** שרשור ערב שבת - היום ה-6 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
שבת שלום מרוש ושבת שלום לכל חברי הפורום
תהנו עד כמה שאפשר עם הדיירים המעפנים של עוז.
שבת שלום לחטופים שלנו. אני מתפללת עליכם.
ושתהיה לנו שבת שקטה בארץ.
תכף מתנתקת….
להתראות במוצש.

meital38

Well-known member
צפיתי בשיחה של הדר ואמילי ומרגיש לי שהדר מחפשת זוגיות בכל מצב. היא מכירה את תום מבחוץ יש ביניהם 17 שנה הפרש גילאים היא יודעת מי הוא ומה הוא ומכירה גם אקסיות שלו. נראה לי שהאגו שלה עצום ורק בשביל לעשות דווקא לפרידה היא תלך על תום. רק בשביל שפרידה לא תהיה איתו כדי שהמוקד של הזוגיות תהיה שלה. והם בכלל לא נראים מתאימים. האמתתתתת ירד לי ממנה לגמרי. אמילי מקסימה.

katy2022

Well-known member
צפיתי בשיחה של הדר ואמילי ומרגיש לי שהדר מחפשת זוגיות בכל מצב. היא מכירה את תום מבחוץ יש ביניהם 17 שנה הפרש גילאים היא יודעת מי הוא ומה הוא ומכירה גם אקסיות שלו. נראה לי שהאגו שלה עצום ורק בשביל לעשות דווקא לפרידה היא תלך על תום. רק בשביל שפרידה לא תהיה איתו כדי שהמוקד של הזוגיות תהיה שלה. והם בכלל לא נראים מתאימים. האמתתתתת ירד לי ממנה לגמרי. אמילי מקסימה.
אמרה שבחוץ בכלל לא הייתה מתקרבת אליו כבן זוג…לא הסגנון שלה בכלל.
אם מחר ייכנס החתיך היא תתבאס נראה לי

meital38

Well-known member
אמרה שבחוץ בכלל לא הייתה מתקרבת אליו כבן זוג…לא הסגנון שלה בכלל.
אם מחר ייכנס החתיך היא תתבאס נראה לי
בגלל זה אמרתי מרגיש לי שהיא עושה דווקא לפרידה להראות לה שהנה בבחירה שלו אני ניצחתי אותך. לא חושבת שבחתיך הזה אם ייכנס יסתכל לכיוון שלה. מאמינה שיאהב יותר את הסגנון של אמילי.

SNIPES

Well-known member
כנ״ל.
לא אהבתי את הצורה שהיא דיברה על פרידה בזלזול. היא מתגלה כביץ׳ וחבל, עשתה דווקא רושם טוב לפני.

misscarter

Well-known member
תמיד יהיה את הבכי הצפוי בשיר של שישי. אני עוד זוכרת את אליאב שברח והתאמץ לבכות לכרית

ziniozi

Well-known member
19:59 הדר ותום מגיעים לעיקר בשיחת יחסינו לאן

ziniozi

Well-known member
ומה הוחלט? היא משאירה את תום לפרידה?
לאאא
היא אמרה לו את כל הסיבות למה לא כדאי להם להיות ביחד
והמשיכה להימרח עליו כל שאר הערב
מעיין משחק חם-קר כזה שאמור למשוך אותו יותר ממה שהוא נמשך...

מצב
הנושא נעול.
למעלה