שרשור פרטים מס´ 2

Dror Lavie

New member
שרשור פרטים מס´ 2 ../images/Emo60.gif

1. מה תוכנית הטלויזיה האהובה עליכם? 2. איזו תוכנית מצוירת אתם הכי אוהבים? 3. מהי הדמות המצוירת האהובה עליכם? 4. מהו הסרט המצויר שאתם הכי אוהבים? 5. האם בכיתם ב"מלך האריות" (סתם שאלה ששאלתי את כל העולם)? זהו עד לפעם הבאה דרור

לאנה

New member
אני חדשה *מאוד מאוד* אבל...

קיי, אז בואו ונחשוב..., מממ... 1. בנות גילמור 2. דה פאוור פאף גירלז 3. דקסטר (דקסטרז לברטורי) (המעבדה של דקסטר) (
) 4. אוח, יש הרבה..., פוקהונטס, היפה והחיה..., רובין הוד. דפנטלי. אה, אמ, אני מתכוונת לרובין הוד - הגרסה של דיסני..., או.קיי, או.קיי, אני עוברת לשאלה הבאה... 5. כן!!!, ממש לפני כמה ימים אני וחברות שלי דיברנו על זה..., ואני מוסיפה שאלה, אם אפשר... - האם בכיתם בבמבי?...*NOT*

elknetld2kil

New member
הנה אני (שוב)

1. סמולוויל (בעיקר בגלל המוסיקה). 2. אני כבר לא רואה סרטים מצויירים. 3. ספיידרמן 4. שרק (זה מצוייר!!!) 5. לא. בונוס: לא ראיתי במבי...

לאנה

New member
אויש!!!

נכון שהמוזיקה בסמולוויל מדהימה?!, אני נורא רוצה שיצא פסקול לסדרה..., חי, הייתה לי תקופה בה הייתי מכורה לספיידרמן..., הפסקתי לראות קצת אחרי שמרי-ג´יין התאדתה...

Dror Lavie

New member
תשובות שלי ../images/Emo60.gif

1. יש הרבה: רק בישראל, ג´ק וג´יל, חברים, גנבים, לא נפסיק לשיר, קטנטנות, בקיצור יש עוד המון! 2. יש שלוש תוכניות אהובות עליי במיוחד: טייניטונס, אנמניאקס וטזמניה. 3. מיקי מאוס וטאז 4. מלך האריות כמובן! 5. כן
בונוס: לא ראיתי במבי

Adrienne

New member
הנה שלי../images/Emo168.gif

עוד לא החלטתי, אני משנה את זה אחרי כל פרק שאני רואה, בינתיים זה באפי ומכושפות
דיג´ימון!!! רולז!!!
סינדקוויל
פוקימון 2
כמעט בכיתי, נראה לי שהייתה לי דמעה אחת, זה יותר קשה לראות את זה בקולנוע על מסך ענק

לאנה

New member
אינדיד*י*...

על המסך הגדול זה תמיד יותר עצוב..., ראיתם את הגרסה האנגלית?, גם היא יותר עצובה לפי דעתי..., זאת בטח רק אני. המפ.

Charmed by love

New member
תורי!!!!!!!!!!!!!!

מכושפות כל כך רולז!!!!!!!!!!!!! מממ... נראה לי שדריה כי אני לא רואה כל כך הרבה דברים מצויירים אבל בעצם... גם הסידרה ספיידרמן! החמור משרק! נראה לי ש...אלדין
תחשבו שזה ג´יני אולי דימעה אחת... אני לא ממש זוכרת

MolsBolsRules

New member
there u go

1. הכי גאים שיש!!!! ומכושפות ימי חיינו סברינה דוסון צעירים חסרי מנוח ועוד כמה 2. באגס באני ת רובינזון זוקרו והכי בעולם את פו הדוב! 3. פו הגוב! 4. מלך האריות! 5. או או איך בכיתי וראיתי את זה אלף פעם וכל פעם אני בוכה מחדש 1 יותר יפה אבל 2 גם מהממם!

Charmed 4ever.

New member
My Turn! My Turn!!../images/Emo54.gif ../images/Emo9.gif

אוקיי, קודם כל לא הייתי כאן יומיים...
זתומרת... הייתי.. אבל לא כתבתי ולא קראתי כי הייתה אצלי חברה
אז... התגעגעתי! אניוואי... לעניינינו!
תוכנית טלוויזיה אהובה? נחשו! מכושפות כמובן..
תוכנית מצויירת אהובה? זה ממש קשה! כי אני לא רואה הרבה טלוויזיה... ואם כן אז לא קרטונז... אבל... פאוור פאף גירלז איי גס...
דמות מצויירת אהובה? מי אם לא..... איאור ופיגלט! או בעברית... איה וחזרזיר... מפו- הדוב.... וגם מו-ג´ו-ג´וג´ו שולת! ו... אחד שאני מאוד מאוד אוהבת: פלאונדר!!!!!!!!!! שולת!!!!!
הסרט המצוייר האהוב עליי? זה עוד יותר קשה.. אני חולה על סרטים מצויירים... ואהבתי מלא סרטים... בת הים הקטנה, מלך האריות, במבי (עצוווווווווווב), וישש עוד מלא!!
האם בכיתי במלך האריות? וול... כשראיתי פעם ראשונה הייתי די קטנה... אז לא בכיתי, כשראיתי את הסרט ביום כיפור האחרון (כן, אני חוטאת!) בכיתי.. אבל לא הרבה.. היו לידי אנשים...
ובבמבי אני לא זוכרת כי הייתי קטנה אבל אני כמעט בטוחה שלפחות דמעה אחת זלגה מעייניי....

GirlFriend

New member
אני ../images/Emo9.gif

אני לא כותבת הרבה בפורום אבל אני אוהבת (יותר נכון מטורפת,) על השירים של הלהקה... 1- חברים 2- אני לא רואה תוכניות מצויירות אבל אם כבר אז אד אד ואדי... 3- אריק קרטמן 4- שרק! 5- כן... *פרצוף מבויש*

למעלה