שרשור פפווורררררריםםםם שרשרו לפה למה היתחפשתם ואם לא מה התכנונים לחג?
ר רינושש New member 2/3/07 #1 שרשור פפווורררררריםםםם../images/Emo13.gif שרשרו לפה למה היתחפשתם ואם לא מה התכנונים לחג?
W white angels New member 2/3/07 #2 חח לא הכי התחפשתי סתם שמתי כובע של מכשפה והתלבשתי יפה כזה..ואימא שלי ציירה לי ציורים על הפנים אבל היה ממש נחמד בבצפר היום..היה לנו מופע של שק-טק..הם טובים
חח לא הכי התחפשתי סתם שמתי כובע של מכשפה והתלבשתי יפה כזה..ואימא שלי ציירה לי ציורים על הפנים אבל היה ממש נחמד בבצפר היום..היה לנו מופע של שק-טק..הם טובים
ש שושי101 New member 2/3/07 #6 התחפשתי לחתולה ../images/Emo54.gif נשמע נדוש..אבל התחפושת 100ממת ... כזאת שמלה שחולה מנצנצת ועליונית שקופה שחורה כזה מאחורה הצמדתי זנב שמתי קשת אם אוזניי חתול שמתי טיץ (לא ארוך) ונעלי עקב שחורות 100לפותת!! חתולים שולטיםםםםםם!!!! נ.ב מיאוווווו חח..
התחפשתי לחתולה ../images/Emo54.gif נשמע נדוש..אבל התחפושת 100ממת ... כזאת שמלה שחולה מנצנצת ועליונית שקופה שחורה כזה מאחורה הצמדתי זנב שמתי קשת אם אוזניי חתול שמתי טיץ (לא ארוך) ונעלי עקב שחורות 100לפותת!! חתולים שולטיםםםםםם!!!! נ.ב מיאוווווו חח..
T the Girl of Love New member 3/3/07 #9 ../images/Emo214.gifרציתי להתחפש לזה! אבל גם לא מצאתי וגם כשאמא גילתה היא אסרה עלי
T the Girl of Love New member 4/3/07 #12 ../images/Emo214.gifלטינקרבל?../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif ואני חשבתי שזה נדיר! הייתי היחידה שהתחפשה לזה בבית הספר לפחות אוח.הרסת לי. חשבתי שאני מיוחדת
../images/Emo214.gifלטינקרבל?../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif ואני חשבתי שזה נדיר! הייתי היחידה שהתחפשה לזה בבית הספר לפחות אוח.הרסת לי. חשבתי שאני מיוחדת
T the Girl of Love New member 4/3/07 #21 ../images/Emo214.gifכי זה רע ../images/Emo6.gif היא לא אוהבת את כת השטן
S solila1 New member 4/3/07 #18 היה מזה כיף...../images/Emo13.gif ההיתי אתמול במסיבת כיתה ההינו צריכים ללכת לבאולינג אבל בסוף שיחקנו ביליארד והבנים שיחקו כמו תינוקות ללללא ראיתי תליקוי ירח
היה מזה כיף...../images/Emo13.gif ההיתי אתמול במסיבת כיתה ההינו צריכים ללכת לבאולינג אבל בסוף שיחקנו ביליארד והבנים שיחקו כמו תינוקות ללללא ראיתי תליקוי ירח