רעיון נחמד חח ../images/Emo13.gif
אני פגשתי את דניאל בהופעה היחידה שהייתי (כן ירבו הופעות
) בתאטרון תמונע ב1.1 איזה פדיחות שלא תדעו מצרות. הייתי עם חברה שלי ועם גיסי. אז קודם כל חברה שלי ביקשה מדניאל חתימה (נראה לי הוא היה קצת בשוק), הכרחתי אותה לבקש גם םבשבילי כי דניאל הוא לא כמו הכוכב נולדים למינייהם שמחלקים חתימות, אבל מצד שני- למה שלא תהיה לי חתימה??
אחר כך חברה שלי נתנה ת'מצלמה שלה לגיסי שיצלם אותה עם דניאל, המצלמה לא עבדה, אז גיסי אומר בצחוק לדניאל: אתה שורף ת'מצלמה
בדרך הביתה הוא קלט מה הוא אמר וקיטר על זה כל הדרך חחחח קיצר המצלמה שלה לא עבדה אז אמרנו לדניאל שידבר עם החבר'ה האחרים שחיכו שם ואחרכך יחזור אלינו (יש לנו דרישות
) אז כשחזרנו גיסי צילם כבר גם אותי וגם את חברה שלי עם דניאל באותה תמונה במצלמה שלו... אז חברה שלי עומדת מצד אחד של דניאל והוא עישן, ואני בדיוק הייתי צריכה לעמוד בצד של הסיגריה ואני לא יכולה לסבול סיגריות למרחק קילומטר, אז סיננתי כזה: נפלא, אני בצד של הסיגריה ודניאל, כמובן, שמע (איך לא?!) וצחק והזיז ת'יד עם הסיגריה הצידה... אבל היה משעשע
וזהו, כאן נגמרות הפדיחות. אה, בעצם היה ת'התחלה כשחיכינו בחוץ לתחילת ההופעה ופתאום דניאל הגיעה וחברה שלי רצתה לרוץ אליו וניסתה למשוך אותי איתה והתנגדתי (פדיחות, יו נואו)
זהו
סיפור ארוך