שרשור ערב

didush100

New member
שהן בטוחות קרה משהו היום בינה לאיתן

כי כתוב לה על הפרצוף אמרו שמההתחלה היה להן ברור שהיא עדיין במשחק ושהיא מאוד ערמומית. קרן החליטה שלא מתאים לה להיות חלק מהמשחק של איתן ושהיא מאוכזבת כי חשבה שהוא אחרת. ליהיא ואתי אמרו לה שהיא חייבת לדבר איתו בצורה בוגרת ולהגיד לו שזה לא מתאים לה ושמזל שיש להן אחת את השניה בבית.

stabilo7

New member
חחח בדיוק ראיתי קטע ב-VOD באתר של וואלה

ששלושתן מדברות על זה שאורטל מחוץ למשחק, שהוא לא בעניין שלה ושהיא שרפה את עצמה עם הסיפור של הקמח והלכה רחוק מדי עם העניין של הקונצים. אז מעניין שהיום הן ידעו שהיא עדיין במשחק.. אגב, באמת היה משהו בין אורטל לאיתן?

didush100

New member
לא ראינו אבל כנראה

שהם התנשקו פעמיים היום. הראו אותם כמעט מתנשקים ואח"כ צינזרו

KEEK

Member
יש משהו מאוד ערמומי באורטל

יש בה משהו מסתורי ואפל לדעתי היא סופר מתוחכמת והכל אצלה מחושב היטב היא בהחלט ערמומית

noaxxx

New member
מההתחלה אורטל התקדמה עם איתן בלי לשתף

אף אחת. שום דבר לא השתנה עכשיו, היא עדיין במשחק לעצמה בלבד. יש מצב שמכאן נובעת התחושה, גם שלי, שהיא ערמומית ומחושבת. בשורה התחתונה, היא ממש לא כוס התה שלי

אבל זה איתן שעשה את הצעד

להתקרב אליה בשתי השיחות האחרונות שלהם שמאז הם באמת התקרבו (ואולי אף התנשקו היום)...איך בדיוק מתבטאת הערמומיות שלה?..אולי פספסתי משהו, האירו את עייני...

קשקשה9

New member
כנראה שאורטל מפלרטטת במבטים ונגיעות קטנות

וזה דבר שקשה לקלוט אם לא נמצאים באותו חדר

לונדרון

New member
ממה שראיתי, איתן היה מעונין בה משלב מוקדם..ו

קשה לעמוד על קנקנה של אורטל, היא מצד אחד מודעת לעצמה ולחיצוניות שלה (יש שאוהבים יש שלא) אבל היא צנועה (לא מתגנדרת יותר מדי), מצד שני היא מסתורית משהו (מלחששת, מצחקקת, "פוש אנד פול"), מצד שלישי היא שטוטניקית (פרשת הקמח בעיניים למשל), וזה מושך עניין. גם בפנים שלה יש משהו עדין מצד אחד ונוקשה מצד שני וגם מבחינה חברתית, היא מדברת עם כולם/ן על כולם/ן, אבל יש לה הרבה רגעים של "זאבה בודדה" (מתבודדת).

קשקשה9

New member
נכון זה גם מה שאני קולטת ממנה וכנראה

שהמסתוריות הזו מאוד מושכת-אין לי מושג כי אני לא גבר

קשקשה את קשקשנית, איתן דלוק על אורטל מהתחלה

והיא ממשלא נוגעת ולא עושה מבטים, הוא דלוק עלייה ממזמן .

קשקשה9

New member
לא סותר !!! אורטל פלרטטנית ואיתן נמשך אליה

אה ועוד משהו.....זה נמוך לרדת לגופו של כותב

stabilo7

New member
צודקת. בכל מה שכתבת.. ../images/Emo13.gif

זה שאיתן בעניין של אורטל זה נכון, אבל זה לא אומר שהיא לא ערמומית... יש בה משהו כזה לא אמין, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע

didush100

New member
אתי וליהיא אומרות לקרן ש

היא צריכה להוציא את עצמה מהתמונה של איתן לדבר איתו ולהגיד לו שזה לא מתאים קרן מסכימה אומרת שהיא לא בובה ושהיא לא מוכנה להיות הבובה שלו.

tapuzo

New member
לינוי לחברה שלה: ידענו שהתוכנית לא מצליחה

לינוי סיפרה לחברה שלה שהמשתתפים היו מודעים לזה שהתוכנית לא תופסת והצפייה נמוכה. הם ידעו על ההתחלה כי זה נאמר לאורן בחתונה והוא אמר לבנים וזה התפשט בבית. המשתתפות שהודחו וחזרו סיפרו שהקהל דליל מאד ומורכב מהרבה אנשי ההפקה. באחת הנסיעות לדייט שמעו עובדים בהפקה מדברים על רייטינג נמוך מאד בימי חמישי מול מאסטר שף. לפי מה שאמרה ההפקה כל הזמן מסמסת ובקשר עם איתן והוא קיבל הנחיות איך להתנהג עם הבנות כדי לנסות לייצר יותר חיכוכים ביניהן והיא לא הסכימה להשתתף בזה.

sivan513

New member
מאיפה זה?

טוב, נו זה היה ברור בטח בגלל זה העיפו אותה

למעלה