שרשור פיספוסים בסרטים שלהן!!

שרשור פיספוסים בסרטים שלהן!!

בואו נעשה שרשור של פשלות ופיספוסים בסרטים שלהן!! אני מתחילה- בסרט חופשה בשמש 1) כשאשלי ומרי קייט (מדיסון ואלכס) נמצאות בחדר אוכל עם המשפחה שלהן ושל גריפין, היא אומרת- אוי, תסתכלו על השעה, אבא אנחנו יכולות ללכת? מישהו בשם סקוט הזמין אותנו למסיבה... איך היא יודעת שקוראים לו סקוט? הרי הוא רק הזמין אותן למסיבה והלך... 2) כשמרי קייט (מדיסון) מספרת לאשלי (אלכס) על הענינים בינה לבין סקוט, ואשלי מזמינה אותה לבריכה, מדיסון (מרי קייט ) מזמינה את גריפין והוא ישר בא... איך זה שפתאום בבריכה יש לו בגד ים? 3) כשאלכס אומרת שהיא לא מרגישה טוב, מרי קייט (כן כן, מדיסון) שואלת אם אפשר ללכת איתה, ופתאום גם גריפין מצטרף... זה נראה חשוד לא?? זהו בנתיים לחופשה בשמש... אתם מוזמנים להוסיך לחופשה בשמש וגם לסרטים אחרים... בתמונה אשלי כשהיא לא מרגישה טוב

לא התכוונתי לפיספוסים כמו

תמונות אלא יותר פשלות שכאילו יש בסרטים... בעצם- אפשר לשים גם תמונות אבל בבקשה אל תשימו יותר תמונות של פיספוסים מדרכון לפריז!! כבר מיצינו אותם!!

karin agajany

New member
למשל...

הסרט להגיע לשם מתחיל כשהם במכונית ויש איזשהו שיר, ואז מרי-קייט (קיילי) מספרת איך זה הכל התחיל... וכשמגיעים לקטע הזה עוד פעם, אז יש שיר אחר, זה כל מה שמצאתי

omer wild

New member
מאיפה הורדת את התמונה?

התמונה שלך לא נפתחת אצלי..אז תגידי כדי שאני יוכל לראות אותה גם... תודה !!

omer wild

New member
וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בטוח שהתמונה הזאת היא פספוס ?? כי כבר ראיתי אותה מיליון פעם..ותמיד חשבתי שזה חלק מהסרט !! אוקיי...טוב לדעת...

אנשים!! שימו פספוסים ופשלות!!

אתם לא שמים אז אני אשים עוד: מהסרט לבית של סבתא אנו הולכות: בסצינה של הגלידה מרי קייט משחקת גם את התפקיד של אשלי בגלל שאשלי נפצעה בעין- ולכן הסצינה הזאת לקחה להם כפול זמן מכל הסצינות האחרות

מריקייט

New member
לרעות ההפך

אשלי זו ששיחקה כפול ראיתי את זה בראיון בערוץ E מרי-קייט נפצעה בעין בגלל שהיא הלכה לבית העץ משהו כזה...

ליוני

לא נכון מה פתאום אני ראיתי את הסרט הולכות לבית של סבתא ומרי-קייט לא נפצעה שם בעין בסרט היא נפצעה בעין במציאות ובגלל זה אשלי שיחקה כפול

למעלה