שרשור פרק 100

Redemption Song

New member
שרשור פרק 100../images/Emo44.gif

תקציר
:
צחי מתחיל לעבוד בתור פרשן. אוסקר מספר לסיגי שהוא הכין צוואה בשביל להפחיד את מילי והוריש הכל לסיגי. גושגיצה מספר לאדי שהוא בוגר טכניון וגם הוא שירת במודיעין. ליאן אומרת למילי שסער עזב את הבית. [כל מה שקשור לפרק 100 לכאן
, מה שלא קשור לפרק 100 לשרשור אחר
.] צפייה מהנה.
למי זה יהיה הסוף? ולמי זה יהיה רק ההתחלה?

NanuLita

New member
../images/Emo24.gifאיזה צרחה איכותית !!!

ואווו אני בהלם מהפרק אין לי ממש מה לכתוב אני בלי מילים!!

Redemption Song

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

OMG.. איזה פרק. זה יהיה כזה עצוב עם ריטה תראה ורני ימות, היא צריכה לראות אותו! ורק אני חושבת שהסיצנה בפרק ובפרומו לא נראת אותו דבר? מוזר. איזה קעקוע

איזה צרחה!!

איזה פרק! אני עדיין בהלם מהצעקה אמיתי זה נראה... זה יהיה כ"כ עצוב אם רני ימות דריה תהיה שבורה

אכן צעקה איכותית בסוף ../images/Emo3.gif

אחרי הפרומו וכל הבלאגן שעשו סביב הפרק הזה, ("פרק שאסור להחמיץ!") ההיתי בטוחה שאני אתכזב, ושזה יהיה סתם פרק כמו כולם. צדקתי... אולי היו בו כמה רגעים מצחיקים ("השופט בן זונה"
), והופעת האורח של שרון מלכי-שמש (
) וכמובן הפיצוץ בסוף... אבל עדיין, יכלו להשקיע יותר. לדעתי הפרק שבאמת אסור להחמיץ, הוא הפרק של מחר. בכ"א ורד הייתה כ"כ מאמי, בסצנה עם רני בבית שלהם
וגם בסצנות באיצטדיון... אולי אח"כ אני אעלה תמונות...

MrMemory

New member
איזה פרק ע-נ-ק../images/Emo70.gif

הפרק הכי מעניין שראיתי עד עכשיו. נהניתי מכל סצנה (אה, חוץ מהסצנה עם סמדר וליאן). טליה
שרון מלכי
ורד/דריה
דאמט אני כל כך אוהב אותה. הכי הצחיק אותי היה המשחק הגרוע של אלון מזרחי.

איזה פרק!@#& ../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif

יואוו היה פרק 100לףףףף!!! יאמאאא רני שילי! אבל אנשים, הוא לא, ואני חוזרת ל-א-א-א-א מת! הוא התעוור! וזהו! לא ימות! ו-ורד שיחקה כ"כ מושלם!
וסופסוף, גם עדי שיחקה יפה במונולוג עם יודלוי! ואגב אלון מזרחי ומשחקו הגרוע חחח
.... ראיתם שהוא הקריא את השורות שלו? הקריא?! לאן הגענו?! WTF?

כהה אהה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

כל הזמן שהיא היתה משחקת אז לא הבנתי כ"כ מה היא אומרת, ואז היתי קוראת את התרגום בסצנות איתה... מצד שני, גם ככה בכל סדרה שיש בה תרגום אני קוראת אותו

Dark chocolate

New member
האאאאאאאאאאאא!!!!!!!../images/Emo211.gif

כל הפרק אני מחזיקה אצבעות ואומרת בשקט:"הלוואי שרני ימות, הלוואי שרני ימות". הלוואי שרני ימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה