שרשור פוסט-מפגש?

S H I F T Y

New member
שרשור פוסט-מפגש? ../images/Emo13.gif

מה קורה לגבי ספריית הפורום שהחלטנו לפתוח? צריך לעשות פינת המלצות שבועית

tali44

New member
נו, היה מפגש?

תמונות, חוויות, צחוקים...?!? תכתבו משהו...

adi dion

New member
היה ממש נחמד ^_^

למרות שרוב הזמן סתם ישבנו בלי מטרה
וסתם שתדעו, אני יודעת שהייתי קצת יבשה אבל אמה הדביקה אותי בעייפות שלה
וגם היומיים האלה של תחילת השבוע היו קצת מעייפים
ובכללי אני לא מהטיפוסים הדברנים ואני כזאת שקטה בד"כ. חחחח וגם אמה
אגב, עד מתי משארתן שם? רציתי לדחות את המפגש ל3 כי חשבתי שאם זה יתחיל ב2 עד שאני ואמה נגיע כבר תרצו ללכת או משהו ובסוף אנחנו נשארנו הכי פחות זמן
טלי, אין תמונות
לפחות לא לי חחח מישהי מכן צילמה באמת? :)

S H I F T Y

New member
חח באמת אף אחד לא הביא מצלמה ../images/Emo12.gif

אבל אני לא מתלוננת. אני לא פוטוגנית :p טוב אז תמונות אין אבל חוויות יש. בשעה 3 בערך פגשתי את ענבר על הגג. ישבנו על המזגן ודיברנו עד שג'ואנה הגיעה. אז ירדנו למטה לקנות שתיה כי היא עשתה את כל הדרך לעזריאלי ברגל בשיא החום...
יותר מאוחר אמה הגיעה ובסוף הגיעה עדי שפספסה את האוטובוס. כשהיינו בהרכב מלא [5 בנות, נו] פשוט ישבנו ודיברנו במשך המון המון זמן עד שהחלטנו לקום ולעשות סיבוב. היינו בבטוואר רקורדס, סטימצקי, צומת ספרים, שוב סטימצקי
... ובערך בשעה 7 וחצי-8 אמה ועדי פרשו. אמה הייתה עייפה מדי
אז אני ענבר וג'ואנה הלכנו לאכול כי כולנו כבר גווענו ברעב, וברבע ל9 הלכנו :p וזהו, אני נהניתי. וכעקרון במהלך היום דיברנו הרבה על ספרים אז החלטנו שצריך לכתוב את כל ההמלצות האלה בפורום

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifהאמת שהיה ממש נחמד..

למרות שרוב המפגש ישנתי עם עיניים פקוחות ולא כל כך עקבתי נהנתי.. באמת שהרבה זמן לא נפלה עליי עייפות כזאת אז אל תקחו את זה אישית
... זה היה דיי משעשע כשחושבים על זה.. פעם הבאה אני מבטיחה לבוא ערנית יותר

theEscapist

New member
היה ממש מוצלח!../images/Emo9.gif

אני מאוד נהניתי, ושמחתי לפגוש אנשים מהפורום סופסוף! (חוץ מעדי, שאותה כבר פגשתי
) וכן, אני תומכת- לעשות ספריית פורום!
נלך לאיזשהו מדרחוב, נמכור שטויות, ונלך לפשוט על הסניף הקרוב ביותר של "צומת ספרים"
(ואני נכון לכרגע שקועה עמוק ב"אלים אמריקאיים", אבל כשאני אסיים אני מבטיחה ללכת לקרוא דברים מהרשימה הארוכה שלי...) אני עדי- אותך כבר הכרתי, אבל כיף לראות שוב:) אמה- חבל קצת שהיית כ"כ עייפה, אבל בכ"ז היה כיף להכיר אותך:) שיר- רק הצטרפת וכבר השתלבת באופן כ"כ משכנע!
ואת אפילו אוהבת נייטוויש.
וג'ואנה- אותך לשוודיה
סתם, היה באמת כיף לשבת לדבר איתך (ועם שיר) על מיתופיה ושאר ירקות

S H I F T Y

New member
שוודיה? לא אמרת ששולחים אותה לסקנדינביה? ../images/Emo6.gif

ואותך מעכשיו צריך למנות כ"רכזת המפגשים"

wolfyy

New member
היה ממש כיף

פגשתי 4 ילדות יפות, (טוב, נשים) וישבנו כמה שעות ודיברנו תוך כדי רנדבו עם סטימצקי וצומת ספרים... אני חושבת שנארגן מפגש נוסף בסוכות

wolfyy

New member
../images/Emo41.gifדבר שחשוב לי לציין בנוגע למפגשים../images/Emo41.gif

אנחנו אמנם לא פורום שעוסק באי אילו נושאים רגישים, אבל חשוב לי להדגיש שבפורום אנחנו ממשיכים לשמור על אנונימיות, כל אחד לפי המידה שהוא מעוניין בה. פרטים שאנשים אומרים במפגשים לא בהכרח ירצו לומר בפורום וחשוב לשים לב לכך!

למעלה