שרשור פרטים

Drorrrrrr

New member
שרשור פרטים ../images/Emo60.gif

מה אתם הכי אוהבים לעשות?
מה גורם לכם להיות שמחים?
מה גורם לכם להיות עצובים? יאללה תעירו את הפורום טוק טוק טוקקקקקקקק

crazy4tc

New member
טוב, אז ככה:

אני הכי אוהבת להקשיב לדה קולינג! כשדה קולינג זוכים במשהו אני שמחה (הם זכו בסוף במה שהם היו אמורים להיות מועמדים בפנאי פלוס?) ולשבת כל היום מול ה-mtv בלי לראות את הקליפ החדש של דה קולינג (cibah) עושה אותי עצובה!!! מתי הקליפ הזה יגיע ל-mtv אירופה???

ט ל i ש

New member
......../images/Emo105.gif

אני הכי אוהבת לנגן בגיטרה שלי הכיי משמח אותי אממממ לא יודעת הרבה דברים משמחים אותי והכי עושה אותי עצובה זה כשמישהו מת!

גל GS

New member
אני......./images/Emo110.gif

אני הכי אוהבת לראות סרטים(עדיף של גו´ש הארטנט או של אורלנדו בלום(לגולאס שר הטבעות...) ואני שונאת
לקום בבוקר,להיות בביה"ס!!!!!!!!

need tc

New member
crazy4tc

יש לי חברה בדיוק כמוך כל היום מדברת אליהם!!!!! היא רואה mtv הרבה כמוני מעניין עם היא גם כן פה בפורום...

Charmed by love

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif

הכי אני אוהבת.... נראה לי לצחוק עם חברה שלי אחרי שהיא פוגשת את פב"מ (פרחה בלתי מזוהה)[חבר שלה לשעבר שעושה לה צרות...]
גורם לי להיות שמחה.... לראות את המבט בעיניים של יותם כשהוא רואה אותי מתנשקת עם חבר שלי.... זה כל כך רשעי אבל... מה לעשות....
עושה אותי עצובה-[בלי 3 נקודות] לריב עם יותם.

Charmed 4ever.

New member
וול וול... ../images/Emo54.gif

יש המון המון המון דברים שאני אוהבת לעשות... אני אוהבת לראות טלוויזיה (בעיקר דרמות) אני אוהבת לבכות (כן כן... אני מוזרה) אני אוהבת להשתגע עם חברות שלי, אני אוהבת לראות את עידו וטל (ידיד וחברה שנהיו זוג לאחרונה) מתחבקים (איזה מאמיים!!!) אני אוהבת להיות בפורומים האהובים עליי (דה קולינג (דהה!!|פרחה|)ומכושפות) אני חולה על מפגשי פורום (מתי כבר יהיה אחד כזה?!) ועוד המון המון המון דברים! מה גורם לי לשמוח? שוב, עידו וטל מתחבקים (הם כלכך חמודים), פייג´ ממכושפות, גנדאלף חי(!!!), לדעת שחברים שלי אוהבים אותי (אני טיפה פרנואידית בקטע הזה..
טוב... האמת שלא... :) ועוד... עושה אותי עצובה... אזכרות, דרמות (אבל אני אוהבת לבכות... כך שאני גם אוהבת את זה), ריבים עם חברים... ועוד כל מיני...

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

אני הכי אוהבת לבנות אתרים, לשמוע The Calling, ולדבר במסנג´ט - אבל הכי טוב זה כשהכל הולך ביחד
הרבה דברים גורמים לי להיות שמחה, ואחד מהם זה לשמוע שיר של TC ברדיו או ב-MTV.
כשאני רבה עם חברות זה גורם לי להיות עצובה, אבל למזלי זה לא קורה הרבה
.

Hadar Mariano

New member
הממ.

- מה אתם הכי אוהבים לעשות? זה אולי ישמע קצת נדוש, אבל אני אוהבת להתכרבל עם השמיכות שלי במיטה ולחלום בהקיץ. אני אוהבת לכתוב, לשמוע מוזיקה, לרקוד ולעשות דברים שקשורים לאר.פי.ג´יז. - מה גורם לכם להיות שמחים? לשמוע שיר שאני אוהבת, תמונות של מיילו
, נשיקות של רורי וג´ס, פרקים של בנות גילמור, החברה הכי טובה שלי.
- מה גורם לכם להיות עצובים? מריבות, ביה"ס, שיעורי התעמלות, המורה הפרטי שלי, כאבי ראש.

mayjen

New member
עכשיו אני../images/Emo13.gif

אני אוהבת לשמוע מוזיקה, ולראות סרטים טובים:) מה שגורם לי להיות שמחה בזמן האחרון זה מסיבות טובות:) ומה שגורם לי להיות עצובה זה המחשבה על ה- 18 למרץ...צבא

Drorrrrrr

New member
מה את דואגת? ../images/Emo60.gif

עד אז נתחתן יהיו לנו ילדים את באמת חושבת שגייסו אותך ככה?

elknetld2kil

New member
עכשיו תורי

מה שגורם לי להיות שמח - לשמוע את המוזיקה שאני אוהב (לא רק TC) ולפנק את הכלבה שלי (ראיתם פעם כלבה שאוכל סלט כרוב???). מה שאני אוהב לעשות - לשמוע מוזיקה (שוב) ולשכב במיטה בזמן שהמחשב מנגן את השירים שאני אוהב. מה שגורם לי להיות עצוב - יש משהו שאני מעדיף לחלוק עם כולם

MolsBolsRules

New member
אההההההההההההה

שמעתי אורלנדו בלום!!!!!!!!!!! אהההההההה אני מתההההההה עליוווווווווווווו

Charmed 4ever.

New member
שולת שולת שולת!!! ../images/Emo54.gif

שר הטבעות רולזזזזזזזזזזזזזזזז |רולז||פרשס|

Charmed by love

New member
אוו1 יש לי ידיד\אויב שנראה בול כמו

הגולום!!!! בוווווווול!!! כל החברים שלי אמרו גם!!!! ולא לשכוח את

Charmed 4ever.

New member
שרון! את לא תאמיני! ../images/Emo54.gif

אתמול... בפעולה... היה כתוב על הקיר של האשקובית (מעין חדרון כזה לפעולות) את המשפט הנכסף........ "סוף טוב, במחשבה תחילה"!!! הייתי המומה!!!!!! המשפט שלך מפורסם שרוני!

למעלה