שרשור פרק שבועי-פרק 8

שרשור פרק שבועי-פרק 8

עוד 2 פרקים לסוף. שחקנים אורחים בפרק היום:דנה עדיני,עלמה זק(בתור איילת) ואסי דיין(הפסיכולוג)

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif "אחרי חצי שנה נצטרך לשקם אותו..."

איזה צחוקים... ומה אומר מאור כהן? יש לי סאות פארק...

MommyHug

New member
נכון!

כולה חצי שעה תכנית, כל כך קשה לדחות את הפרסומות?

MommyHug

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

למי שלא ראה את הקדימון לפרק הבא... איזה גדול יהיה, הם משלבים את הסדרה עם הסדרה בטיפול, וכולם הולכים לאסי דיין
אהבתי!!!

Denzell

New member
זה היה קטע גדול השיר הזה.....

"תיזהר ממנה כמו דבורה מייד עוקצת..." גם מזרחי להמחיש את זה שאסי משחק אותה ערס כזה וגם המשמעות של המילים......

חחחחח איזה פרק משעשע

פעם אחת ברלד שכח את הדרכון,ובפעם השניה זה היה הדרכון של ארז
וכמובן הסצנה של אסי כהן,שהוא התעורר עם השיר חח ואז דיבר עם איילת הצחיק ביותר!!חחחחחחחחחח

יש לי תהיה לגבי הפרק:

לאחר שתומר קם בלילה ודיבר עם האקסית של גיא, זה נגמר מכוער מאוד והיא קמה ויצאה מהבית. בשלב הבא שתומר נפגש איתה רואים שהכל בסדר והם חזרו מקניות. איך זה הסתדר ביניהם ? האם הוא יצא אחריה להתנצל ? האם בסופו של דבר הוא שכב איתה לאחר שבירר כמובן שגיא מעוניין באביגיל ? מה לדעתכם היה שם ?

MommyHug

New member
הניחוש שלי היה

שהוא יצא אחריה לקרוא לה כי הוא קלט שהוא ייצא חרא בעיני גיא, ושהוא חבר שלו ולא אמור להתערב לו בחיים.

LoLo16

New member
אני חושבת שהם טעו בליהוק.

לעלמה זק יש כימיה כ"כ טובה עם אסי כהן, שללהק אותה כאקסית המיתולוגית של גיא זו לדעתי טעות. אם כבר אז אקסית מיתולוגית של אסי.

רק חסר שיביאו את קיציס ופרידמן

בתור דמויות נוספות לסדרה. זה מובן שהכותבים של הסדרה קשורים לארץ-נהדרת ואסי כהן לוהק לתפקיד ראשי אבל לא לחרוש עם הכוכבים של ארץ נהדרת.

קובי לו

New member
סצינת הסיום היתה ענקית!

עם הזקנה השמנה שבאה שבוע אחרי שהשבעה נגמרה ואומרת בכעס לברלד: בחורצ'יק, אנחנו יהודים ואצלנו סופרים 30...

למעלה