שרשור פרק יומי - פרק מס' 21
P pringles1 New member 8/8/05 #6 הלוואי ויהיה משהו מעניין.... חחח חוץ מהקטע של ברוריה השתוייה הזאת... אני מתה עלייה!!! אין על פיק אפ!!! מי שלא נאה לו שלא יצפה ושגם לא ישלח פה הודעות...
הלוואי ויהיה משהו מעניין.... חחח חוץ מהקטע של ברוריה השתוייה הזאת... אני מתה עלייה!!! אין על פיק אפ!!! מי שלא נאה לו שלא יצפה ושגם לא ישלח פה הודעות...
I i smile New member 9/8/05 #36 פיק אפ פצצה של סדרה קלילה, כיפית ותוססת וצעירה לקיץ. וכל הכבדים שלא נאה להם, שילכו לראות חדשות. אנחנו מחכים כל יום ל 9 כדי להנות!
פיק אפ פצצה של סדרה קלילה, כיפית ותוססת וצעירה לקיץ. וכל הכבדים שלא נאה להם, שילכו לראות חדשות. אנחנו מחכים כל יום ל 9 כדי להנות!
ו ורוניק 1 New member 9/8/05 #32 לא יודעת... אולי כי בפורום חשבו שדיברו על הביולגי.. כשבעצם דיברו על החורג
ל ליטל לוי היחידה123 New member 9/8/05 #10 איזה כייף לה! זה לא הוגן.. ראיתם מה יהיה בפרק הבא שאדם בוגד ברז!!!!!!!1 איזה כייף מווות לבחורה שמקס נישק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקנאה בה....
איזה כייף לה! זה לא הוגן.. ראיתם מה יהיה בפרק הבא שאדם בוגד ברז!!!!!!!1 איזה כייף מווות לבחורה שמקס נישק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקנאה בה....