שרשור פדיחות

דנדוש20

New member
שרשור פדיחות

ספרו על פדיחה, בכל הקשר שבעולם, שקרתה לכם עם המין השני. אני אתחיל. שלשום חכיתי לאוטובוס. התקרב אליי בחור והרגשתי שהוא עומד להתחיל איתי (זה דבר שלומדים כבר לצפות מראש
) וממש לא התחשק לי לנהל שיחה ידידותית/לדחות אותו. אז עשיתי כאילו אני מדברת בפלאפון, דיברתי לעצמי וכדומה. הוא באמת התקרב אליי, חייך ופשוט הסתכל עליי בלי להסיר את המבט (שזה מעצבן) ולפתע בעודי מדברת עם עצמי הפלאפון צלצל. כל כך התפדחתי... הוא אפילו שאל אם דיברתי לעצמי... לא היה נעים..

g a z

New member
../images/Emo6.gifפעם הבאה שימי על שקט..

יש לי מדף מעל המיטה בשביל כל מיני פיצ'יפקעס- נרות, טלפון, כאלה.. אתמול כשהוא בא אליי סוף סוף (אני כנראה אתחיל שרשור עליו עוד מעט), שמתי על המדף רדיו-דיסק קטן יחסית, חמוד כזה, שיהיה לנו מוזיקה. כנראה שהמדף לא היה מספיק רחב בשבילו, וכשהיינו באמצע על מיני עניינים פתאום זה נפל לו הראש... מזל שתפסתי את זה מהר, ככה שהמכה לא הייתה כל כך חזקה.. זה היה ממש מצחיק!!!!
מסכן.. קצת כאב לו...

g a z

New member
../images/Emo163.gif

"על מיני עניינים"= כ ל מיני עניינים

אתמול הפאדיחה הראשונה שלי הייתה

בבקום בהתחלה איזה מפקדת בכאילו שם שאלה אותי מאיפה אני עניתי לה את העיר.. ואז היא אמרה..חחח לא, מאיפה באת? יעני איזה חדר היית? ואז נקרעתי מצחוק וכולם אחריי וגם היא צחקה ואסור לה אז הלכה לאנשהו חח

גבריאל 5

New member
לי היתה פעם פאדיחה

שהכנסתי משהו לחזיה בשביל עוד מילוי והייתי עם מישהו באוטו והוא הכניס ידיים ומצא את זה, לא ידעתי איפה לשים את עצמי.

למעלה