שרשור פרק שבועי - האוס3

YaEl 15

New member
שרשור פרק שבועי - האוס3

שעת שידור : 21:16 שם הפרק : "Informed Consent" (בעברית "הסכמה מודעת") פרק מס': 49 בסה"כ, והפרק השלישי לעונה הנוכחית. תקציר: חוקר ידוע מגיע אל ביה"ח עם בעיות נשימה קשות. כשהניסיונות לאבחן את מחלתו נתקלים בקשיים, מבקש הוא מהאוס את עזרתו לסיים את חייו. האוס עושה איתו הסכם שמעמיד את צוותו בפני דילמה מוסרית ... תמונות:http://www.hughlaurie.net/informedconsent/index.php עוד מידע: http://www.drgreghouse.com/episode49.php צפייה מהנה! ואחרי הפרק - שרשור חוויות ותמונות...

YaEl 15

New member
הפרק הכי מוזר, והזוי שראיתי בזמן האחרון.

אני לא מתכוונת לומר עליו כלום לפני שאני אראה אותו פעם שניה... פרק כ"כ מוזר!! תמונות ---->> מה הקטע שלו עם בלונדיות בגיל ההתבגרות?? ומה זה החיוך הזה?? שימחוק אותו מיד! אוףף איזה פרק מעצבן...

mordillogirl

New member
לדעתי הוא דווקא

היה די מנומס בכל מה שקשור לזה.. לפחות בהתחלה.. הוא הראה שהוא לא מעוניין והיה נורא אדיש אליה. דרך אגב, תראו את החתימה שלי! חח.. איך נקרעתי כשהוא אמר את זה!

always be me mc

New member
חח אהבתי את הקטע בחתימה על האוס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה אכן קורע המ.. והוא באמת היה דיי מנומס.. ציפיתי שיתנפל עליה או משהו

YaEl 15

New member
והקטע הכי מוזר... בסוף..

"אני גאה בך".. מה נסגר עם עונה 3? אני כ"כ מבולבלבת...

always be me mc

New member
תגובתי על הפרק../images/Emo24.gif

(האמת כתבתי את זה אתמול כדי לא לשכוח אז פשוט עושה פה הדבק) פרק נחמד היה היום! עלי להתחיל בסיכומון ולהגיד איכסה כי הקטע עם העכבר בהתחלה היה מאוד דוחה..(במיוחד כל הקטע עם הדם שיצא ממנו..) ממש ריחמתי על העכבר(לא מגיע לאף בעל חיים שאינו מזיק שיעשו עליו ניסויים לטעמי
) לכן חשבתי שהמחלה דיי הגיעה למי שעשה לו את זאת.. למרות שלמען האמת מצאתי אותו בשיחה עם קמרון חמוד
ואיזה מגעיל האוס שהוא הציע בכלל שיפסיקו לעזור לו וילחצו עליו כדי למצוא את מקור המחלה. אומנם זה חכם אבל לא יפה בכלל ולמה זה לא מפתיע אותי שעזרא רוצה למות? בן 71 מסכן .. שיעזבו אותו לנפשו(מבחינת ההתעללות הגופנית למרות שאני כן בעד שירפאו אותו), אך שגם לא יעזרו לו למות
האוס הרג אותי "אם החשיבה שלו הייתה לקויה לא היינו צריכים לעשות את מה שהוא אומר " חח ענק אהבתי!
אוי לרגע באמת חשבתי שהאוס יעזור לו להתאבד ואז חשבתי אולי הוא פשוט יעשה שהוא יהיה חסר הכרה וזה אכן מה שהוא עשה חח נייס. וכפי שעזרא אמר באמת יפה לקמרון שסופסוף עושה משהו בשביל אמונתה. חבל רק שנלווה לזה דם. יאק!
כמו כן שמחתי לראות שכן יש תשובה לתת לבן אדם.. חבל רק שהמחלה היא סופנית
יו האם האוס באמת הרג אותו?! קשה לדעת. דווקא מתאים לו לעשות את זה
או קטע ההמרון בסוף היה ממש ממש יפה. מה ?! היא הרגה אותו?!(הצתה מאוחרת) אימל'ה אני מקווה מאוד שלא אבל יש סיכוי גדול מאוד שזו היא(זה יסביר את הבכי ושהאוס אמר לה שהוא גאה בה
) אז אומנם הסוף של הפרק עצוב(
) אבל לפחות זכינו לראות עוד מטופל שמת(
) ולכמה יציאות נחמדות כגון: "את יודעת שאת לא פוצעת אותי במבטים האלה" =האימרה של האוס לקמרון
"נחכה שהוא יעזוב את הבית בלי עורו וניקח חתיכה"= יציאה של פורמן.. אהבתי!
בקיצור פרק נחמד עם הרבה שאלות למחשבה(בנושא של המתת חסד) וכולם היו חמודים!
רבה על השירשור והתמונות יעלוש
כתמיד את עושה עבודה מצוינת

למעלה