שרשור פחד

שרשור פחד../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

ברוכים הבאים לשרשור הפחד...
כל משתתף ירשום את הפחד הכי גדול שלו ואנחנו(אני מקווה)ננסה לעזור לו להתגבר על הפחד...
אני אתחיל...הפחד הכי גדול שלי הוא מוות של אנשים שיקרים לי... כשיש לי התקף של פחד כזה(מה שבד"כ קורה כשחשוך ו/או כששקט ו/או כשאני לבד-כי אני פשוט חושבת והדבר הראשון שעולה לי בראש זה "מה יקרה אם **** ימות?מה אני עאשה בלעדיו/יה
)אני רואה טלויזיה או מדליקה את האור או משחקת במחשב...זה מעביר לי את הפחדים...

gloom

New member
לאבד את האשכים../images/Emo66.gif

באמת זה הפחד הכי מפחיד שיכול לקרות לי... זה ואני גם מפחד מחושך, חייזרים והשטן..

double O S

New member
למה ככה לקטול אמונה של בנאדם../images/Emo35.gif

+
הוא מאמין שחייזרים והשטן קיימים אז תקבלי את האמונה שלו... ."איש איש באמונתו יחיה" מכירה

S H I L G I

New member
אממ..../images/Emo176.gif

הפחד שלי הוא להשאר לבד.. חוצמיזה, יש לי קצת קלסטרופוביה [פחד ממקומות סגורים] אז אם אני במקום קטן וסגור (בד"כ), ואני נלחצת אני פשוט מרגישה שאין לי אויר ומתחילה לבכות
נראה אתכם עוזרים לי בזה

דיתוּש

New member
גם אני קלסטרופובית../images/Emo24.gif

הושיטי לי יד, יחדיו נתגבר על הפחד

S H I L G I

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif

אז מה, נפתח פורום קלסטרופובים צעירים?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אממממממממממ...

אין לי את זה תמיד תמיד..... אבל אמממ...יש לי פחד ממקומות סגורים.... כאילו אם אני נמצאת במקום סגור הרבה זמן אני מפתחת קלאסטרופוביה... ואמממ.. אני גם שונאת ליצנים! מוות לליצנים המעצבנים!
=

p r u d e n s

New member
אוקע../images/Emo176.gif

גבהים שסטושי ימות וש"היום שאחרי מחר" יהפוך לסרט דוקומנטרי

gloom

New member
אבל מה אכפת לך../images/Emo66.gif

ראית את הסרט
רק החצי הצפוני נהרס אבל אחר כך יש שם אוויר טהור... וחוץ מזה איזה חתיך מהוליווד שורד את זה אז מה אפת לך זרעו ישאר... לישראל לא קורה כלום

p r u d e n s

New member
אתה טועה, ידידי../images/Emo176.gif

החצי הצפוני נהרס וזה דבר שיביא לאכלוס יתר של החצי הדרומי, הסו קולד חתיך מכוער בטירוף ויש לו דיבור של פרחה ולישראל כן קורה, מסתבר שלא ראיתי כל כך כשהוא הראה את המפה, הראו את ישראל קפואה וחוץ מזה אנחנו גם מעל לקו המש#ה אז נדפקנו

gloom

New member
ישראל לא קפאה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אבל אז אפשר לחזור לסקוטלנד לתחנת חיזוי ולעשות שם סקי מטורף... וגם עכשיו מאות זוגות בחצי הצפוני יכולים לעשות יוסי וג'אגר

p r u d e n s

New member
חח../images/Emo176.gif

לא נראה לי שהם יהיו חמים מספיק כדי להוריד את הבגדים
|צולע|

למעלה