שרשור פאדיחות בממשק החדש של תפוז

Desslok

New member
היות ואני לא רואה כאן משהו שמקביל לפורום "משוב" או תמיכה כלשהי, חשבתי לבדוק קצת את הממשק החדש ע"י העלאת תמונות של באגים מצחיקים או מביכים באתר החדש.

פדיחה 1: במייל האישור שמגיע מ"תפוז פורומים", כתובת השולח היא tappuz.co.il עם שני p במקום אחד.

פדיחה 2: כשנכנסים לשרשור כלשהו, יש לינק "לחץ לפרטים נופסים" במקום נוספים. לחיצה על הלינק לא עושה דבר.

פדיחה 3: פורום "פונדקאות בחו"ל" ממוקם תחת "אוכל ומשקאות" :D ובנוסף שם הפורום רשום בשגיאות "פנודקאות" במקום פונדקאות

לא הצלחתי להתחבר לחשבון הישן שלי בשום אופן, אז חשבתי להתחכם: התחברתי לאתר הישן, שיניתי את האימייל לאימייל חדש, ואז התחברתי לאתר החדש ובצעתי שחזור ססמא. תוצאה: לא עובד, חוזרת תשובה שהאימייל לא קיים. כנראה שפעולת הייבוא של יוזרים מהאתר הישן לחדש היתה חד-פעמית והם לא חולקים בסיס נתונים, כך ששינויים באתר הישן לא עוברים לחדש.

תוסיפו באגים או בעיות שאתם רואים

tapuz1.png tapuz2.png tapuz3.png

arseny92

Well-known member
מנהל
היות ואני לא רואה כאן משהו שמקביל לפורום "משוב" או תמיכה כלשהי, חשבתי לבדוק קצת את הממשק החדש ע"י העלאת תמונות של באגים מצחיקים או מביכים באתר החדש.

פדיחה 1: במייל האישור שמגיע מ"תפוז פורומים", כתובת השולח היא tappuz.co.il עם שני p במקום אחד.

פדיחה 2: כשנכנסים לשרשור כלשהו, יש לינק "לחץ לפרטים נופסים" במקום נוספים. לחיצה על הלינק לא עושה דבר.

פדיחה 3: פורום "פונדקאות בחו"ל" ממוקם תחת "אוכל ומשקאות" :D ובנוסף שם הפורום רשום בשגיאות "פנודקאות" במקום פונדקאות

לא הצלחתי להתחבר לחשבון הישן שלי בשום אופן, אז חשבתי להתחכם: התחברתי לאתר הישן, שיניתי את האימייל לאימייל חדש, ואז התחברתי לאתר החדש ובצעתי שחזור ססמא. תוצאה: לא עובד, חוזרת תשובה שהאימייל לא קיים. כנראה שפעולת הייבוא של יוזרים מהאתר הישן לחדש היתה חד-פעמית והם לא חולקים בסיס נתונים, כך ששינויים באתר הישן לא עוברים לחדש.

צפה בקובץ המצורף 172 צפה בקובץ המצורף 173 צפה בקובץ המצורף 174
@Desslok
משוב 651 (168 לשעבר)
יש גם כמה נושאים בתמיכה טכנית 631 (71 לשעבר)

לגבי הרישום, תאפס את הסיסמא לחשבון הקיים דרך שכחתי סיסמא על הדוא"ל שהיה רשום בחשבון הקודם לפני ששינית אותו, אין צורך להרשם שוב

לחיצה על לפרטים נופסים פותח את תאריך פרסום הנושא וגם אז בהרבה נושאים לא פועל תקין

Desslok

New member
@Desslok
משוב 651 (168 לשעבר)
יש גם כמה נושאים בתמיכה טכנית 631 (71 לשעבר)

לגבי הרישום, תאפס את הסיסמא לחשבון הקיים דרך שכחתי סיסמא על הדוא"ל שהיה רשום בחשבון הקודם לפני ששינית אותו, אין צורך להרשם שוב

לחיצה על לפרטים נופסים פותח את תאריך פרסום הנושא וגם אז בהרבה נושאים לא פועל תקין
ניסיתי, זה לא עובד. מסתבר שהיו לי שני יוזרים עם אותו אימייל, וכשאני עושה איפוס ססמא לפי מייל זה מאפס רק את היוזר הראשון ולא את השני.

arseny92

Well-known member
מנהל
ניסיתי, זה לא עובד. מסתבר שהיו לי שני יוזרים עם אותו אימייל, וכשאני עושה איפוס ססמא לפי מייל זה מאפס רק את היוזר הראשון ולא את השני.
במקרה כזה יש ליצור קשר עם הנהלה ב-[email protected] מהדוא"ל של המשתמש, ולבקש מיזוג חשבונות או איפוס סיסמא ידני אבל מיזוג חשבונות רק לאחר סיום של ייבוא של כל התוכן אחרת תוכן ירשם מול משתמש אורח

frankthe2

Active member

צפה בקובץ המצורף 172 צפה בקובץ המצורף 173 צפה בקובץ המצורף 174
אולי תנסה את הפורום הזה:

בפינה השמאלית מעל רשימת הנושאים בפורום, או באותו המקום כשנכנסים ל"נושא", מופיע כפתור "צפה". מתברר שזה התרגום שנתנו ל-watch. תרגום מובן יותר היה "עקוב" או "קבלת התראות".

arseny92

Well-known member
מנהל
בפינה השמאלית מעל רשימת הנושאים בפורום, או באותו המקום כשנכנסים ל"נושא", מופיע כפתור "צפה". מתברר שזה התרגום שנתנו ל-watch. תרגום מובן יותר היה "עקוב" או "קבלת התראות".
התרגום של עקוב תפוס עבור המילה follow ביחס למעקב של משתמשים

Desslok

New member
עוד אחד:

בבאנר התחתון בתחתית המסך מופיע "ישרלים בארצות הברית" במקום "ישראלים", ומופיע "תעופה קלה" שלוש פעמים, פעם אחת בצד ימין למעלה ופעמיים בצד שמאל.

tapuz4.png

frankthe2

Active member

arseny92

Well-known member
מנהל
קישורי embed לא פועלים בדיוק כמו הספוילר, הציטוט והקוד
ערוך את ההודעה, החלף את הדגל של unfurl= מ-true ל-false ואז הקישור ה-"עירום" יוצג כטקסט
כל תגי ה-bbcode פועלים תקין בהודעות הפרטיות (המסרים החדשים) ורק משום שהתצוגה שם היא לינארית ואינה עץ

הפדיחה הגדולה זה שהממשק החדש פחות נוח ופחות "חי" מהקודם. בקודם ראינו את כל כותרות ההודעות מיד ומי מגיב למי, ופה לא . אמנם הודעת תגובה מוזזת קצת ביחס להודעה המוגבת אבל מקודם זה היה יותר ברור מי מגיב למי.
גם אני נאלצתי להחליף ניק ולהשתמש בניק ישן מאד.
הפרבולה.

Nuke1985

Active member
לפעמים תחת "מה חדש" לחיצה על קישור בחלק מהשירשורים מחזירים שגיאה (דוגמה), תחת העמוד של הפורום יש קישורים לפורומים ("תעופה קלה" "מכוניות" "צרכנות" וכו) שלא מקשרים אליהם אלא רק לעמוד הראשי, "תעופה קלה" גם מופיע בו 3 פעמים. יש גם מערכת של "פרסים" על כמה הודעות אתה מפרסם שאומרת לך אחרי שאתה כותב מספר הודעות דברים כמו "can't stop!" ו "addicted" והרי זה ידוע שלהעליב את המשתמשים שלך ולהפגין זילזול כלפיהם זה אסטרטגיה עיסקית מצויינת ...

למעלה