שרשור פז"ם:

ויימס

New member
שרשור פז"ם:

אבל אם זה נראה לכם שרשור אכזרי ומביא עוינות אז תגידו "זה שרשור אכזרי ומביא עוינות, נטע!". כי אחותי טוענת שזה כך, ואני לא מבינה למה. רק רציתי להגיד- ב-12.8.04 אני סגרתי בפורום שנה! יהיי!
ואז חשבתי, למה שכולם לא יגידו כמה זמן הם בפורום..?

ויימס

New member
אה, כן, ואחותי המופלאה הכירה לי את

הפורום. אם אתם רוצים לסקול מישהו על כך שאני כאן- זו היא!

Maladict

New member
אני בערך תשעה חודשים בפורום

גיליתי אותו בעזרת הפלאפון שלי

smadarbi

New member
אני כבר

3 חודשים. ורק רציתי להגיד - שזה פורום מאוד ידידותי! הייתי בפורומים אחרים( לא של פראצ'ט ) ושם הם לא כל כך נחמדים, בפורום באפי המנהלת של הפורום החליטה שהיא מחוקת הודעות של" הי אני חדש" כי זה נראה לה מיותר לעשות שרשרורים שלמים של קבלת חבר חדש... כאילו, מה אכפת לך?

ויימס

New member
איזה נאצית...

בפורום מנגה נדמה לי, נהוג לא לפתוח לעולם שירשורים חדשים. גם אם זה נושא חדש, חייבים להמשיך להגיב לאותו שירשור.

limilu

New member
אמנמנמם...לא זוכרת.

די קרוב לשנה. אני אבדוק.

bokonon

New member
אני כבר בערך 7 חודשים בפורום

נראה לי זה היה בערך שבוע אחרי שקניתי מחשב חדש והתחברתי לאינטרנט. איך את זוכרת כל כך במדויק את מתי נכנסת לפורום?

אההה...

בעקרון חצי שנה מאז הפעם הראשונה אבל באמת נכנסתי רק לפני חודש בערך לא כך דביר?

The Mad Hatter

New member
אני מההתחלה. :)

בעצם, אולי באיחור של כמה ימים כי בדיוק הייתי בחו"ל כשהפורום קם, אבל בעיקרון- אני מההתחלה! אני אפילו עודדתי את אור לפתוח את הפורום! אז שלא ימעיטו בערכי כמו שעשו במפגש, אהמ אהמ. :)

מ א ג ר ט

New member
עכשיו תורי.

אני כאן כבר חצי שנה ושבועיים. לפעמים אני שואלת את עצמי האם אני נחשבת פעילה? האם אני נחשבת בכלל? כלומר יש את האנשים הפעילים מאוד, שרובן בצבא, ואז הם באים פעם בשבוע וההודעות רצות. אבל אני לא חושבת שאני פעילה או משהו. אני אני, וזה די מספיק. לא?

Athaclena

New member
מה, אתה לא זוכר?

זה היה רק כמה ימים אחרי פורים... לא לקחת ברכון? בטח יש שם את התאריך. ואני לא זוכרת ממתי אני פה, אבל זה סוף 2003 כנראה.

gilpor

New member
אני צעיר ../images/Emo95.gif

לא זוכר בדיוק, בערך 3-4 שבועות.

נו דביר

תעשה לנו ממוצע? (והמבין יבין) נ.ב. קיבלתי היום את הרשיון (רכב) מפלסטיק שלי!!!

למעלה