שרשור ערב

noaxxx

New member
את הרוב שיערנו..אולי בכל זאת תשתף אותנו מאיפה

המידע?

"קרן אוהבת ומפרגנת לך"

אתי לדניאל....
נו באמת... אתי ממשיכה עם השקרים...פטתי (מי אמר אתי פטתי...) מה היא לא מודעת שיש מצלמות בבית והצופים רואים הכל?!

והיא ממשיכה...

"קרן בחיים לא ריכלה עלייך ואת גם הסיבה שהיא לוקחת מרחק מאיתן..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KEEK

Member
האינטואיציות של דניאל ממש גרועות

אם היא עדיין חושבת שאתי חברה שלה והיא יכולה לפתוח בפניה הכל..

billc

New member
גם אם היא חושבת שהיא לא

לפעמים, להתעמת יכול לשנות מצב לפחות באופן זמני אפשר לומר אתה האויב שלי ואני שלך ולהשאר כך תמיד מצד שני, אפשר גם אויב להפוך לידיד, לפעמים במקומות מסויימים עדיף ידיד מזוייף מאשר להיות בודד תסתכל על אורטל, היא עכשיו סופר בודדה בגלל שהיא הולכת בגישה שלך

KEEK

Member
אורטל ממש לא פותחת בפני אתי

את מה שבאמת קורה איתה אורטל מתוחכמת הרבה יותר. היא מתחברת אליהן אבל יודעת מי הן בדיוק ולא פותחת בפניהן הכל. לעומת זאת דניאל ממש שופכת כל מה שעל הלב לאתי למרות שכל פעם אתי מוכיחה לה שהיא לא באמת חברה שלה אבל משהו אצל דניאל לא קולט

דידי 9

New member
קיק, מתי תבין שהאינטואיציות של

דניאל הם לא אינטואיציות-אלא תיחמונים? דניאל לא מתעניינת לא באתי, לא בקרן רק בעצמה ובאיתן, וגם זה רק כדי לנצח! מתי כבר תראה שדניאל הכי צבועה פה והכי תחמנית מתוחכמת? אתי צבועה ברמות הפשוטות-דניאל הרבה יותר מסוכנת. בכל מקרה- אתי בגדה בחברה טובה, מבחינתי היא מפגרת ומגעילה במקרה הזה..

sivan513

New member
מה?

בטח זה הכל מתוכנן, ודקה אחרי אתי וקרן ידברו עליה. אם דניאל קונה את זה, הבחורה בסרט

didush100

New member
לא נראה לי

נראה לי ששתיהן קיבלו את הכאפה שלהן היום בגלל אורטל ושנפל להן האסימון

sivan513

New member
הו בבקשה, לא עברה פחות מדקה שהיא הלכה

לדבר על זה עם ליהי

דידי 9

New member
דניאל ואתי=שתי צבועות. קרן לא יודעת לשחק את

המשחק המלוכלך והאינטרסטי שלהן. גועל נפש