שרשור פחיות

tootbanana

New member
אני מתחילה לאסוף פחיות קוקה-קולה

אני מתחילה היום לאסוף פחיות, ובגלל שרק התחלתי, יש לי היום רק פחית אחת
אבל בטח יהיו לי עוד. אני כמעט בטוחה שיש פה עוד מישהו שאוסף פחיות קוקוה-קולה, או סתם פחיות. כל מי שאוסף פחיות מוזמן להיכנס לאתר "שלומפר". אומנם זה לא אתר על פחיות, אבל יש שם כמה עמודים העוסקים רק בפחיות קוקה-קולה. שווה להיכנס. שם אתם גם יכולים למצוא אותי בתור אוספת פחיות.

JAMES DEAN

New member
ל- אספני הפחיות ../images/Emo13.gif

יש לי בבית
פחית מיוחדת של בירה
.. שם הבירה זה: "איגל ביר" או באנגלית
eagle beer זאת פחית גדולה של 500 מי"ל. (בצבע ירוק) אז לכל המעוניין בפחית זאת צרו איתי קשר: אי-מייל: [email protected]
פורום בתפוז: אוספים ואספנות
במסרים האישים: JAMES DEAN
אני אישית לא אוסף פחיות אלא כרטיסי ביקור יש לי רעיון
האדם שיאסוף לי הכי הרבה כרטיסים יקבל פחית זאת.

oren*

New member
האם יש לך אפשרות להשיג פחיות על

בסיס קבוע? בישראל כמעט ולא מוציאים פחיות קוקה קולה חדשות (אולי פעמיים בשנה) ולכן תהיה לך בעיה להגדיל את האוסף. בקשי מקרובי משפחה וחברים שטסים לחו"ל להכניס למזוודה כמה פחיות, כך יהיו לך פחיות להחלפה עם אספנים אחרים.

JAMES DEAN

New member
הודעה שניה

בזמן הקרוב אני הולך לפרסם את מה שמצאתי בחדר שלי: זה כולל מטבע מאיזה שנה הוא ומה יש בצד השני שלו אז אם מישהו מעוניין שיצטרך לחכות עוד השבוע בסדר? (אל תדאגו) אז עד לפעם יש מה לצפות.. נ.ב -> שוקו15 ו- zniibidl קיבלתי את המסר שלכם אם יש עוד מישהו שאוסף כאן מטבעות או מכיר אספן שיצור איתי קשר אני אישית לא כל כך אוסף מטבעות אלא כרטיסי ביקור אז נעשה החלפה יש לי רעיון האדם שיאסוף לי הכי הרבה כרטיסים יקבל את מבוקשו. אז יאללה לעבודה צרו איתי קשר בדרכים הבאות: פורום זה "אוספים ואספנות" אי-מייל : [email protected] icq:136346923 במסרים האישים: אז עד לפעם הבאה (לרשימה) ביי ממני JAMES DEAN

למעלה