שרשור פורים - איך היה החג?

palsox

New member
אז ככה...

כמו שאתם כבר יודעים...התחפשתי לדרדס. ומלבד ההתלהבויות הרגילות מהתחפושת (הלכתי מחופשת לday job שלי) היתה גם חוויה נחמדת. לא יודע למה עושה לי כל כך טוב וכיף לראות אנשים מבולבלים בגללי. הלכתי לעבודה עם אמא , שתינו התחפשנו , החלטתי שזו גם הזדמנות טובה ללכת עם ביינדינג (הרי לדרדס אין ציצים). רב האנשים לא שמו לב בכלל , אבל אחת מהבנות בעבודה שפגשה אותי בפעם הראשונה שאלה את אמא "זה הבן שלך?" מיד נשפך לי חיוך ע-נ-ק-י על הפנים. אמא כמובן תיקנה מיד "לא , זו הבת שלי" אבל זה כבר לא שינה לי כל כך... ואם כבר בביינדינג עסקינן , עכשיו כשחורף וקר זה עוד בסדר , אבל מה עושים בקיץ??? אני אמות מחום עם כל השכבות האלה!!! אה , וגם הבטחתי לפסיכולוגית שלי אתרים על ניתוח עליון FTM אז כל חפרפרות האינטרנט - לעבודה! תודה (על זה שאתם כבר עשיתם את העבודה בשבילי)

ליטל ו

New member
אממ,

התחפשתי להארי פוטר ביום חפשי (כלומר, בדראג. וקוקיות. והרבה וורוד), והמון המון אנשים הבינו - או, לפחות, הבינו שזה הארי פוטר ומצמצו לגבי השאר. המורה החביב עלי הבין, מה שנחמד. תושבי שכונת התקווה - חלקם הבינו (את עניין ההארי) וחלקם דרשו הסברים. וחלקם נהיו די מפחידים. האמת שדי מהר התחלתי להחליק את זה ל"אילו הוא היה בת", בשביל אלה שנראו מפחידים במיוחד. או סתם לענות "הארי פוטר", לחייך במסתוריות ולצאת משם מהר בעודם ממצמצים. מרכז-תל-אביב-ים היו יותר מקבלים :) איך היה? קמתי בשש וחצי בבוקר כדי לנסוע למסיבה שהכריחו אותי ללכת אליה באיומי העפה מהלימודים, כדי לחגוג עם אנשים שבמקרה הטוב אני מחבבת במעורפל או כידידים מהלימודים, באופן שאני לא נהנית ממנו, בחברת מורים שעושים כמיטב יכולתם לגרום לי לרצות להתאבד, וכבוד ראש העיר חולדאי. ואז נפלתי במדרגות החלקלקות וסובבתי את הרגל (אני פחות או יותר בסדר, תודה). ואז הסתבר שאף אחד לא בדק נוכחות, והייתי יכולה, קרוב לוודאי להבריז ללא תוצאות הרות גורל. פיכסהפיכסהפיכסה.

למעלה