שרשור ערב

johny3guns

New member
אתי חתכה את היד ..

התנפצה לה זכוכית וכרגע בן מטפל בה.. איתן פונה לאורן ושואל אותו אם הוא הרשה לענבר ולענת להיכנס למתחם של הבנים, הוא טוען שהוא פתח את העיניים וראה אותן בפנים וחשב שהוא בחלום חחחח

didush100

New member
בגלל השיחה עם אתי

היא נבהלה כי חשבה שאתי מכרה אותה לדני

Klayhamn

New member
אפשק לעדכן בבקשה?

עבור מי שלא צפה? עם מי / מול מי קרן בכתה?

didush100

New member
אתי ניסתה להשלים בין דני לקרן

קרן נפגעה מזה ולא הבינה מה המניעים של אתי. בשיחה אח"כ בין אתי לקרן קרן אמרה לה שהיתה בשוק ממנה ושהיא לא הבינה למה היא עשתה את זה ובסוף היא התחילה לבכות כי חשבה שאתי מכרה אותה מול דני. אתי הסבירה לה שממש לא ושהיא הכי חשובה לה

בשיחה של קרן וליהי בחדר ארונות.

קרן אמרה לליהי, שהיא היתה בשוק, שהיא אמרה לה, שהיא ודניאל צריכות להתקרב. לאחר מכן, קרן באה בטענות לאתי על השיחה שעשתה בינה לבין דניאל. אתי התגוננה והסבירה לה שדניאל היא זאת שביקשה לעשות את השיחה.

Klayhamn

New member
רגע

ליהי אמרה לה את זה? מתי? ולמה? דניאל דיברה עם ליהי?

אתי לקחה את דניאל וקרן לשיחה והשלימה בניהן

לאחר מכן קרן באה לדבר עם ליהי בחדר ארונות והיא אמרה שהיא היתה בשוק מזה שהיא אמרה לה להתקרב לדניאל אתי מייעצת לדניאל איך להתנהג עם איתן "אל תרדפי אחריו, תרפי. אל תריבי עם קרן בגללו". אתי מביאה לידיעת דניאל שהיא לא רוצה שתתרחק מהבנות: "קרן אוהבת אותך, אין לך מה להתרחק" אתי תופסת את קרן ודניאל לשיחת פיוס ואיחוד "שתיכן חשובות לי, אל תתנתקו בגלל איתן". קרן לדניאל: "את לא צריכה הזמנה להצטרף אלינו, את יכולה פשוט לבוא". דניאל מרגישה לא בנוח וקרן מסבירה לה שאין סיבה לכך קרן מספרת לליהי מה קרה בשיחה עם דניאל ואתי "אני הייתי בשוק כשאתי אמרה לדניאל שאנחנו צריכות להתקרב, ושכואב לה שהתרחקנו... פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי באותו רגע" את לא שמת לב איך דיברת, מה נסגר? אני לא מבינה אותך" קרן באה בטענות לאתי על השיחה שהיא עשתה בינה לבין דניאל. אתי מתגוננת ומסבירה לה שדניאל ביקשה ממנה לעשות את השיחה. זה העדכון מוואלה.

andy181

New member
דני ממש תמימה- היא ממש לא קולטת את קרן

ואתי... בא לי ללכת לשם ולצעוק לה שתיזהר

למעלה