** שרשור ערב - היום ה-66 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Christina 1001

Well-known member
רק מזכירה לכם שזה פרצוף הסקס של השימפנז שלי..
כן, דמיינו את זה.. (ניקוש את מוזמנת לצרף את שילה)

אין בעד מה |לב אדום|

yak.png

tarimulu

Well-known member
כל עונה יש את זה שאומר כל הזמן "אני מקווה שהצופים בבית רואים הכל ומבינים ש x,y,z" וזה בעצם תדרוך שלו לצופים להסביר את ה obvious ספין שלו לגבי מה שזה לא יהיה ולקושש קולות

בפועל יוצא זלזול באינטיליגנציה ומחשבה שהצופים טיפשים ולא יכולים להבין לבד את הטיעונים שלו

yalian

Well-known member
כל עונה יש את זה שאומר כל הזמן "אני מקווה שהצופים בבית רואים הכל ומבינים ש x,y,z" וזה בעצם תדרוך שלו לצופים להסביר את ה obvious ספין שלו לגבי מה שזה לא יהיה ולקושש קולות

בפועל יוצא זלזול באינטיליגנציה ומחשבה שהצופים טיפשים ולא יכולים להבין לבד את הטיעונים שלו
שקוף שהאידיוט יגיד את זה :poop:

willing

Well-known member
כריס, אם ההפקה עושה חדר לבן, אני חושבת שיהיה הכי מהנה לבחור את הקול הכי דקיק וסופרני שיש.
אומרים שזה אפילו יכול לנפץ זכוכית בימים של ראות טובה;-)
עם הסלסולים זה יהפוך את זה ליותר קאלט.

לא היה כזה מאז אורנה. ומה שעשו עם השירה של המעצב אופנה ההוא, השיר מענטזת, לא משתווה לאורנה.

Christina 1001

Well-known member
כריס, אם ההפקה עושה חדר לבן, אני חושבת שיהיה הכי מהנה לבחור את הקול הכי דקיק וסופרני שיש.
אומרים שזה אפילו יכול לנפץ זכוכית בימים של ראות טובה;-)
עם הסלסולים זה יהפוך את זה ליותר קאלט.

לא היה כזה מאז אורנה. ומה שעשו עם השירה של המעצב אופנה ההוא, השיר מענטזת, לא משתווה לאורנה.
אז מלאני שרה את השיר של אמילי בלופים :love:

svtar25

Well-known member
יש יותר מצמרר ודוחה מאמילי שרה את השיר של עצמה?
וחובה להראות את הפנים שלה בקלוזאפ כשהיא שרה​
קודם כל זכותה לשיר את השיר שלה שיוצא באופן רשמי מחר. רון ביטון כתב שיר טוב וגם לטלי יוצא שיר חדש לא יודעת של מי ועוד שער לאמילי - אבל לא מחר

מצב
הנושא נעול.
למעלה