שרשור פרק יומי. (=

MiXey

New member
שרשור פרק יומי. (=

בעע איזה פרק נורא >__< מישה עם התבלינים שלו, האסיפה הארורה שכבר נמאס לראות, קטיה עם הביש מזל שלה.. תוסיפו לכל זה פרסומות מעצבנות, ערבבו הכל וייצא לכם הפרק של היום. >__< אני מקווה שיהיה יותר טוב.. מתי קטיה מתכוונת לחזור לחברה בכלל? )=

white angels

New member
היה ממש יבש היום..

וזה לא מזג האוויר
מה נסגר עם החפרנות של מישה על התבלינים? אפילו קטיה שלנו נרדמה
חברי הדירקטוריון הנכבדים קלטו שבעצם עדיף להשאיר את המצב כמות שהוא,למורת רוחה של קירה
, אנדריי פתאום לא רוצה שום קשר עם קטיה (ואנחנו ממש מאמינים לו,כן בטח
), נדמה שאת קטיה תקף ביש מזל והיא הופכת לאט לאט מסינדרלה לליכלוכית-בתחילה שוברת את המשקפיים החדשים שלה ואז מאבדת את המזוודה עם כל הבגדים החדשים שלה..מה קורה פה? האם פספסנו משהו?
בכלל לא זכור לי דבר כזה במקור..שהרי הגרסה הזו מאוד נאמנה למקור.
גם אתם חושבים שהקטעים של מועצת הנשים ממש מיותרים?
קיצר,אחד הפרקים המשעממים והנוראים
לא בא לי לדרג בכלל כי רואים שהפרק הזה מריחה אחת גדולה.. ולגבי החזרה של קטיה לחברה,אני לא רוצה לאכזב אבל זה ייקח עוד הרבה זמן ואני חושבת שזה שקטיה חזרה למראה הקודם שלה זה לא מקרי
לילה טוב,בתקווה שהפרקים הבאים ישתפרו:]

MirkuSH

New member
אני מהמרת שרק עוד איזה שבוע ככה ניראה אותה

חוזרת לסדרה

MiXey

New member
מה,מההה?! n___n

אוקיי דברי. תשפכי את כל הספוילרים שיש XD מה עומד לקרות בהמשך? במילא ראיתי קטעים ביוטיוב. X= ואיך האסיפה תתבטל מחר? .__.

m2love

New member
חחח

קטיה תחזור לחברה רק בפרק 168 והיום היה 136.. אז יש עוד זמן.. וקטיה תחזור יפה עם בגדים יפים עם משקפיים חדשותת.. אז תחשבי על זה ככה שהמזדווה נעלמה והמשפקיים נשברו אז אין מצב שהיא תחזור בקרוב.. סתם מריחות|:

white angels

New member
נאלצת לאשר הכל../images/Emo4.gif וספויילרים מעליי!

למי שלא רוצה לדעת

Canadca

New member
אלה ה33 פרקים נוספים.

בגלל הפופולריות גבוהה של הסידרה ברוסיה עשו 33 פרקים נוספים. הפרקים האלא התחילו היום. זה לא ממקור. אלה הפרקים שכתבו ברוסיה.

white angels

New member
אהה הבנתי

ויש לך מושג מה יהיה בפרקים האלה? לא איכפת לי שתספרי אני ממילא יודעת הכל וראיתי כמה קטעים מההמשך..ואני גם שוקלת להמשיך להשלים לבד אז את מוזמנת לשפוך הכל

m2love

New member
../images/Emo58.gif..

אני לא בטוחה אבל ככה זה נראה לי.. שבפרקים האלו קטיה תיהיה עם מישה..הם יהיו ביחד זוג כזה וזה..ויראו אותם ביחד וכל מיני כאלו.. וסתם יעשו מריחות ויסבכו כל מיני דברים.. לדעתי זה מיותר אבל אין מה לעשות. וזה גם נחמד כזה לדעתי לראות את מישה וקטיה כזוג
חח

ידעתי

מהשנייה שמישה עלה איתם למטוס ידעתי שמשהו פה "לא בסדר".... מה? כ"כ הרבה זמן עד שהיא תחזור? איףףף..... ואני חשבתי שעוד יהיה פה מעניין.... טוב נו.... נחיה ונראה

white angels

New member
ואני ידעתי מהשנייה

שקטיה שברה פתאום את המשקפיים שמשהו פה לא בסדר.. אוחח למה הם מורחים? עוד מעט אני בכלל לא אוכל לראות את הסדרה
בואו נקווה שהפרקים האלה יהיו לפחות מעניינים.

m2love

New member
זהו...

איככככככ.. פעם ראשונה שאני נגלעת מהסדרה הזאת. אני מאוכזבת ממנה.\:

white angels

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

ירד לי החשק לראות את הסדרה..איזה באסהה איתםם וואי אני כנראה משבוע הבא הולכת להשלים את הפרקים לבד,נגמרה לי הסבלנות

m2love

New member
סבלנות זה דבר טוב חח

תיהיה סבלנית.. חחחח עזבי אני מדברת שטויותD: אבל במשחב זה לא כיף לראות..עדיף טלויזיה. איזה מציקים הם\: למה להרוס סדרה כלכך יפה?

white angels

New member
ברור שזה לא כיף..

אבל אני לא סובלת את הפרסומות האלה כל 5 דקות!
וחוץ מזה שלפי המצב הסדרה הולכת להימרח לפחות בחודש הקרוב אז אני מעדיפה להשלים פרקים לבד למרות שהאיכות שלהם פחות טובה מזו של הטלוויזיה..

את יודעת מה בפעם הראשונה

אני נגעלתי מהסדרה הזאת? שדחפו לי יוגורט/בושם/שוקולד לתוך הפרצוף...... כאילו מה? איך? למה? ממתי???!!!

white angels

New member
אין מה לעשות עם זה..

כל החברות האלה,של השוקולד,הבשמים,האיפור והתכשיטים מממנים את הסדרה..

למעלה