שרשור ערב

stabilo7

New member
מישהו הבין מה קורה ביום בערב?

לאן מוציאים את הבנים, ולכמה זמן? ומה יעזור שמביאים כאלה שהם לא רווקים?

כנראה הם יצאו לבית מלון וישנו שמה

הבנים שיכנסו היום ויהיו רק עד הסוף השבוע. גב, ניר וקובי, יבואו רק על תקן היועצים לאיתן, ולא יותר מזה.

didush100

New member
הם כנראה ייצאו עד הסופ"ש

לא ברור למה, הם חושבים שהסלבס יעלו להם את התכנית לא ברור למה

stabilo7

New member
תודה ../images/Emo13.gif עוד שאלה, אולי קצת מטומטמת....

זה לא שאני לא שמחה שמוציאים קצת מהבית את החופר והשניים האחרים, אבל למה בעצם מוציאים אותם אם הם סתם יהיו תקועים בבית מלון? ההפקה הזאת.... נסתרות הן דרכיה

didush100

New member
חחחח זאת שאלת השאלות

אני ממש לא מבינה מה הקטע שלהם הם אמרו שהם ייצאו למשימה אז בטח כן ייתנו להם משהו. אתמול מישהו כצב שאולי הם יראו את הערוץ ואת הדינמיקה בבית לא יודעת נחכה ונראה עוד שעה

stabilo7

New member
וואי זה יכול להיות מעולה אם הם יראו מה קורה

בלי שבבית יודעים את זה.. עוד משימה שיכולה להיות ממש מגניבה- אם הם יצטרכו למצוא 3 רווקים שווים ומעניינים שיחליפו אותם בתוכנית

stabilo7

New member
נראה לי שהשלב הבא זה דניאל וקרן נגד אורטל!

אולי יהיה קצת עניין?..

didush100

New member
חחחח יש מצב

עכשיו יש להן אויב משותף ושתיהן לא מתלהבות מאורטל בלשון המעטה.

didush100

New member
סיפרה לה מה קרה בשיחה עם אתי

אמרה שהיא היתה מופתעת שזה הגיע מהכיוון של אתי ושדני ניסתה להאשים אותה בברוגז אבל היא אמרה לה שהיא גם נעלבה ממנה ושהריב נבע גם מההתנהגות של דני

דידי 9

New member
זה לא אמיתי-ואתי יצאה כלבה עם חברה!זה כבר בעי

בעיני נורא,שהיא צבועה עם חברה טובה! גם דניאל תחמנית וצבועה, וקרן ענתה לה יפה מאוד! בקיצור רבותי-קרן. היא האחת של התכנית

דידי 9

New member
תקראי למעלה למה. אינטרס פרופר כדי

שהקהל יחשוב שהיא אשת שלום, וגם כי היא חייבת ללקק לדניאל כי היא בקרבה של איתן.זה האינטרס של אתי

didush100

New member
כי דני נראתה לה כנה וכאב לה עליה

היא אמרה להן שגבר לא צריך לבוא בניהן ושבהתחלה היה להן חיבור טוב ושאין סיבה שזה לא יקרה שוב. שזה רק משחק טלוויזיה ושאחרי התכנית הן יצחקו על הכל

למעלה