שרשור פורימי

קיר קמט

New member
שרשור פורימי

למה התחפשתם, ילדודס? עכשיו כבר מותר לספר.... לא היה לי רעיון... אז בסוף לקחתי סדין, קרעתי קצת ועשיתי קצת בלאגן, כרכתי סביבי, שמתי לעצמי זר וסנדלים, וקניתי איזו חנית כזאת, והופ - אני בונבון של יווני. כולם שאלו אם אני אל יווני.. טיפשים שכמותם, אני אל יווני כל השנה
למה גם עכשיו !?
עכשיו אני סתם יווני. ויש לי סופ"ש בית ריקקקקק בערך.

אני התחפשתי

לפמלה אנדרסון ב"חתיכה דוקרנית" ובן-דוד שלי התחפש לרקדנית בלט וכל הלילה התגרד בטרוף מהבגד גוף

dilan angel

New member
לא התחפשתי ו..

המסיבה במקיף ח' הייתה הכי מסריחה בעולם!!! אווףף אין תקציב לבצפר הזה! כלום מיוחד לא היה!! עעעעעעעעעע

חןשסק

New member
אני התחפשתי לג'ודי ניר מוזס שלום

(אין לה שם יותר קצר?!) שמתי פאה אדומה ועגילים גדולים ושרשרת תכלת, ולבשתי תכלת ומעל זה מעיל עור וג'ינס. שמתי צללית תכלת בעיניים ולקחתי תיק של אמא. והדבר היחידי שזיהו בזכותו שהתחפשתי לג'ודי היה הסלוטייפ שהדביק לי את האף למצח במשך היום... (ולא סתם סלוטייפ! אלא הענקיים האלה שאוטמים איתם חדר בזמן מלחמה.. היה סיוט לגזור חתיכות חדשות כל הזמן חחח) אולי אני אעלה עוד מעט תמונה....
חג שמח!

SupeRonit

New member
נפגשנו

ידעתי שזאת את.כי אמרתי לי שילקת את המשלוחי מנות עם יוגב.אז שהייתה מישהי על הבמה עם יוגב-הבנתי שזו את.רציתי לשאול אותך "קוראים לך חן?"-אבל התפדחתי,ואם זה לא היית את (הרי לא הייתי בטוחה)-לא הייתי יודעת איפה לקבור את עצמי. אז רציתי לשאול על גבי הפורום למה התחפשת-אך כבר ענית לי השאלה. היינו ממש קרובות.ופעם אחת ליד הבמה ממש עמדנו אחת ליד השנייה,ואפילו הסתכלנו אחת על השנייה (יותר נכון אני בהיתי ואת סתם הסתכלת). תגידי לי אם את זוכרת אותי: הייתי עם כובע בוקרים לבן חולצת משבצות ורודה וג'ינס כחול . . . . . . . . יש זיהוי
. . . . . . . .

SupeRonit

New member
נפגשנו

ידעתי שזאת את.כי אמרתי לי שחילקת את המשלוחי מנות עם יוגב.אז שהייתה מישהי על הבמה עם יוגב-הבנתי שזו את.רציתי לשאול אותך "קוראים לך חן?"-אבל התפדחתי,ואם זה לא היית את (הרי לא הייתי בטוחה)-לא הייתי יודעת איפה לקבור את עצמי. אז רציתי לשאול על גבי הפורום למה התחפשת-אך כבר ענית לי השאלה. היינו ממש קרובות.ופעם אחת ליד הבמה ממש עמדנו אחת ליד השנייה,ואפילו הסתכלנו אחת על השנייה (יותר נכון אני בהיתי ואת סתם הסתכלת). תגידי לי אם את זוכרת אותי: הייתי עם כובע בוקרים לבן חולצת משבצות ורודה וג'ינס כחול . . . . . . . . יש זיהוי
. . . . . . . .

חןשסק

New member
והנה תמונה../images/Emo26.gif

חבל שלא הסתכלתי למצלמה ושיצאתי קצת לא יפה

cold fire1

New member
חח אנל'א רוצה להרוס אבל..

יצאת מפחידה בצורה יוצאת דופן :)

חןשסק

New member
חחח אני יודעת, בגלל זה כתבתי-

אולי אני אעלה תמונה חח.. אבל למה לא? בקטנה, אני יודעת שאני יותר יפה במציאות

SupeRonit

New member
אכן זאת את

כן אני יודעת זה מצחיק שאני מאשרת לך שאת זאת את

NoWords

New member
אהמפ

שימי גם תמונה שלך בלי כל האיפוררר:) תחפושת נחמדה, להתחפש לג'ודי ניר מוזס - היית צריכה להרים יותר את האף חחח

SupeRonit

New member
וואלה?צחוקים איתך

עמדנו ממש אחת ליד השנייה. אפילו הייתי שם שבכניסה לבית ספר,מישהו ניסה לגעת לך באף.. איך לא ראית אותי-

אני......

התחפשתי לצלכת הכוכבים.
הבעייה הייתה רק עם השמלה... אז הייתי מלכת כוכבים מגניבה בלי שמלה... (אבל עם בגדים אחרים עם מדבקות כוכבים)

צלכת=מלכת

אנשים בא לי להקיא. כל הדברים שאכלתי היום היו ממתקים ושוקולד... ובכמויות. איכסה יש לי בחילה

cobainos

New member
אני התחפשתי ל...../images/Emo148.gif

אראגורן משר הטבעות,עם עוד 5 אנשים שכל אחד היה\הייתה דמות אחרת משר הטבעות יצא סוף הדרך!מקום ראשון בתחפושת הקבוצתית של ביצפר
הבה נרעישה!

cobainos

New member
וככה נראיתי

רק שהפרצוף שלי בפנים,חן אל תתעצבני

למעלה