שרשור ע ב ו ד ה

אמילי11

New member
ראיון עבודה

שלום לכולם! מה שלומכם? רציתי להתייעץ- השבוע מצפה לי ראיון העבודה הראשון שלי!!! ואני מאוד מתרגשת וחוששת... העבודה היא עם נוער בסיכון, אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי עצות: מה לשאול, מה חשוב לדעת, מה עליי להגיד , מה ישאלו אותי לדעתכם... ועוד... אשמח לכל עצה, אמילי.

shir48

New member
חיפוש עבודה

אני עובדת סוציאלית מאיזור המרכז,מישהו יודע היכן יש תקנים? כי המצב ממש קשה... למה אין דרושים לפורום הזה?

לינדיטה

New member
ראיתי מודעה שמחפשים עוס בדרום

אבל הבעיה שכדי לראות היכן ומה בדיוק צריך לשלם , אז אם מישהו מהדרומיים יודע על איזה מקום מדובר אשמח לדעת זוהי תוכן המודעה :למוסד חינוכי לילדים דרוש/ה: *נסיון קודם בעבודה עם ילדים ונוער בסיכון-הכרחי. *נסיון בתחום הטיפול הפרטני-הכרחי. *נסיון בטיפול קבוצתי-יתרון. תודה :)

noffit

New member
ראיון ראשון?

אני מבינה מתוך תשובה שענית קודם שאת אינך עובדת סוציאלית... ראיון ראשון בכלל??? בחיים?? טוב, אז יש פה הרבה למה להתכונן ולא רק מה שחשוב לעבודה עם נוער בסיכון. בגדול יתחילו ב"ספרי על עצמך..." למרות שזה כמובן כתוב בקורות חיים שלך, זה הזמן להרחיב עליהם. ישאלו מה מושך אותך לנוער בכלל ולמה דווקא נוער בסיכון. (יש לי כמה תשובות מוכנות בנושא...) מה התכונות והאיכויות שלך בקשר עם נוער.... כאלה מן בהצלחה

היה לוח דרושים

והסרתי אותו מחשש שלא כולם יזכרו לדפדף בו וכך יפוספסו הצעות עבודה. מוטב שהצעות עבודה יפורסמו בדף הפורום.

אמילי11

New member
ראיון ראשון

בתחום!!! אני כמעט עו"ס, אך זה ראיון לעבודה כעו"ס. ותודה על תשובתך.

SuperGirl 25

New member
אולי ינסו "להפחיד" אותך לגבי העבודה

התובענית, אז כדאי שתשווקי את עצמך, את היכולות שלך, בעיקר מול לחץ וכו'.

למעלה