שרשור פרק שבועי-פרק 7

גליזה

New member
../images/Emo6.gifהשאננות של ברלד!

מתה עליו

איזה פרק מצחיק היה ../images/Emo6.gif

איזה מצחיק היה עם ההימורים... איך הוא שבר תפסל, ואיך הוא מצטלם ומתלקק עם הפסל לפני ששבר אותו...
סידרה פצצה.

אותי הצחיק המשפט של גיא

אבא שלו אמר: "אני שלם עם הגוף שלי" גיא ענה לו: כן, אבל אני לא שלם עם הגוף שלך" וגם הסוף היה ענק, כשברלד הבין שבעצם הם לא שיחקו עם מליונרים מהמאפיה הרוסית, אלא עם כמה חבר'ה שהיו בעצם עוזרים של איזה עשירה אחת.

שני דברים שמצריכים הסבר בפרק

1. אם אותם רוסים בכל זאת לא מהמאפיה אלא רק משרתים של אותה גברת עשירה, איך יש להם כל כך הרבה כסף ? 100 אלף דולר בהימור אחרון ??? והם עובדים כמשרתים ? 2. אם החבר'ה הרוסים לא כאלה מפחידים למרות הכל, לשם מה לקח הרוסי המפחד עם המשקפיים את המזמרה הגדולה בדיוק באמצע משחק הקלפים ? בשביל לגזום עצים ??? זה לא היה יכול לחכות לאחרי המשחק ?

vova82

New member
ככה עובדים על אנשים.

הכל היה הצגה. ואתה לא מכיר את המשחקי ילדים עם הג'טונים? סתם הם הסיכו שמדובר ב 100 אלף דולר.

Word Up

New member
זה לא היה כסף אמיתי,סתם ז'יטונים.

מי שהיה מנצח לא היה מקבל כלום. 2.זאת העבודה שלו.

קובי לו

New member
מי אמר את המלה אלף thousand? מי?

בשום מקום לא נאמר חמישים אלף או מאה אלף. כל הזמן הרוסים (לפחות זה שכאילו היה המתורגמן) אמר אני מעלה ב-50, או אני מוסיף 100. הם גרמו לתחושה של החבר'ה וגם של כל הצופים שהכוונה ל-50,000 או 100,000, בעת שהכוונה המקורית היתה ל-50 דולר (200 ש"ח בערך) או 100 דולר. גם אם ראיתם את הז'יטונים הם היו ז'יטונים עגולים ופשוטים מפלסטיק. בעוד שבסכומים מעל 500 דולר נהוג בכל העולם (והייתי בכ-15 בתי קזינו חוקיים בכל רחבי העולם) שהז'יטון הוא מלבן מפלסטיק יותר מבריק. התשובה לשאלה השניה היא הרצון של הרוסים לשחק אותה מפחידים כלפי החבר'ה של הסדרה. כלומר להפחיד את תומר, ברלד וארז.

MsUnderstood

New member
סגרתי שבת../images/Emo7.gifויצאתי לפינוי באמצע ../images/Emo7.gif

לא ראיתי את הסוף
אבל גיליתי שהמווווווווווווווווווווון אוהבים את הסדרה...

shaharrr53

New member
חחח היה מצחיק../images/Emo6.gif

איך ההוא הסתכל עליהם ככה בעיניים כאלה. זה היה מצחיק.ברלד קורע אותי כל פעם.

למעלה