לעוד סיפור כזהככה גם היה טליה-בר
משכו את ה׳יריבות׳ ביניהן ואת הסיפור עם אליאב
עד שהן היו אחרונות על הספה
לא, כי פרידה.הדר לא תשב ב2 האחרונות
אני עדיין חושב שאתם מגזימים
אין בה את זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.