שרשור פרק שבועי -
(לצופי אקסטרה-הוט)

YaEl 15

New member
שרשור פרק שבועי - ../images/Emo58.gif (לצופי אקסטרה-הוט)

שם הפרק : טעויות, חלק א' תקציר : שלוותו של ג'סטין מופרעת כאשר הוא מקבל מכתב מן הצבא, המבקש ממנו לחזור לשורותיו. קווין מנסה להחזיר את סקוטי אל זרועותיו. נורה מתכוננת לפגישה רומנטית. שרה עולה על פיסת מידע מפתיעה נשמע נחמד
ומפחיד
חחחח... קצת תמונות ---->> (לפי התמונות ניראה כמו פרק פלאשבקים...) בתמונה הזו, נורה נראית מעוותת ומפוחדת...

YaEl 15

New member
../images/Emo58.gif ג'סטין. גם על סף בכי..

אוףף דווקע לא בא לי על פרק דכאוני...

YaEl 15

New member
../images/Emo58.gif או שזה פרק פלאשבקים..

או שהוא --------> חזר מהמתים

blur2

New member
שירים מהפרק:

See Through You - Flunk St. Augustine's Road - Mt. Egypt Philosophia - The Guggenheim Grotto ציטוט אהוב עלי מהפרק: "Nora: "Here, drink this. It might make you nice

Aviyush

New member
תודה:)

באמת אחד הפרקים העצובים. היו לי דמעות בעיניים חצי פרק, והיו כ"כ הרבה התרחשויות.. *מחכה יותר מתמיד לשבוע הבא*

ראניה15

New member
פרק חביב... חשבתי שההבזקים היו יותר חזקים

משהו מהמלחמה,עיניינים... מסכנה החברה שלו :( [של ג'ס]

Kettercat

New member
באמת פרק עצוב ../images/Emo4.gif

מצאתי את עצמי דומעת כשנורה סיפרה לדייב על איך שהיא הרגישה נאהבת עם בעלה.... כשקיטי בכתה לג'סטין על כמה שהיא מפוחדת, וכמובן - הרגשתי ממש עצובה בשביל ג'סטין, בכלל.

נעמהמה

New member
חדשה + שאלה

היי, אני נעמה ואני חדשה כאן.. היה אחלה פרק, מאוד חזק... תגידו, זה לא נראה לכם מוזר ששרה נזכרה רק עכשיו לבדוק את הראשי תיבות של שמות הילדים. הרי היר בדקה קודם בלי רבקה....

YaEl 15

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

חח.. ואין לי מושג לגבי השאלה, כנראה היא באמת לא חשבה על זה...

YaEl 15

New member
פרק נחמד.

אני מעדיפה את איך שנורה נראית עכשיו
היא הייתה חמודה בדייט. ומסכן ג'סטין
פרק עצוב.. וכל הקטע של קיטי, ומגדלי התאומים... חח... בתקציר כתוב "קווין מנסה להחזיר את סקוטי אל זרועותיו" חח.. נשמע מוזר. אכן, פרק פלאשבקים, אבל טיפה מאכזב...וויליאם עיצבן אותי... וגם הולי. לא מתאים לה המבט המיוסר של הקדושה המעונה

למעלה