שרשור פרק ראשון

שרשור פרק ראשון../images/Emo70.gif

כל טענה, מענה, הצעות ילדים, תמונות, תלונות, מחמאות וכל דבר שברצונכם להגיד על הפרק, יש לשרשר לכאן
.
תקציר: פרק 1+2: ``בראשית`` + ``נוח``. ארבע משפחות ישראליות לאורכה של שנה גורלית בחייהן. לכל משפחה הדרמה הפרטית שלה שהופכת את עולמה ומעמידה אותה מול מציאות חדשה. המשפחות נקשרות זו לזו בקשרי אהבה, בגידה, חברות וסודות משותפים.

tamar112

New member
הסדרה עדיין לא התחילה אבל...

רציתי לברך את כולכם בברכת צפייה מהנה!

../images/Emo204.gifראיתי ביינתים רק את "בראשית"

ואני כבר יכולה להגיד שאני אוהבת את הסדרה
הרבה מההתרחשויות צפויות, אבל עדיין עשויות בצורה טובה. הקטע שבו הדמות של קרן מור [עדיין לא זוכרת שמות] צועקת על הדמות של אפרת בן-צור כ"כ הזכיר לי את החמישייה הקאמרית. רונית אלקבץ מעולה.

../images/Emo27.gif

אממ למשל... שתהיה בעיה עם הבית - ברגע שהוא הודיע לה שהוא קנה את האדמה, אמרתי לעצמי "הבית הזה לא יבנה". לא עולה לי עוד משהו לראש כרגע, אבל היו עוד כמה בסגנון.

tamar112

New member
אז איך היה?

אני לא מאמינה שעוד לא הציפו את הפורום!!!!! לי אין ממש הרבה זמן לכתוב ביקורת אבל אני מבטיחה שאני אעשה זאת מחר. בינתיים אני יכולה להגיד שאני מאוד מאוד מאוד נהינתי מהסדרה. פשוט נפלאה...מחכה בקוצר רוח לראות מה יהיה בשבוע הבא...!!! יוני תגיד....בן כמה דקל!? כאילו...באיזה כיתה? ושאלת אותו כבר? (כן...אני מודעת לעובדה שאני נודניקית...but i can't stop!)

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifדקל זה חבר שלי

והוא משחק את הבן של קרן מור ומנשה נוי... ולא שאלתי אותו, לא יתא לי לראות אותו...והוא בכתה ז'...

tamar112

New member
אוף....חשבתי שהוא יותר גדול...חחח

לא סתם...פ-ד-ו-פ-י-ל-י-ה

Question markit

New member
דקל מהמשפחה שלי....

הוא הייה איתי בגן עד שהם עברו לרחובות אני חושבת... אז הוא בא בחופשים לבקר..

וואו,

כל האפקטים, האווירת צילום, הצבע, המוזיקה, התסריט, הכל כל כך מזכיר לי את 'שבתות וחגים'
. כל כך קל לראות שמדובר באותה הפקה
. סך הכל מוזר פתאום לראות כמה אפשר לעשות מהתנ"ך וכמה זוויות ראייה שונות יש לזה. אני אוהבת את רעיון הסדרה ואת השחקנים, מאוד הופתעתי מליר [משחקת את שיר בסדרה]. מדהים כמה כישרון יש בילדה קטנה
. מה שכן, אני לא חושבת שזו סדרה לילדים. היה די מתיש שני פרקים ברצף אז פרשתי באמצע הפרק השני
. יחי ה-VOD.

../images/Emo204.gifליר באמת מעולה../images/Emo13.gif

כבר מהסצינה הראשונה שלה אהבתי מאוד אותה, ואת הדמות עצמה. נראה לי שהולך להיות מעניין איתה. ואיף, הVOD הזה... היו כ"כ הרבה תקלות ב"בראשית" שלא התחשק לי לראות את "נח".
טוב נו, יש לי עד שבת בשביל זה.

Dawson girl

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

דווקא את שבתות וחגים לא אהבתי, לא ממש התחברתי לזה..פרשת השבוע יותר מצא חן בעיני
רק נכון יש את החברה של החייל? היא נראית כמו ילדה קטנה וזה מזכיר לי פדופיליה

גם לא אהבתי כל כך את המשחק שלה:X.

כששבתות וחגים שודרה בשיאה היינו קטנות, אני זוכרת שלא הבנתי כלום. העונה האחרונה היתה מעולה
.

למעלה