שרשור פרק מספר 9

שרשור פרק מספר 9

כל הדיבורים על הפרק הרומן של שירה ועומר, היציאות הקורעות של ברוריה, ניסיונות ההדחה של נועה ועוד...

גילתי1

New member
המברשת שיניים שברוריה מביאה

לעדה משמשת לפירוק הגבות, נכון?<

SofyTofy

New member
אחלה פרק!../images/Emo103.gif

אני נהניתי
שירה כבר עולה לי על העצבים

איזה שטויות..

תסריט מפגר, בימוי גרוע...... "באיזה קטע בדיוק את לובשת את הבגד ים שלי"?! תסלחו לי, אבל ממתי מייצרים סוג אחד של בגד ים!? איזה שטויות..

flymy

New member
עומר אמר שזה בגד ים מיוחד משבדיה

אז הגיוני שהיא תזהה שזה שלה ולא מחנות בארץ ...

אבל..

מן הסתם שכל בן אדם ישאל לפני זה..."תגידי, איפה קנית את הבגד ים?" זה לא שרק עומר היה בשוודיה כן?!

כפרה...

קשה לכתוב בעברית בארץ ישראל? ודבר שני, אני אכן כותבת תסריט
וחוץ מזה..למה כל מילה שנייה שלהם בתוכנית צריכה להיות באנגלית!?!? אוף!

flymy

New member
זה הקטע המצחיק של הסדרה

השילוב של האנגלית בפאנצ'ים מוסיף לתחכום שלה ... לברוריה הזו יש משפטי מחץ לא מהעולם הזה

לא אהבתי ת'סוף,

כי זה ברור ששירה תגיד איחה תירוץ, וזאתי שנשואה לעומר (שכחתי ת'שם שלה
) תאמין לה. העלילה יותר ויותר מסתבכת וזה טוב, אבל צריך להראות יותר את מקס וכמעט כולם חושבים ככה! אני מקווה שמתישהו השחקנים יתחילו לכתוב בפורום..

Salanit

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

בפרק הבא כנראה יותר יראו את מקס...(יש!
). גם היום הראו אותו כשהוא החמיא לרז על השרירים. וואלה, הקו העלילתי של מקס יותר ויותר עסיסי...
נועה הזאת כבר מגזימה בהתעסקות שלה בשירה יינון, כל הפרק רק ניסתה לפטר את שירה ועכשיו היא גם מתכוונת לפרסם את תמונתה הערומה בעיתון השבועי של "טרנס"..
ועכשיו גיל שוב מתקרב ליסמין בקול מלטף. באמת מעניין למה...
אבל הוא די מסכן בעצם, המשפחה שלו במצב כלכלי רעוע...רק חבל שהוא מרמה את יסמין.

עומר פשוט מניאק

אני ממש שונאת גברים כאלה הוא בטח יתעלל ביעל במשך כל הסדרה אני ממש מקווה שהיא תקבל שכל ואז תבגוד בו עם החבר הקרח שלו - שמתם לב איזה מבטין הוא דופק לה? לדעתי בסוף זה מה שיקרה. היא תצליח בגדול עם החרגולים שלה והיא והקרח (לא זוכרת איך קוראים לו... סורי) יהיו ביחד. בכל מקרה.. השחקן שמשחק את עומר הורס הורס הורס הורס הורס את הבריאות. ומקס - באמת שיראו אותו יותר. מה זה צריך להיות? הבן אדם הזה פשוט מושלם.

מאעד

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שצריך להראות את מקס יותר וגם את אלדד(רז)

ד י א ט ה

New member
אכן

הדמות של עומר באמת מניאקית. ואני מתעבת כאלו אנשים שחושבים שיצליחו לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה, על חשבון רגשותיהם של אחרים. אבל את חושבת שיעל צריכה 'להחזיר לו' בצורה לא בוגרת בכך שתבגוד בבוגד עם נדב? היא צריכה פשוט לזרוק אותו, להטיס אותו כמו טיל. כמו שהם אומרים.

SeXxy GirL 2

New member
היראו את מקס בקטעים הראשונים!

וזה טוב.. אבל מה שלא טוב זה שהיראו אותו רק לאיזה שנייה! ואני לא מגזימה זה רק שנייה! אבל ככה פרק טוב!!

גפן 27

New member
חברים שירה/נגה היא הדיווה הבאה

היא פשוט ענקית התסריט יושב עליה בול ובכלל נגה שחר מתגלה כשחקנית פשוט מעולה ועם המון פלפל

למעלה