שרשור ערוץ 24

צחי24

New member
"גיבור גדול" בערוץ 24 !!!

שימו בהמוניכם, איזה קליפ נדיר!!
)

ט י נ ה

New member
הי לכולם בענין הקליפים שלי ..

מבזק הודעות חם !!!! אני מעבירה בקרוב לערוץ 24 חבילה גדולה של קליפים שלי וסרטים דוקומנטרים שנעשו עלי חלק יהיה עדכניים וחלק מפעם אבל זה היופי בעיני בקליפים הם מתעדים ב" מיני " תקופה מחיינו. כמו כן קליפים חדשים : שיר שכתבתי למשמר הזארחי יחד עם חברי ללהקה הגיטריסט יוסי פרץ שיר מקסים בשם " אלבום התמונות " הצטלמתי לא מזמן במצפה רמון רוכבת על סוסים סנפלינג וכו אעביר לערוץ 24 וכולכם תוכלו להינות.. כרוניקה של אהבה " משהו שבור " קליפ מדהים שמדי פעם מראים אותו שילוב של קטעים מהסרט הקשה על אלימות נגד נשים וצילום שחור לבן שלי באולפן קליפ מ-ד-ה-ים שבוים על ידי סטודנטים ממכללת בית ברל לפני 4 שנים יוקרן בוודאות .. ו..................... חם מהתנור !!! בחודש פטמסר אני מתעדת לצלם יחד עם אולפני אי.אן.ג'.י קליפ לרימיקס גראפיטי תל אביב יחד עם ראפר מוי לוי ,ערפדי ,די.ג'.י נולדג' ועוד חברים מהתחום ,הקליפ יצולם במרתף האולפני של מומי וגם סניעה על רכב בתל אביב + ריסוסי קירות יהיה מענין ......... שלכם סי

אהוד_

New member
ראיתי את סי וגיבור גדול

WOWOWOW איזה רוקרית אמיתית, יא אללה...מאיפה המעיל שהיא לבשה, והרוקריות הטבעית הזאת, מסר לסי. את הרוקרית האמיתית שלנו, לצערי אף אחת לא הייתה כמוך בסצנה המקומית

sharlior

New member
ערוץ 24

היי לכולם היית בחו"ל חזרתי רק היום ומיד נכנסתי לפורום להתעדכן מה קורה איזה מגניב שמתחילים לשדר קליפים של סי בערוץ 24 מת כבר לראות ... עברו שנים מאז הקליפ האחרון שראיתי שרון

צחי24

New member
"משהו שבור"

ראיתי את הקליפ בערוץ 2 לפני כמה ימים בעשרה לחמש משהו כזה. קליפ מקסים!! שישדרו כבר ב 24.

ערוץ 24 הוא הדבר!

כבר הרבה זמן לא היה לנו דבר שכל כך מקדם את המוזיקה הישראלית ערוץ שממש ממש כיף לבלות מולו ימים שלמים! וכמובן כשסי היקרה שלנו מופיעה בו..
תוגדל תדירות הופעותיה של סי בערוץ 24 לאלתר! יום מקסים אוהב ינון

בפעם הראשונה שראיתי את ערוץ 24...

לא יאמן אבל בדיוק התחיל הקליפ הבלתי נשכח "גיבור גדול", זה היה ביום חמישי ב 22:00 וזה פתח את הרצועה של 22:00-24:00. היות ואין לנו שידורי טלויזיה כלשהם בבית (רק DVD ווידאו), כאשר נחנו לנו במלון דן בחיפה והעברנו את הטלויזיה סופסוף לערוץ 24 זה הקליפ שהתחיל...התחלה טובה ללא ספק... בכלל ממה שראיתי מאוד מאוד אהבתי בערוץ הזה, רק שאין להם כ"כ הרבה קטעים מהופעות חיות והם חוזרים על אותם שירים מהופעות, הערוץ מקסים ורוב רובם של השירים הם כאלה שאני אוהב.......... אז אני מקווה שגם קטעים מהופעות של סי יהיו שם...

אהוד_

New member
מעניין אם היו יכולים לצלם קליפ ל

נפגשים...יש לי תסריט בראש...=))))

actress

New member
הבנתי שזה אחת ליום יומיים ומחכה....

לראות עוד קליפים סי העם רוצה לראות אותך משתלטת על ערוץ 24 go si go si go si

למעלה