טדי הוא קאיראן! טדי הוא קאיראן!!!!!!!!!!
טוב, צפיתי הרבה באי, אני באווירה חמיצרית קלאסית, אני באווירה לתיקון גליצ'ים בעזרת סימנים מוזרים על היד. יאללה, הביאו את קאיראן לשריף ברודי.
לאן הגעתם, רחלי... פלאשבק עתידי, מה? ההיסטוריה תמיד מתקנת את עצמה, לירון ימות כי צריך לתקן אותה.
שוב עומר אדם. כן, בטח, ויקי. בטח. אה, זה לא קרה?! יופי. ויקי, מה את מקבלת את זה ככה ומה את מקבלת את אודי ומיטל, ומה את מזכירה נאצים, ולמה את יפה כל כך כאילו את לא שמאלנית קיצונית?! רגע, השמלה אמורה להיות ירוקה!!!!!!! שיבוט היסטורי!!!!!!!!
לירון נשאר בחיים ואילנה מרגישה שזאת החייאה של יולה!
יופי, דבילים מהשכונה.
זה מסוזי? הצבע האפור לא כזה בולט. מיטל, אני לא הייתי אומר את זה. מצעים. נהדר. מה זה רומז? היא רחלי עם שיער מאוד ארוך משום מה.
עדיין משרתת בצבא. שי-לי? הפסל... או או. תשפכו על אילנה בוץ ויהיה בסדר!!!!! מה לא צריך, על מה יונינה תירק?! שי-לי, אם זה לא קרה, אז... את לא בראש שלי יותר?
יואו, המפקדת שרי! וייסברם? שי-לי וייסברם? או... אוקיי... כן, קוקו. לגמרי. ויקי, תסרבי פקודה!
הם שוב מיליונרים...
היי, שיינפלדים! אה. לא... לא חושב ש... ההיסטוריה באמת שונה. אפשר בלי אודי ומיטל הפעם? מה החלום של נמרוד?
מיטל הפכה לרחלי שתיים. רגע, אז זה לא שינוי היסטורי?
אהההההה, הלנה!!!!!!!!! מופע ביום ה... שיט. זה הכסף לרחלי, לא? תקצצי. תקצצי, גלית. אף פעם לא הייתם בנים טובים, בני נרקיס. רק צ'יף היה בן טוב ומוצלח. אם הלנה לא הייתה מסדרת לכם עבודות... בוגדדדדדדדדדדד! תקצצו אותו!!!!!!!!!!!!!
מי התחתנה בגיל הזה, לעזאזל?! אוי, בונוס למענק השחרור. נהדר. הכתף הרזה. ויקי, את בטוחה שאת צריכה... אוי, זאת תכנית! שמאלנית קיצונית מסתננת לדרגות הגבוהות שלנו בצבא!!!!!
רחלי, לא אהבתי. לא אהבתי את הנחמדות הזאת. כמו לילה שעשית ביום שני, את לא לילה, את רחלי! אושרת יפה היום. אז בסוף לא משהו של הזמן, סתם אידיוטים שלא שמו לב למכתבים... אה, ושי-לי יורדת כרגיל.
ג'סי!!!!!! כן, קרן פריצי... מה קרה?
לא יעזור לך, המפקדת שרי, מטרתה היא להכשיל את צה"ל. למה רעיון גרוע, לילוש? למה? מה סימן על היד, תדליקי את הלפיד!
מאמנים שמאלנים! עומר, את לא היית בצבא, מה את מעמידה פנים?!
רחלירון ישר מתרסקים. לא יפה. לא טוב לזוגיות.
זה המסע בזמן הראשון או השני ששיבש הכול? קצת לא אהבתי את הרעיון של רחלי מספרת לכולם על ההיסטוריה החלופית... לירון, ההיסטוריה מתקנת את עצמה! לא ידעת? ולמה לא שמענו משפטי סבתא?
יופי, נמרוד. העיקר שאתה עברת פיתוח דמות. אח, יעלי. איך אני אוהב אותה! איזו שחקנית לתפארת! וואו, מה קרה לאגמי?
לך לאילת, בוגד. וחוץ מזה, מה אתה משחק אותה, ראינו איך ניסית להרוג אותה ואת הבן שלה מקס... הלאה שלטון הקונגים! אתה לא תגלה אותה שוב! הלנה, תמיד היית חזקה. לך כבר, בוגד! לך כבר!
חטיף אנרגיה. נהדר.
המצבה? לא... יופי, מצליח, סופסוף משפט נינוח.
לא, לא דרכת עליו. הגולגולות! מסביב לאוהל של הלפיד! תמיד תשלחו מישהו החוצה!
יופי, אילנה. זה הרבה יותר טוב מלנסוע לדרום צרפת.
ההיסטוריה מתקנת את עצמה, לירון! תיזהר לך! יופי, נזהרת לך...
אח, שי-לי שי-לי... אני ידעתי שהשינוי הזה לא יעבוד לנו. טוב, לפחות אילנה חכמה.
בן דוד, יא מחבלת בצבא אחת!!!!!!!!!!!
מצליח לא עונה, תשלחו את יונינה למצוא אותו!
אם רחלי לא תסתתר... רחלי תמות! תודה, ויקי, יא שמאלנית.
היי, דורי! מה שלומך? תיזהרי ממנו. לא הייתי פעם במלון הזה? אוקיי... איך... למה? איך הגעת לשם, הר פריצי?
אוי, מורדי כנראה לא בעונה הזאת... ההה... טדי...