שרשור פרק יומי!!!!!!111

m2love

New member
שרשור פרק יומי!!!!!!111

וואי איזה פרקק.. מכחה לתגובות שלכם ואז אני אגיב גם

MiXey

New member
הוו מאמה T.T

מסכן אנדריי XD נקרעתי כל הפרק מרוב רחמים אליו. קטי מכוערת @__@

white angels

New member
הממ לא נפלתי מהפרק..

היה קצת משעמם.. ומה עשו כלכך מתח סביב התסרוקת החדשה של קטיה? זה לא שונה מהקודם XD אבל היא מתלבשת יותר יפה עכשיו.. ואיזה קטע היה כשרומן אמר-כאילו שנסיך על סוס לבן יבוא ויחטוף את קטיה ובדיוק הראו את קטיה ומישה ליד סוס
ורומן כזה מעצבןןןן מה הוא מלכלך על קטיה? כאילו שהוא כליל השלמות
(אבל הוא שחקן מעולה
) אימא של קטיה קוראת את היומן של קטיה
*מתח* אנדריי
אה ומישהו יכול לספר לי מה היה במעלית שאנדריי צעק על כל העולם? לא ממש ראיתי כי בדיוק התקשרו אליי
אגב מישהו שם לב לשמלה הזוועתית שיוליאנה לבשה?
חח כנראה עכשיו שקטיה יפה היא רוצה לעשות מטמורפוזה ולהיות מכוערת
להרגיש איך שקטיה הרגישה
מקווה שמחר יהיה פרק יותר מעניין ואולי יפסיקו עם הכאוס הזה-כולם בדיכאון בחברה--->אנדריי רוצה שירחמו עליו---->אנדריי מחפש את קטיה ללא הצלחה

sofi13

New member
פרק לא משו .. אבל בסדר ../images/Emo3.gif

היה פרק רגיל כזה .. כמו תמיד .. יואו איך הם מושכים את כל הפרקים .. חהחהחה ודרך הגב גם אני שמתי לב לשמלה המכוערת של יוליאנה ..
אהה .. וכשהוא היה במעלית אז הוא סתם יתעצבן כזה ויתחיל לצרוח על כולם שהם מנהלים לו ת'חיים וכל השטיות האלה .. אה ונכון הייתה לה שמלה מזהההה יפהה היום
והיא ומישה מזהה מתאימים .. יואוו .. חבל שהם לא זוג .. מקווה שיהיו בקרוב ..
טוב אז לילה טוב .. ( חהחה לכל מי שהולך לישון
)

white angels

New member
זה מה שחשבתי..תודה../images/Emo13.gif

לילה טוב
מחר בגרותתתתתתתתתתתתתתתת אימאלההההההההההה

rz10

New member
פרק לא רע

ראיתי אותו כבר מזמן, וגם אתמול כי זה קטיה הרי |:p| וגם כי יש תירגום למטה וזה נחמד לקרוא אותו למרות שאני במילא מבינה הכל אממ פרק לא רע, למרות שהיו טובים יותר וגמני שמתי לב לשמלה המאוד מזעזעת של יוליאנה, כאילו..WTF?! והתסרוקת של קטיה לא ממש השתנתה, ועשו מלא רעש סביבה.. אבל טוב ביא באמת נראתה יפה, וגם לדעתי היא ומישה מאוד מאוד מתאימים :) חבל שרק שלועסים את זה כמו מסטיק BY THE WAY, יש לי יומלדת היום DDDD:

white angels

New member
באמת מושכים יותר מדי..

מעניין מתי קטיה תחזור כבר ואז יתחיל להיות מעניין
ומישה ממש חמוד..

white angels

New member
תודה..עבר בסדר../images/Emo13.gif

אין יותר פסיכולוגיההההה ישששששששש!!!!!111

למעלה