שרשור פרידה מסהר

שרשור פרידה מסהר../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif

אמנם הוא לא בדיוק נפרד אבל הוא ייכנס לפורום לעתים רחוקות בגלל שמחר הוא מתגייס לצבא!!
אז סהר, אני רוצה לאחל לה שפשוף נעים והמון הצלחה
אתגעגע

ברוש36

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה../images/Emo70.gif

נתגעגע
תנסה להיכנס כמה שיותר לפורום

שיפשוף קל סהר

אני מאד מקווה שתיכנס לפה מתי שתוכל. אחד מוותיקי הפורום ותמיד שמורה לך פה פינה קטנה חמה בלב!!! קח הכל בקלות, זה הכי חשוב!!! גיוס קל!

אח שלי גבר גבר

אוהב אותך אחי שמור על עצמך אתה בחור שחבל על הזמן אני בטוח שתהיה חייל טוב ושלא תעשה לי שם שוויץ בנצילה חחחחחחחחח סהר רק תעשה לי טובה אחת שאני מבקש ממך שלא תשתה לי שמה חשיש חחחח יאלה אחי שיפשוף נעים וגיוס הכי קל שבעולם

tutana

New member
בהצלחהההההה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתסתגר מהר כמו שאני מכירה אותך. עם הרבה כוח רצון ויכולת! ולסיום.... עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לדפוק תרנגולת ואולי עם עוד קצת יעול הוא ידפוק את כל הלול!

סהר../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בהצלחה
תיכנס הרבה לפורום.... ואתה עוד חייב לי תמונות

סהררר....

וואי אתה מתגייס מחר?!... טוב שיהיה לך גיוס קל! ושתמיד תדע שאנחנו כאן מחכים לך... לוב יו... ניצן

ToXic BoY17

New member
../images/Emo63.gifחברי פורום אקזיט היקרים../images/Emo24.gif

אחרי תקופה ארוכה שלי בפורום(שנה ו-7 חודשיםם) ואחרי 2971 הודעות, אני נאלץ לעזוב אתכם לזמן מה. זהו, עוד 8 וחצי שעות גם אני אהיה חלק מצא ההגנה לישראל וכבר לא אזרח רגיל. תודה רבה לכולם עד הברכות
אני אתגעגע לפורום ולכולכם
ואנסה להיכנס לפורום כשאני אחזור הביתה(יום שישי הזה או הבא) ב"ה...בלי נדר

anat234

New member
../images/Emo140.gif

סהר! אני בטוחה שאוטוטו יפתח השרשור של הדרגה הראשונה
מה שנשאר לאחל זה רק המונמון
אל תשכח אותנו

HiLi88

New member
../images/Emo41.gifסהר היקר../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo183.gif

לא ייאמן איך הזמן הגיע מהר כל כך זה היה נראה כאילו שיש עוד מלא זמן אבל הזמן עובר כל כך מהר... יהיה ריק פה בלעדיך , ונתגעגע אליך המון
אני מקוווה שייצא לך להיכנס אלינו כמה שיותר. תודה על כל הזמן שהיית פה ועל כל התרומה הרבה שלך לפורום הזה ובכלל לאקזיט. אז שיהיה לך גיוס קל המון המון בהצלחה
אני מקווה שתקבל תפקיד שאתה תאהב ושתהייה לך טירונות ושירות קלים טובים ונעימים
היום הייתי בלשכת גיוס וחיפשתי אותך בין האנשים שם אבל קצת היה קשה...גם אמרתי שבטח יהיה לי קשה לזהות אותך עם התספורת החדשה שלך...מעניין לראות
(שד"א אתה עדין חייב לנו תמונה כן?!) יאלה אח שלו
שיהיה לך שפשוף נעים
ונתגעגע אליך המון
הילי
והמטריה שלה

למעלה