שרשור ערב

אבל תודי שהיא שיקרה לגבי קרן

שהיא מפרגנת לה או שהיא תיקח מרחק מאיתן בשבילה...דניאל כמובן לא אכלה את זה... וחוצמזה אתי קצת פוליטיקאית ויודעת להתחנף ולהוסיף הרבה פלפל...אין ספק

didush100

New member
אני חושבת שדני באמת חשובה לאתי

גם קרן וגם דני ליכלכו אחת על השניה עם אחרים וזה יפה שאתי לקחה יוזמה והחליטה להשלים בניהן החיבור הראשוני בניהן היה טוב ונראה מה יהיה עכשיו

דידי 9

New member
דידוש אני לא מסכימה איתך הפעם:) תקראי היטב!

אתי מנייאקית כרגע, בגדה בקרן בשניה. קרן, שהיא חברה ואהבה אותה באש ובמים. הרי לא הגיוני שאתי, שהיא לא בקטע של רגשות פה, תחבר את שתיהן-רק בגלל טובתה האישית.כי דניאל קרובה לאיתן. ואם אתי הייתה חברה אמיתית של קרן, אז היא לא הייתה עושה את זה והייתה מכבדת את הרגשות של קרן. מה זה סולחה במצב הזה?! אתי הייתה אמורה לבחור צד, ובטח את הצד של קרן, והיא לא עשתה כך. מה גם שאתי דיברה על דניאל עם קרן כל הזמן! בקיצור-היא מגעילה!

didush100

New member
אוקי זכותך../images/Emo13.gif

אני מאמינה שהיתה לה כוונה טובה חכי הבלגאן עוד לא נגמר כי קרן עוד לא תפסה אותה לשיחה

דידי 9

New member
איזו כוונה טובה? בולשיט!איך, תחשבי איך-יכולות

שתי בחורות שמאוהבות באותו גבר- להיות חברות?! דניאל תחמנית! ואתי אינטרסנטית, כי היא רוצה ת'מיליון, ולדניאל יש קשר עם איתן, והקהל כביכול רואה שהיא אדם של שלום, מבחינתי מכרה את קרן בשקל תשעים. מנייאקית

דידי 9

New member
נועה קחי בפרופורציות! אני מקווה שעכשיו, אחרי

שהיא שוחחה עם קרן, היא הבינה! שאסור לה להיות כזו. זה לא מקובל עלי בכל מקרה

didush100

New member
יוני בעוד אחת מהשיחות שלו הפעם לדני

יש לי דה ז'ה וו כמה אפשר למחזר את עצמך? כמה???????

didush100

New member
אהלן../images/Emo13.gif כנראה ש

איתן ואורטל התנשקו היום בבריכה ראינו שניה ממה שקרה והמצלמה זזה

KEEK

Member
תודה על העידכון ../images/Emo140.gif

נשמע מעניין איתן הולך על משהו עם אורטל למרות אורן...

elvis18

New member
אווווורררררןןןןןןן ???

היא באה בשביל התחתונים של איתן ...לא להסתפק בסוג ב' ולדעתי א ם באמת התנשקו שמה למרות שלא בטוח ,אם כן ,אנ יחושב שדניאל וקרן צריכות להתחיל לחשוש כ יאיתן הבחורה היחידה שהוא באמת מנסה בכל כוח להכניס למירוץ ואכפת לו באמת משיחות איתה זאת אורטל , כולן רודפות אחריו והוא היחידה שהוא רודף אחרייה זאת אורטל ...הולך להיות טוב ,גם ככה היא שנואה על כולן ,יהיה כיף !!!!

elvis18

New member
אגב עדי ...

עדי מהדור הבא ,הצליחה להביא לי עצבים רציניים,היא כלכך מדוכאת ,כל הזמן והיא כלכך עסוקה ברחמים עצמיים שקשה לי לראות א תזה וכל מה שהיה לי אלייה דיי ירד לי ,אנ ילא יכול לראות אותה סובלת במשך חודש שלם ,רע רע רע ,איזה קארמות שליליות יש לבחורה הזאת ?? היא פשוט הורגת לכולם א תהמצב רוח וכל שעתיים בוכה ,היא בדיכי כל הזמן ,אנ ילא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי אותה שמחה \מחייכת ,אולי אז כשהייתה מועמדת מול לינוי להדחה והייתה בטוחה שהיא הולכת ...שויין מקווה שבקרוב היא לא תהיה ,היא סובלת כלכך שזה קשה גם לי כצופה

למעלה