שרשור פרק שבועי - האוס 3!

YaEl 15

New member
שרשור פרק שבועי - האוס 3!

שעת שידור : 21:17 אין ש"ח!! שם הפרק : "cane and able" תקציר: האוס וצוותו מנסים לפענח מקרה של ילד שלוקה בתופעה נדירה בשם כימריזם; קדי מגלה להאוס ששיקרה לו בנוגע לחולה המשותק שאותו היא ריפאה תוך שימוש באבחון של האוס. תמונות:http://www.hughlaurie.net/caneandable/index.php עוד מידע: http://www.drgreghouse.com/episode48.php צפייה מהנה!

always be me mc

New member
אוף קדי המטומטמת הייתה חייבת לגלות?!../images/Emo3.gif

אבל
מותק אני אראה המ.. לעומת זאת אני מזהירה אותך שבשני אני לא אראה "מלך השכונה" בגלל הבגרות במתמטיקה אז זהו..

YaEl 15

New member
קדי מטומטמת??? אני בשוק מווילסון!!

הוא חבר שלו, איך הוא יכל להיות כזה מניאק?? התקציר היה ממש גרוע. ידענו מההתחלה שקדי תגלה לו, וידענו מההתחלה את האבחנה... WTF ??

always be me mc

New member
לא מנייק בכלל. הוא חשב על טובת החולים

ולהאוס באמת יש נטייה לסכן אותם למרות שאני כן מרחמת על האוס. המ.. ואכן התקציר גילה הכל אני מסכימה איתך בקטע הזה

YaEl 15

New member
את יודעת מה?

שעשינו דיון על 3.01 ספורום האוס מזמן, אמרתי שזה לטובתו, ואמרו לי שזה לא נכון, כנראה הם ידעו משהו שאני לא ידעתי, כי לא ראיתי את הפרק הזה! ווילסון היה חסר מצפון לחלוטין. הוא שיקר לו בצורה בוטה ביותר, ואמר משהו כמו "אני זוכר שלאחרונה דווקא לא צדקת במשהו..." או משהו כזה, אני צריכה לראות שוב.. ראית מה זה עשה לו? הוא כמעט ויתר על התיק! אם זה היה לטובתו של האוס (כמו שחשבתי כשראיתי את 3.01) הכל היה בסדר, כי אני רוצה בטובתו, אבל זה לא היה... זה רק הוציא לו את הרוח מהמפרשים...הוא כמעט ויתר...

YaEl 15

New member
סליחה על הניסוח הלא מובן.

התרגשות. כעס. תמונה ---->

always be me mc

New member
את תמיד לא ברורה חח

ואני בכל זאת מסכימה עם פורום האוס
בגלל שהאוס בעצמו מעוות את המציאות ומשקר בצורה בוטה אז איך הוא יכול לבוא בטענות על כך שמשקרים לו?!(שלא נדבר על התחמנות והסחטנות שלו), ואומנם האמצעים לא הכי כשרים אבל המטרה כן.. צריך לחשוב על המטופלים..(היית מצפה שהאוס יוכל להבין את זה בהתחשב בעובדה שזה בדרך כלל התירוץ שלו למה שהוא עושה) המ.. ומעניין איך שפירשת את זה אני פירשתי את זה אחרת.. טובת החולים לא לספר להאוס כי אם יספרו לו הוא ימשיך להתגרות במזלו מה שעלול להביא למותו של חולה

YaEl 15

New member
את לא מסכימה עם פורום האוס.

את מסכימה עם הנקודת מבט שהייתה לי כשרק ראיתי את 3.01...לא ידעתי שזה עד כדי כך לא ברור... הוא לא בא בטענות על זה שמשקרים לו, הוא מודע לזה, חי את זה ביום יום, והפילוסופיה שלו בנויה על זה... לי מפריע שמשקרים לו... הוא אף פעם לא אומר שזה למען החולים. הוא תמיד מודה שזה בגלל החידה!! אין לו תירוצים, הוא אומר, שדוגרי, לא איכפת לו מהחולים (1.03, אבל זו לא הדוגמא היחידה...) ואם לא שמת לב, אף חולה לא מת עד עכשיו מהרשלנות שלו! ואני אסיים במשפט שלו מ1.11 (שקיבלנו כל פרק עוד ועוד הוכחות שהוא נכון..) : "אני לוקח סיכונים. לפעמים חולים מתים. אם אני לא אקח סיכונים, ימותו יותר חולים, אז אני מניח שפשוט קוללתי ביכולת לעשות את החשבון"

always be me mc

New member
נו אז לך זה מפריע זה עניין שונה לגמרי

שלא אחפור עליו בגרוש(כי דיי עייפתי, בת 18, נמאס לה לחפור על אותם נושאים והשקפות עולם שבבירור שונות) רק אומר שלדעתי זה עוד יותר גרוע שאין לו תירוצים ועכשיו בגלל זה(ובגלל הציטוט->לא אוהבת הימורים) אני בהחלט מסכימה עם ווילסון על כך שלא היה צריך לספר לו והוא היה צריך להתגבר על זה כמו כל אדם רגיל..

YaEl 15

New member
מה?? לא הבנתי כלום.

אוקיי, מעניין אם עוד 3 שנים גם לי ימאס. משום-מה - לא ניראה לי. זה לא ויכוח - זה דיון. בלי דיונים, איפה היינו היום? חבל שכל דיון נקטע באמצע... בשביל מה יש פורומים אם ככה? ואם בא לך להיות תכליתית -- בלי לעבור את תהליך המחשבה, בלי לחפור על מניעים סודיים - סבבה - על הנייר, הוא בסה"כ מציל חיים. הרבה מאוד אנשים שהיו מתים בלעדיו|,סדגש| זה לא "יכול להיות", וזה לא "אולי" זה בטוח... הוא לא טועה הרבה... הוא פשוט לא. (האם זה מציאותי - לא? אבל אנחנו מסתכלים עכשיו על העובדות הקיימות). הוא ריפא שני אנשים משתוק, שלא אובחן כהלכה, הוא הציל ממות, בדברים שאין מצב שהיו עולים עליהם לפני הנתיחה שלאחר המוות... הוא באמת צריך שיגידו לו: "עצור! תיהיה צנוע!" או שאולי, צריך לנסות ללמוד ממנו, שלפעמים - כן צריך לקחת סיכונים. ובקיצור (השתלשלות העניינים) - האוס הציל מטופל -> ווילסון וקדי משקרים --> האוס כמעט עוזב את התיק, כי משהו בביטחון שלו באינסטינקטים שלו השתבש ---> קדי מודה בשקר, ובטעות ----> עוד מטופל ניצל... זה פשוט מאוד. (אל תדאגי. אני יודעת שלא תיכתבי מגילה.)

YaEl 15

New member
אופס מצטערת.

קיבלתי את המסר רק עכשיו
תמחקי, אם בא לך.

always be me mc

New member
זה ממש לא ציר לינארי שכזה.

יש הרבה יותר מהנראה לעין..(הרבה רגשות, מניעים מתוסבכים וכו') ויש הבדל בין לפעמים ותמיד לקחת סיכונים והאוס הוא טיפוס שתמיד לוקח סיכונים(והם לא ממש על חשבונו) אז זו הבעיה שלי איתו שלא תשתנה לא משנה כמה אנשים הוא מציל אם הוא הורג אפילו אחד זה אומר שמשהו פגום בשיטה שלו. בקיצור עד כמה ש"האוס" סדרה נחמדה זה קצת מציק לראות את כולם משחקים את משחק הניחושים..
וברור שאפשר ללמוד מהאוס אבל הסדרה גם באה להראות לנו שיש דברים שלא כדאי ללמוד ממנו(אוי האירוניה האוס אמור ללבוש חלוק לבן או ואטאבר ונכון שהוא לא ? זה כמו דמותו. היא לא לבנה, היא לא שחורה היא לא הכי מוגדרת אלא היא בין לבין), כמו היחס שלו לחולים.. והנה כפי שאמרתי לא מחקתי וירדתי לסוף דעתך עד כמה שיכולתי. לילה טוב..

YaEl 15

New member
זה מה שכ"כ יפה בסדרה.

זה נכון שאין כ"כ מה ללמוד ממנו (חוץ מאולי הנחישות שלו, והדביקות במטרה, שגם היא לא נעשית סתם בגלל שהוא רוצה לעזור...) אין שם שחור ולבן, כמו בחיים לדעתי. ברוב הסדרות יש "טוב" ויש "רע" (בזמן האחרון, הכותבים של הסדרות מנסים ללכת בשיטה של דמות שלא ברור האם היא טובה, או רעה, אבל זה פשוט לא יוצא אמין) פה ה"גיבור" של הסיפור, הוא הכי אנטי גיבור שיש, וזה מה שכ"כ אמין... ובהצלחה בבגרות :) (למרות שבטח תראי את זה רק אחריה...)

always be me mc

New member
ותגובה רחבה יותר על הפרק:

פרק חביב! קמרון הייתה מהממממממממממממממממממממממממת
גם הדאגה להאוס מצד קמרון הייתה יפה
עכשיו מה זה בא לי יותר מתמיד שהם יהיו ביחד
זה יהיה ממש כמו "היפה והחיה" רק
היפה והצולע
אהבתי את הבדיחות על החייזרים
והירידות על צ'ייס
למרות שנחמד שהוא הקשיב לילד.. יו(לורי?
) ואיך היה עצוב לי על האוס מתי שכאבה לו הרגל.. מסכן ואז גם ששיקרו לו
לסיכום היה פרק חביב ומעניין ואם קמרון והאוס יביאו ביחד ילד לעולם הוא יהיה מחוספס, עם עיניים כחולות אבל יש גם מצב ליפה

YaEl 15

New member
תמונות...

לא הרבה, כי הם לקוחות מיולורינט, וזה אומר שהן רק תמונות שהאוס מופיע בהן...ומישהי פה, לא מרוצה מהעניין, אז בלי חפירות, ובלי "
" כמה תמונות.

למעלה