שרשור פרק : הטופ מודל הבאה

always be me mc

New member
שרשור פרק : הטופ מודל הבאה../images/Emo24.gif

שם הפרק: הבנות נוסעות לפוקט
מס' הפרק: 6X12(פרק 12 לעונה 6)
תקציר הפרק: ארבע המועמדות הסופיות טסות לפוקט, ואסון הצונאמי שהיכה במקום מסעיר את דניאל. לאחר צילומי החוף, תודח בחורה נוספת, וייוותרו שלוש בנות.
ש.ח לפרק: שבת ב:17:25 ואה אה! הפעם כן מצאתי תמונות
תתכוננו

always be me mc

New member
תגובתי על הפרק../images/Emo140.gif

אז פרק יפה
האמת דיי שיעשע אותי מתי שהן ניסו לדגמן כנגד המים הגואשים
וג'ייד בכלל הייתה מצחיקה בפרק עם המעידות, זה שהיא לא מבינה איך היא כמעט כל הזמן בבוטום 2 וכמובן שגם בגלל הציטוט הבא: Jade (talking about mini-cabs called 'tut-tuts'): If it was up to me, I wouldn't have chose to ride in a toot-toot...hoop-hoop...poop-poop...tut-tut... hooptie, ok?
(ואני אומרת לכם זה פשוט יהיה אבל אם לא יעשו מילון ג'ייד או מילון ציטוטים מהטופ מודל הבאה
) כמו כן גם עלי להודות במשהו: אומנם שרה הייתה הפייבוריטית שלי מתחילת העונה(ולאט לאט תואר זה עבר לג'ואני ודניאל
), אבל גם אני כמו ג'ואני כבר זמן מה מרגישה שזה לא חשוב לה כפי שזה חשוב לשאר הבנות(והתמונות בהתאם) ולכן אני דווקא מאוד שמחה שהיא עזבה
כי עד כמה שהיא יפה וחמודה זו בכל זאת תחרות ובאמת יש 3 בחורות חלקן מקסימות(ג'ואני, דני
), וחלקן פחות(ג'ייד
) שמגיע להן יותר אז הגיע הזמן באמת שהיא תפרוש ותשאיר את המשחק למקצוענים
אז יופי שהיא עזבה ותיכף אני אפרסם את התמונות ואגיד את של מי אהבתי ואת של מי לא. מה שבטוח בינתיים הוא שאני אוהבת את האכפתיות שיש בדניאל

always be me mc

New member
../images/Emo202.gifהתמונה של שרה:

טוב אז חתיכה חתיכה(גרר
) אבל דוגמנית ממש לא. תמיד יש לה פוזות כאלה תקועות והיא לא יודעת מה לעשות עם הידיים, רגליים ופרצוף XD

always be me mc

New member
קלאוז אף../images/Emo26.gif

היא ממש לא יודעת לדפוק פוזות ומבט למצלמה מה שמציק ומעיק

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif ואחרונה חביבה דניאל:

יאפ זו בהחלט נראית כמו תמונה השייכת למגזין לגברים ובמקרה הזה זה רע

always be me mc

New member
בקלאוז אפ../images/Emo26.gif

מעניין מי תנצח בסוף כי זו תחרות ממש קשה
אבל איך שלא יהיה מה שבטוח הוא שאני הולכת עכשיו לישון

YaEl 15

New member
כל העונה,

כלומר - בפרקים שראיתי, התנדנדתי בקשר לג'ייד. בפרק הזה החלטתי סופית, ובניגוד לשופטים - לא אהבתי. פשוט לא אוהבת את הבחורה. היא לא כ"כ יפה בעיניי. אני מאוד אוהבת את דניאל. אני חושבת שהיא מאוד מאוד יפה, גם ג'ואני בסדר. האמת? לדעתי ג'ייד צריכה ללכת הביתה. לא חסרות לנו בחורות ביצ'יות בעסק. גם פעם שעברה, אם אתם זוכרים. נבחרה בסוף מישהי לא הכי יפה. אני ממש אהבתי את המתמודדת שהייתה נגדה בגמר, היא הייתה כ"כ יפה.. אבל בחרו במה-שמה, נאימה קראו לה? בכל אופן, אני חוששת שג'ייד תנצח. שרה אף פעם לא הייתה אחת מהפיירבוריטים שלי, אבל בפרק הזה, למרות שהודחה בסופו, היא שיחקה אותה, עם תמונה מהממת. יפה מאוד, לבחורה שבכלל לא התכוונה להתמודד להגיע עד כה. הישג מכובד. עכשיו, אני מניחה שבעיקר מופנה לגליה, אתם רשאים לסקול אותי, אבל זה כ"כ בולשיט! חוץ מהפרסומת של קאוור גירל, אין שום מצב שבו דוגמניות צריכות לדבר יותר מדי !! תעשו לי טובה ! זו כזו שטות !!! המבטא של דניאל הוא בכלל לא בעיה. הגישה של ג'ייד לעומת זאת - זו בעיה. דווקא לא אהבתי את השיער של ג'ואני בתמונה (אני מתייחסת רק לתמונות בבגד ים, לא לאחרות) ג'ייד הייתה נראית פשוט לא יפה. מתסכל.

always be me mc

New member
האמת שנאימה הייתה בעונה 4 ולא 5../images/Emo3.gif

אבל חפיף
המ ויעל נכון דוגמניות לא מדברות יותר מדי אבל זה חשוב לראיונות שיבינו אותה ופשוט יש פעמים שאני לא מבינה מילה שיוצאת לה מהפה

גם אני אהבתי את קיילן (עונה 4 הכי מעניינת)

היא היתה כל כך חמודה והיא הצטלמה מעולה! ובעונה הזו, אני הכי אוהבת את ג'ואני, היא מאוד מקצועית, מצטלמת נהדר והולכת על המסלול גם טוב מחכה לתוכנית הבאה אבל.חבל שבדקתי בויקיפדיה מי הזוכה
...

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifגילו לי מי מנצחת.. ../images/Emo10.gif

אמ. לדעתי ג'ואני הייתה ממש טובה! הייתה לה שפת גוף שמשדרת נוכחות, אבל כשמסתכלים על הפרצוף והעיניים גליה צודקת, אין לה כ"כ נוכחות. ובקשר לשרה, היא באמת לא הייתה מתאימה כבר

always be me mc

New member
גם לי גילו כשחיפשתי תמונות ביאהו../images/Emo10.gif

אבל הו וול כבר התגברתי על זה ואני אראה את הגמר כי עד שאני לא רואה אני לא מאמינה
ואני מציעה לך גם לקחת את זה בקלות
כי היו ועוד יהיו עוד עונות

למעלה