שרשור פרוביוטיקה

razgalili

New member
שרשור פרוביוטיקה

הי אנא מי מכם שמשתמש בפרוביוטיקה, הקדישו כמה דקות וכתבו מה אתםפ נותנים לילד, כמה ולמה, ואיזה תוצאות ראיתם אם בכלל. פרוט רב ככל האפשר לגבי המוצר שאתם משתמשים, איזה חידקים הוא מכיל וכמה, מצריך קירור וכו. הייתי רוצה לנסות ולבנות מדריך למשתמש הישראלי בחידקים.

שיפור ביציאות עם VSL

לנו היה נסיון טוב מאד לאחרונה עם VSL המכיל 450 ביליון חיידקים, שזה הכי הרבה כמעט שיש כאן. הבעייה שהוא כולל חלבון חלב שאסור לנו. יתר המוצרים - פרוביוטיק גולד וחבריו של אלטמן וגם הפרוביוטיקה של סולגאר, כוללים עמילן תפוחי אדמה שאסור לנו ולכן נאלצנו לקנות פרוביוטיקה מצחיקה במינון- של מליונים ולא של ביליון של אצידיפולוס של דובוני יומי , כי גם ABC דופילוס כולל מעט מאד וגם עמילן תפוחי אדמה. כללית זה עזר לנו עם מיצוק הצואה ואולי גם בשפה. קשה לדעת כי אנחנו עושים טיפולים נוספים. לילד שאין רגישות לתפוחי אדמה או חלב- אני ממליצה על VSL.

neomyz

New member
אנחנו משתמשים ב-

Jarro dophilus של Nutre life(מיוצר ע"י Jarro formulas שזו חברה אמריקאית). מכיל 4.4 מיליארד חיידקים: 680 מיליון מ: L. rhamnosus, L.casaei, L.acidophilus, B. longum 670 מליון מ: Pediococcus acidilactici 340 מליון מ: B.breve, L.plantarun 330 מליון מ: Lactococcus diacetylactis אינן מכילות מלח, תירס, חיטה, שמרים, לקטוז, גלוטן, סויה, חלב ללא חומרים משמרים, וללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. לאחר תחילת השימוש היתה תגובה של Die off די ברורה - ממש היה נראה שעולה לו הרעל למח. ואם אנחנו כבר בשרשור הזה, אז יש לי בעיה: היינו נותנים את החיידקים במעדן סויה שלו, אבל עכשיו אנחנו נותנים אנזימים עם המעדן, אז העברנו אותם לארוחת ערב, בפיזור על האורז. הבעיה כאן שאין שליטה בכמות, כי לא תמיד הוא אוכל את הכל. השאלה היא: האם החיידקים האלה לא אמורים להיות עמידים לאנזימי עיכול, אחרת, מה התועלת שלהם במעי? בסוף גם אנשים שאנזימי העיכול שלהם עובדים באופן נורמלי לוקחים פרוביוטיקה, וזה אמור להיות חסין במידה מרובה לאנזימי עיכול. אז מה עדיף, לתת בסמוך למתן האנזימים בידיעה שאולי חלק מהחיידקים לא עומדים בזה, או לפזר על אוכל בידיעה שלא הכל נכנס?

razgalili

New member
האנזימים בפירוש כן הורגים את

הפרוביוטיקה. תצטרכו למצוא לזה פתרון אחר (אולי לתת שני מעדנים??)

אמאלה ט

New member
פרוביוטיקה

כמה זמן צריך לקחת את הפרוביוטיקה? האם ניתן מדי פעם להפסיק שהקיבה יציבה, או לא מומלץ? אנחנו משתמשים לסרוגין באבקה של אלטמן. אבל מכיוון שאין לנו כבר איפה לערבב. אז עברנו לסוכריות בטעם תות של RHINO FOS & ACIDOPHILUS .שהוא מאד אוהב. דרך אגב הABC דופילוס של סולגר גם מכיל חלבון חלב. לידיעת הדיאטנים.

משתמשים ב- pro bio gold

של קירקמן (כמה מפתיע). יתרונות: קפסולה קטנטנה (מעט חומר), ים בחיידקים, מגוון סוגי חיידקים גדול יחסית, חיי מדף (במקרר) כמעט שנה, נטול גלוטן, קסאין וכל אלרגן אחר על הפלנטה. חסרונות: צריך להביא מארה"ב בקירור (לא ניתן להזמין) מחיר: $50 (לא כולל משלוח) ל- 120 קפסולות יעילות: קשה לי לומר שראינו מהפיכה אדירה ישירות בגלל מוצר זה. מאחר שאני יודע שזה חשוב ובגלל שקל לתת אותו, אנחנו נותנים. תכולה: FORMULATION* CAPSULE Lactobacillus rhamnosus 7.5 billion CFUs Lactobacillus acidophilus 5.0+ billion CFUs Bifidobacterium (bifidum) 5.0 billion CFUs Lactobacillus casei 1.0 billion CFUs Lactobacillus plantarum 2.0 billion CFUs Streptococcus. thermophilus 750 million CFUs TOTAL 20+ billion CFUs Per capsule Other Ingredients: Inulin, silicon dioxide and plant cellulose.

הערה אחת

אצלנו מצב הקקי לא היה זוועת אלוהים גם לפני וגם אחרי. אולי בגלל זה אין השפעה מדהימה. אצלנו הענינים נעו בעיקר בין עצירות לנורמליות וקצת צבעים לא "סטנדרטיים". סליחה על הגרפיות.

מחשבה מציקה

בשיחה עם ד"ר שלמה גבעוני, הוא הזכיר את העובדה שפשוט אין מחקרים המאשרים שהחיידקים (למעשה נבגים) לא מתפרקים בקיבה. למישהו יש מידע אחר? רוב הפרוביוטיקה למבוגרים מגיעה בקפסולות עם פתיחה מאוחרת (במעי הדק).

neomyz

New member
רז-לגבי שני מעדנים

אני נותנת שני מעדנים, כשבראשון את האנזימים ובשני את החיידקים, אבל זה לא ברווח של חצי שעה. אם אני אחכה ואתן את המעדן השני מאוחר יותר, אז אולי החיידקים יהיו בסדר, אבל אז החלבון של הסויה לא יעוכל...

razgalili

New member
תנסי לטעום את הפרוביוטיקס

הרבה גירסאות הן פשוט מתוקות, כי מגדלים את החידקים על סוכר. אם הפרוביוטיקס מתוק יכול להיות שהפשוש יהיה מוכן לאכול את התוכן של הקפסולות פשוט כממתק.

neomyz

New member
לא יאומן, נקווה שזה לא חד פעמי, אבל

הוא הסכים למצוץ מהאצבע שלי את האבקה של החיידקים! כמובן שהלק הראשון היה בכח, אבל אח"כ הוא גילה שזה מתוק וממש היה אפשר לראות את הקונפליקט הפנימי של - הי, אני לא מנסה שום, אבל שום דבר חדש, לבין - הממ.. אבל זה מתוק ונחמד. ובעודו מתחבט הצלחתי לדחוף עוד קצת עד שהקפסולה נגמרה! תודה רז!

razgalili

New member
אצלנו

יותם כל כך אהב את הפרוביוטיקס שהשתמשנו בהם בתור תגמול פיזי ב ABA!

Freed1

New member
גם אני אשמח לדעת באיזה סוג של

פרוביוטיקה אתם משתמשים, ונסיונכם עם הסוגים השונים. אני במיוחד מחפשת סוג שלא צריך לשלוח בקירור. תודה!

למעלה