ערב טוב
נשאר רק בקבוק שמן אחד, זה לא מספיק. חכי לחמישי.אור תעשה לי פתיתים ונקניקיה!
ניקוש את שובבה לא קטנה נכון?אני לא יודעת למה כל משפט שאור אומר על שילה נשמע רומנטי\מיני
הטיקטוק שטף לי את המוח
רק בזהות הבדויה שליניקוש את שובבה לא קטנה נכון?
אני מפחדת לשאול איפה בטיקטוק את מסתובבתאני לא יודעת למה כל משפט שאור אומר על שילה נשמע רומנטי\מיני
הטיקטוק שטף לי את המוח
זה @tortt הסיתה אותיאני מפחדת לשאול איפה בטיקטוק את מסתובבת
גם ליאני לא יודעת למה כל משפט שאור אומר על שילה נשמע רומנטי\מיני
הטיקטוק שטף לי את המוח
שקוף שהאידיוט יגיד את זהכל עונה יש את זה שאומר כל הזמן "אני מקווה שהצופים בבית רואים הכל ומבינים ש x,y,z" וזה בעצם תדרוך שלו לצופים להסביר את ה obvious ספין שלו לגבי מה שזה לא יהיה ולקושש קולות
בפועל יוצא זלזול באינטיליגנציה ומחשבה שהצופים טיפשים ולא יכולים להבין לבד את הטיעונים שלו
אז מלאני שרה את השיר של אמילי בלופיםכריס, אם ההפקה עושה חדר לבן, אני חושבת שיהיה הכי מהנה לבחור את הקול הכי דקיק וסופרני שיש.
אומרים שזה אפילו יכול לנפץ זכוכית בימים של ראות טובה
עם הסלסולים זה יהפוך את זה ליותר קאלט.
לא היה כזה מאז אורנה. ומה שעשו עם השירה של המעצב אופנה ההוא, השיר מענטזת, לא משתווה לאורנה.
יש יותר מצמרר ודוחה מאמילי שרה את השיר של עצמה?אז מלאני שרה את השיר של אמילי בלופים
קודם כל זכותה לשיר את השיר שלה שיוצא באופן רשמי מחר. רון ביטון כתב שיר טוב וגם לטלי יוצא שיר חדש לא יודעת של מי ועוד שער לאמילי - אבל לא מחריש יותר מצמרר ודוחה מאמילי שרה את השיר של עצמה?
וחובה להראות את הפנים שלה בקלוזאפ כשהיא שרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.