הפייסבוק שלי
כשהייתי באוסטרליה בטיול שאחרי צבא, נכנסתי מתישהו למקום של אינטרנט והייתה שם קבוצה של תיירים ששמעתי אותם מדברים בהתלהבות על "בואו נכנס לפייסבוק ונראה מה חדש!" "תראה איזה תמונה הוא שם!" והיו מלא צחוקים סביב זה. כשחזרתי לארץ נכנסתי לגוגל כדי לראות מה זה הפייסבוק הזה-והחלטתי לנסות. נראה לי שזה היה ב-2007.
אני נכנסת לפייסבוק מלאאאא פעמים ביום, בעיקר מתוך הרגל. פעם הייתי מפרסמת סטטוסים, היום אני רק מעלה אלבומי תמונות ומגיבה לאחרים.
אני מכירה את כל החברים שלי. יש לי ממש מעט יחסית-100 וקצת. פעם היו לי כפול, אבל באיזשהוא שלב התחלתי למחוק את כל מי שאני לא בקשר איתו וכנראה שגם לא אהיה (כולל אנשים שעבדו איתי בעבר הלא רחוק). חצי מהפייסבוק שלי זה משפחה... מדי פעם מוסיפים אותי אנשים זרים-אני לא מאשרת.
לאחרונה החלטתי להיות פחות סלקטיבית, כי הבנתי את החשיבות של הנטוורקינג. אני רואה איך השימוש בפייסבוק עוזר לאנשים למצוא עבודה/בני זוג וכמעט כל דבר, וכשחיפשתי עבודה הבנתי שאין לי כ"כ במי להעזר. אז זה די מקטע אינטרסנטי, אבל לא איכפת לי. בדיוק בשבוע האחרון הוסיפו אותי שתי בנות שעבדו איתי פעם ומחקתי בעבר-אז אישרתי אותן.
זה נשמע קצת מתנשא, אבל זה לא מקטע כזה... פשוט באמת לא כ"כ מעניין אותי לראות מה קורה עם אנשים שאני לא בקשר איתם..
א' ואני ניהינו חברים בפייסבוק רק אחרי איזה שנתיים שהתחלנו לצאת (אני כותבת את זה ובדיוק מתחיל בגלגל"צ שיר מתוך קליפ החתונה שלנו!
) וגם זה רק כי "היינו צריכים": הייתה איזו הגרלה בלמטייל שצריך להרכיב קבוצות של 4 חברים ומגרילים טיסה לחו"ל, אז היינו צריכים לצרך אחד את השניה...
מבחינת קבוצות: אני חברה במלא קבוצות שאני צריכה לצרכי עבודה. חוץ מזה, אני חברה בשתי קבוצות: קבוצה של אנשים היו איתי בטיול באנטרטיקה, וקבוצה של מכירת שמלות כלה יד 2.
לייקים כבר יש לי יותר: בעיקר קבוצות שקשורות לבעלי חיים, אוכל ודברים שמצחיקים אותי.
הדבר הראשון שמופיע כרגע בפיד שלי זה תמונה בה תוייגתי מהסופ"ש האחרון, שישבנו במסעדה עם המשפחה של א'.
הדבר האחרון שאני העלתי היה משהו שעשיתי לו שיתוף מפייסבוק של חברה שממש הצחיק אותי ואני מצרפת לכאן.