שרשור פרטים מס´ 1

Dror Lavie

New member
שרשור פרטים מס´ 1 ../images/Emo32.gif ../images/Emo60.gif

היי כולכם!
כדי שנכיר אחד את השני נרים פה שרשורי פרטים אז אני אתחיל ככה 1. שם אמיתי 2. מקום מגורים 3. מקום מפגש עתידי עדיף 4. שיר אהוב (לא של דה קולינג!!!) 5. דיסק אהוב (לא של דה קולינג!!!) 6. תחביבים זהו עוד שאלות בהמשך.... בהצלחה!

Adrienne

New member
אוקיי, הנה אני ../images/Emo168.gif

דרור, זה ממש חכם לפתוח טופיק ולא לענות עליו...
שם אמיתי: איתמר אלכס בנימין
מקום מגורים: חולון
מקום מפגש עתידי עדיף: קניון הזהב בראשל"צ
שיר אהוב: יש הרבה, בינתיים זה The Goo Goo Dolls - Acoustic 3
על השיר הזה...
דיסק אהוב: כל דיסק של אביב גפן או של הקרנבריס
תחביבים: מחשבים, חברים, אוכל(גם לאכול וגם להכין...), אנגלית, TC, לנהל את הפורום ועוד רבים אחרים... עכשיו תורכם! אחרת ה
תרדוף אתכם למשך כל ימי חייכם עד שתביאו לה
או
ותדליקו לה כל יום
נשמה...

Charmed by love

New member
תורי!

שם אמיתי: שרון גרין
מקום מגורים: מושב משמרת - לב השרון
מקום מפגש מועדף: קניון רננים למרות שאני אבוא לאן שתגידו לי...
שיר אהוב: You make me feel של Westlife
דיסק אהוב:לא של דה קולינג... מממ... Coast to coast של Westlife
תחביבים: פורום מכושפות, פורום דה קולינג, אירובי, קרמיקה, אפיה, אס"ק ולהקשיב לדה קולינג בזמן שאני עושה את כל אלו... Love you all

Dror Lavie

New member
איתה, עכשיו אני! ../images/Emo60.gif

אוקיי אז ככה:
שם: דרור לביא! יש לי ניק מקורי הא?
מקום מגורים: רמת גן
מקום מפגש מועדף: קניון איילון ברמת גן
שיר אהוב: goo goo dolls- iris או don´t speak- no doubt
דיסק אהוב: ברי סחרוף- האחר/אביב גפן- שומקום
תחביבים: נגינה בגיטרה, לשיר
, להסתובב בפורומים של תפוז, כתיבת שירים, בעעע מה עוד? לא יודע! דרור

Hadar Mariano

New member
MEEEEEEEEE

1. שם אמיתי - הדר
2. מקום מגורים - חולון 3. מקום מפגש עתידי עדיף - קניון הזהב, ראשל"צ 4. שיר אהוב (לא של דה קולינג!!!) - יש המווון... Goodbye to You - Michelle Branch Here With Me - Michelle Branch Something to Sleep to - Michelle Branch I Rather Be in Love - Michelle Branch Game of Love - Santana featuring Michelle Branch I´m With You - Avril Lavigne Unwanted - Avril Lavigne Twilight - Vanessa Carlton Come Speak to Me - Elisa You - Switchfoot 5. דיסק אהוב (לא של דה קולינג!!!) "The Spirit Room" - Michelle Branch "Be Not Nobody" - Vanessa Carlton הפסקול של הפרק המוזיקלי של באפי 6. תחביבים - ריקוד, מוזיקה, ציור, כתיבה... וכו´

ט ל i ש

New member
שלי שלי שלי

שם אמיתי: טל מקומם מיגורים: חוררר מקום מפגש:קניון הזהב ראש"לצ שיר אהוב: של פאדל אוף מאדד SHE HATE ME צבע אהוב:כחולללללללללללללללל

elknetld2kil

New member
הנה אני

1. איתן לוין 2. Camino Palmero 3. הופעה של לייפהאוס 4. Course Of Nature - Caught In the Sun (שיר מדהים!!!) ו- Lifehouse - Hanging By A Moment (חה חה!!! יש לנו את שון!!! *-_צחוק מרושע_-*) 5. Lifehouse - No Name Face 6. לכתוב שטויות בשירשור הפרטים של הפורום.

Yifat_Rules

New member
there u go...

1. יפעת באנד...(אוקי אוקי ברגל) 2. בעיקרון ראש העין אבל המיטה יש אלכס זה הבית השני שלי... 3. ברננים - רעננה 4. like a rose - a1 and fragile heart - westlife 5. westlife - world of our own 6.מוזיקההההההההההההההההההההההההההההההההההה ווסטלייף איי ואן דה קולינג גניפר לופז אטומיק קיטן גארט גייטס ועוד ועוד וטלויזיה ומה עוד? ארם ללכת לקניונים... URS YIFAT BAND

Buzzit

New member
אז ככה... אני...

1. רותם 2. נתניה 3. רננים 4. avril lavigne - complicated 5. bosson - one in a million 6. תחביבים.. אממ... הרבה...

Charmed 4ever.

New member
כתבתי אתמול... אבל אז עצרתי את

השליחה והוספתי תמונה... וזה לא שלח... אניוואי .... הנה אני!
שם אמיתי: ניצן כהן! וחסר לכם שתקראו לי ניצה!!!!!
מקום מגורים: הוד השרון...
מקום מפגש: אהההמ.... כל מקום שלא יגרום לי ליסוע יותר משעה וחצי
שיר אהוב: וואי... שאלה ממש ממש ממש ממש ממש קשה.. אבל יש לי שני שירים שהיו אהובים עליי מאוד פעם... לט דה קייבלס סליפ של בוש... ו-נבר סוו בלו לייק דאט.... של שון קולבין... ויש עוד מלא שירים מהממים שאני אוהבת....
דיסק אהוב: וול... אני כבר לא ממש שומעת דיסקים..... אמממ... אני אוהבת את ווסטלייף... ופסקולים למיניהם....
תחביבים: יש לי המון.... הכל בכרטיסישי....

מאיה Ms

New member
טוב אז ככה,

1.שם אמיתי- מעין אבל חסר לכם שתקראו לי ככה... אני מעדיפה את מאיה.. 2. אני גרה בגני תקווה- יישוב קטן במרכז 3. השיר של בון ג´ובי every day 4. דיסק.... זה קשה.. לא יודעת אני מעדיפה אוספים של כמה זמרים. ו...זהו דרך אגב לא הייתי כאן המון המון זמן (אם שמתם
) ו...התגעגעתי!!!

Dror Lavie

New member
למה לא לקרוא לך מעיין ../images/Emo60.gif?!?

אחלה שם שבעולם, באמת אבל אני אכבד את הרצון שלך...

מאיה Ms

New member
אה, עוד משהו

סתם להגיד לך מעין רושמים בי´ אחת, ונחמד מצדך לכבד את ההחלטה שלי.... ואף אחד לא אמר לי שהוא התגעגע אלי... לא הייתי כאן די הרבה זמן! (אוקי, לא ממש הרבה אבל הרגשתי כאילו זה כן..)

shelly egan

New member
קלטתי אתכם!!! שרוןןןן

סחתין על הטעם: u make me feel ו- coast to coast!!! בקשר לדיסק, אני מסכימה איתך המיליון אחוזים, בקשר לשיר גם (-רק בגלל שקיאן שר בו), אבל השיר האהוב עליי משם זה close

mayjen

New member
../images/Emo41.gifפרטים../images/Emo41.gif

שם אמיתי: מעין (עם י´ אחת בלבד)!!!
מקום מגורים: איזור נתניה מקום מפגש: עזריאלי- ת"א שיר אהוב: Will You Be There/Michael Jackson דיסק אהוב: Dangerous/Michael Jackson *לשמוע מוזיקה, קולנוע וספורט (ריצות ארוכות)

p i x i e

New member
זאת אני.....:)

שם:שרון מקום מגורים:נצרת עילית(אם אתם לא מכירים עדיף לכם)...בצפון מקום מפגש:מה זה משנה שיר אהוב:slipknot-left beind green day-basket case system of a down-sugar,metro,spiders ועוד רבים וטובים.... דיסק אהוב:slipknot-iowa ממנטו מורי ושומקום-אביב גפן תחביבים:לקרוא,פיות ושדונים,מאגיה,מוזיקה

למעלה