~שרשור פרק האיחוד~

randu

New member
~שרשור פרק האיחוד~../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא מאמין שאף-אחד עדיין לא פתח.. מה דעתכם על הפרק? מי הייתה הכי חמודה? מי רק גמרה לכם לא לסבול אותה יותר? קים יצאה הכי מלכה שיש
*אהמ* מתערבים שסיו מסכימה איתי? *אהמ* יאאלה,הביעו דעה
רן.

קיםםםםםםםםםםםם../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif

חח זכית בהתערבות
אוווווווווווווח כמה שהיא יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"א ליסה נראתה ממש יפה
קים הרגה אותי איך ראו שהיא דחפה את ליסה בצחוק כזה לפני שהם נכנסו
כפרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אין מה להגיד.... האמת קים לא הייתה כזאת יפה
היא הייתה... מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ובכללי היה מפגש חביב. איזה חמוד הארוס של אשלי
הרג אותי ובאמת שיפה לקסנדרה יותר עם שיער ארוך... בקיצור יש לי מילה אחת לסכם את כל האיחוד הזה
... קים

baril

New member
../images/Emo80.gifהיה פרק יפה

איך כולן נהיו יפות
קים הייתה יפהפייה מתמיד 3> לניקול הרבה הרבה הרבה יותר מתאים פן, היא הייתה מדהימה היום קסנדרה נהייתה יפה [: וליסה, אח ליסה, היא נהייתה מדהימה פשוט
רק היום שמתי לב שיש בשרה יופי איפושהו, חשבתי שהיא סתם רגילה כזאת

purple rain2

New member
זה הרגיש לי כמו האיחוד של הישרדות..

אבל אהבתי את רעיון האיחוד החדשני, למרות שגם מה שהיה עד עכשיו שבאו לבקר אותן בבית היא מעניין... סה"כ כמעט כולן נראו יפות יותר- קסנדרה הייתה מהממת ואני באמת לא מצליחה להבין מה עבר לטיירה בראש כשהיא רצתה להפוך אותה לבלונדינית קצוצה. נראה לי שזה היה די בכוונה כי הם ידעו שהיא קשורה לשיער שלה... ליסה נהייתה בלונדינית מדי וגם קורין!! לא יפה להן... אהבתי את ג'יילה עם החום/שחור הכהה יותר שהיה לה, אבל פשוט אסור לה לחייך
אויש זה היה מממממש לא יפה מה שעשו לשרה ולקים... זה פשוט היה מתחת לחגורה, לא מספיק שהיא התפדחה כשזה שודר? וזהו נראה לי...

../images/Emo45.gifראו שהן ממש מתפדחות...

אבל אני חושבת שהראו את זה כי זה משהו שאף פעם לא קרה בטופ מודל והקטע של בנות מתנשקות וזה זה סוחף רייטינג ומעלה את האקשן לתוכנית. אבל בקיצור זה ממש לא יפה לחדור להן ככה לפרטיות..וזהו

mikmikonet

New member
למישהו יש מושג איך אני מוצאת

אותו ביו-טיוב?
ראיתי שם אל כל העונה אבל לא ידעתי שיש פרק איחוד אני חייבת אותו
אתם יודעים מה לחפש שם?

mikmikonet

New member
אוף! אני לא מאמינה ../images/Emo7.gif

אני מתה לראות את זה
בכל אופן, תודה סיו

נצל"ש..תמונה מצחיקה רצח../images/Emo6.gif

מצאתי את זה בMYSPACE של קים. היא כ"כ משוגעת הקים הזאת
היא עשתה תמונה מושתלת כאילו שהיא מדליקה לעצמי את הסיגריה
מילה אני שאה צוחקת פה

ניקול קייל וליסה :)

הכי הפתיעו אותי לטובה ניקול באמת נראית כמו דוגמניתץ כמה שהיא משעממת ורגילה ויש עוד אלף כמוה אבל זה מה שהם חיפשו וידעתי את זה!! אחרי שבחרו זוועות כמו נאימה או אווה שלא דוגמניות ובטח לא טופ מודל הם רצו ללכת על בטוח! קיילי הייתה כל כך יאפה וליסה גם.. וקורין התגעגעתי ליפה הזאת אבל היא באמת עצובהההה תמיד! האכזבה הכי גדולה הייתה ניק שכל פעם שהיא עושה תתלתלי ליפה שלה אני שמח שהיא לא זכתה כמה שאהבתי אותה!! איכססססס וקים גם בעע אחד גדול מה ההתלהבות בעע באמת עונה עם המתמודדות הכי יפות וחזקות! כמו עונה 2! 2 ו-5 לנצח חחח! זהו ו8טיירה נראתה טוב

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנהנתי../images/Emo70.gif

היה כיף לראות את כולם ככה..חבל שלכל העונות לא עשו תוכנית כזאת.. ליסה נראיתת מהממם
איך יפה לה הבלונדד לא אהבתי תשיער החדש של ג'יילה
לא קורין עוד יותר לא אהבתי..יותר מידי בלונד קסנדרה הייתה נראית מדהים פשוט
עדיין מעניין מי פתח תדגניםם אממ תעלומהה
אבוני..נו..אני עדיין לא מבינה מה היא עושה שם קיםםםםםםםםםםםםםםםםם
אין אני אוהבת אותה היא וליסה היו מזה חמודות בסוף התוכנית שהם השתגעו
ניקול מפתיעה לטובה..מבחינתי היא דוגמנית רגילה בלי משו מיוחד..אבל היא מאוד מאוד יפהה
אי אפשר להגיד שלא חוץ מהדיבור שלה שהוא כרגיל די אממ מוזר ..עם הלשון וזה..היא הייתה מדהימה..יפה לה השיער ככה אשלי..אממ צבעה לחום..לא משנה בכלל, היא יפייפיפהה אמיתית ..בכל צבע אחלה תוכנית, אחלה איחוד

למעלה