שרשור פינוקים

1אורניתה

New member
שרשור פינוקים

מאחר ומנהלות הפורום לא כ"כ פעילות לאחרונה אקח יוזמה . אתן מוזמנות לכתוב כאן כל אחת מה הפינוקים הקטנים שהיא מרשה לעצמה במהלך הדיאטה,זה לא חייב להיות אוכל ,גם אוכל אבל אל רק,בקיצור כל מה שעושה לנו טוב בנשמה. אני אתחיל:חלב תנובה החדש 5% עם קצף זה הפינוק הדו יומי שאני נותנת לעצמי וזה מה זה כיף,כמעט כמו הפוך,טיפול קוסמטי טוב -קניות קצת קשה לי להרשות לעצמי אבל חייבת לציין את האיש שכופה עלי תקציב לעניין,אני מתחמקת אבל בסוף תמיד יוצא לי מזה משהוא...

lulyK

New member
באת לי בדיוק בזמן.

מקווה לקבל פה רעיונות: -קרטיבים -לחם מקמח מלא עם ממרח חרובים ואגוזים. -קוביית שוקולד של ארומה (יש לי ארגז של 3 קילו בבית
). להסתובב אחר הצהריים בשמש, לעשות מאמץ להתלבש יפה.

את יודעת שרק בגלל הלחם

מחיטה מלאה שאליו התמכרתי, עליתי המון במשקל, בהתחלה חשבתי שזה אחל'ה, אבל לאט לאט גיליתי שאני קונה כל יומיים לחם, פורסת אותו, שמה במקפיא וכל רגע מוציאה כמה פרוסות, מכה מכה. מה מיוחד בקוביות שוקולד של ארומה

lulyK

New member
אני אוכלת מקסימום שתי פרוסות,

אף פעם לא חיבבתי לחם באופן מיוחד (אם יש בסופר אני מעדיפה את הלחם נשים הקל. רק 38 קלוריות לפרוסה והרבה ויטמינים וחומצה פולית.....). מה שמיוחד מבחינתי בשוקולד של ארומה זה שהוא בא בקוביות קטנות שעטופות בנפרד. ככה אני יכולה להגביל את עצמי לאחת
.

אחרי החג אני מתכוונת לעבור ללחם קל

איזה לחם זה בדיוק
פעם טרפתי המון שוקולד, במיוחד האוורירי של עלית. אוףףףףףףףףףף לא בא לי על כל הסבל הזה.

lulyK

New member
הלחם שהתכוונתי אליו נקרא

"לחם נשים". לפעמים אפשר למצוא אותו בסופר, לרוב רק בחנויות טבע. הוא יקר יחסית ומכיל שפע ויטמינים (אצלנו בבית רק אני אוכלת אותו.... השאר "מסתפקים" בפיתות ולחמניות).

אין לי בקרבתי חנויות טבע

מה רע בלחם קל שאנחנו מכירות מהסופר
(קטעים שאני מגיבה לך בכל מיני פורומים בו זמנית).

lulyK

New member
../images/Emo6.gif

לא רע לך. אני לא אוהבת לחם קל כי יש בו הרבה שמרים (זה מה שמנפח אותו. למי שיש נטייה לפטריות - אני! אני! - זה לא להיט כזה גדול. הלחם נשים הזה מרגיש לי בסדר).

מה פטריות../images/Emo35.gif

איזה פטריות
חשבת על זה, שאולי רק אנחנו עכשיו בתפוז
אין גולשים
ממש חיות לילה.

lulyK

New member
../images/Emo3.gif

אם את צריכה לשאול, אז את לא בקבוצת סיכון..... (חיות לילה? מושכת זמן תוך התעלמות מהררי הכביסה).

1אורניתה

New member
לחם נשים

הוא תוצרת "דגנית" עינת והוא לחם שנמצא בכל סופר בו מוכרים מוצרים של דגנית בעיקר באיזור גוש דן. לחם נשים הינו לחם קל ובתוקף היותו כך הוא מכיל המון חומרי התפחה ובעיקר שמרים,אנזימים וכו...,לטעמי עם כל הויטמינים שיש בו הוא כ"כ לא משביע שאני הייתי הולכת דווקא על לחם כבד ואז לפחות אני אוכלת פרוסה ומרגישה שאכלתי משהוא... אל תשכחנה יש השפעה חשובה גם לפסיכולוגיה של האכילה.

היי אורנה, גם אני אורנה

היום בפעם הראשונה קניתי לעצמי את החלב שאת מדברת עליו, טעים בטירוף, בהחלט משנה את טעם הנס קפה, רק שלא אתחיל להתמכר ולשתות יותר מדי כוסות. אין לי פינוקים מיוחדים, כי אני אוהבת הכל ואוכלת הכל

חטיף מיני של פסק זמן זה החטא שלי

מקולה ניגמלתי לגמרה כבר לפני שנתיים!!! בחיים לא אסכים לתעום בלינצס גבינה מתוקה וצימוקים. אני אוהבת שיגרה ולא יכולה להיות ספונטנית (זה קשור לשאלה בכלל?) ומה אתן אומרות- ליטעום או לא ליטעום את החלב החדש????

מיהדר

New member
אתן מפתיעות אותי עם מה שאתן אומרות

על החלב. עד שהצלחנו להיפטר מהקרטון שלו בבית... יש לו טעם תעשיתי ממותק כזה, והוא גורם לקפה להיות בטעם של קפה ממכונות. אבל כנראה שעל טעם ועל ריח אין להתווכח. אני אישית אוהבת מאוד גלידות וארטיקים, ומבחינתי הכיוף היומי זה סולרו (למרות שעדיין לא אכלתי העונה). אני בדר"כ קונה חבילה של 6, ומידי כמה ימים שולפת לי אחד לפינוק. גם 2 קוביות שוקולד באות בחשבון...או חטיף מיני. וגם- חטיפי גרנולה דיאט ובמיוחד צ'ואי low fat. בקיצור - אני לא כ"כ בררנית כשזה נוגע לפינוקים....

חן123

New member
../images/Emo45.gif אני בעד יוזמות

כרדע אני לא בראש של דיאטה לכן אני לא כל כך מצליחה לחשוב אבל כשהייתי עמוק בעניין צ'יפרתי את עצמי במתנה כל 5 ק"ג שירדתי

sweet pita

New member
טוב גם אני ../images/Emo13.gif

בנושא אוכל. פעם בחודש מזמינה פיצה כמו שאני אוהבת
לא אוכל : כל 5 קילו קונה פינוק : יש לי רשימה מסודרת לכל ה30 קילו שאני צריכה להוריד... 5 : משקפי שמש של ורסצ'ה (הוזמנו השבוע
!!) 10 : מסג' אבנים חמות 15: יעוץ איפור ב MAC 20 : יום בספא 25 : פיילינג מקצועי 30: הלבנת שיניים בלייזר כמובן במקביל עשיתי קרן קטנה בצד לכל הדברים האלה בעידוד הבעל

lulyK

New member
וואוו!

אצלי זה רק ג'ינס דיזל לרגל חגיגות ה-10 קילו שאולי יגיעו מתישהו.

חן123

New member
פששש. סחתיין עליך

אין ספק שאת יותר לארג'ית עם עצמך ממני....

למעלה